Şimdi Ara

600-700 TL Ekran Kartı Tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
3.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asko56

hocam sizde haklısınız ama söyle bi durum var o attıgınız 1050 ti tek fanlı tercihen insanlar ikinci elde cift fanlı modelleri tercih ediyorlar gidipde tek fanlı modellere bakan yok

Elimden çok kart geçiyor , kimsenin umursadığı yok diyebilirim , örnek olarak aşağıdaki ilanda 2 günde satılmış.

https://forum.donanimhaber.com/satilik-zotac-gtx-1050-ti--123445333

Not : Konuda da kirlilik oldu biraz kusura bakmasın konu sahibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell1 -- 5 Mart 2017; 17:46:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• asko56 kullanıcısına yanıt
    EVGA 950 mi MSI 1050 mi hocam ?
  • Maxwell1 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam önemli değil piyasayı çok iyi bilmiyorum bende fikirleriniz iyi oldu iki modelden hangisini tavsiye edersiniz şimdi gidip alıcam çünkü

http://www.vatanbilgisayar.com/evga-gtx950-supersuperclocked-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-gtx1050-2gb-gaming-gddr5-128bit-nvidia-dx12-ekran-karti.html

• hocam ben en ucuz neyse ondan yanayım ondan 950 diycem cünkü 1 ay için 1050 ye 600 tl vermeye gerek yok bide o ikince el olan 450 tl olanı alın sizde satarsınız aynı paraya temiz olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: cqkn61

Yok hocam önemli değil piyasayı çok iyi bilmiyorum bende fikirleriniz iyi oldu iki modelden hangisini tavsiye edersiniz şimdi gidip alıcam çünkü

http://www.vatanbilgisayar.com/evga-gtx950-supersuperclocked-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-gtx1050-2gb-gaming-gddr5-128bit-nvidia-dx12-ekran-karti.html

GTX 950 daha ucuz ama elinizde bekler lakin 1050 alırsanız , kısa süre içinde 100 TL civarı bir zararla satarsınız.

Not : Performans olarak aynılar lakin 1050 teknolojik avantajları ve güncel olması nedeniyle öne çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell1 -- 5 Mart 2017; 17:51:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkür ederim hocam
  • adama ne yapıp edip 1050 aldırıcan helal :D 606 tl ye ALLAL ALLAH

ikiside 2gb hocam ha 950 ha 1050 ikiside 2gb ikiside aynı oyunu aynı fps de açıcak :D
    Hocam valla 50-100 lirasında değilim oyunsuzluk o derece başıma vurdu

1080 Ti ın biriktirdiğim parasından vericem hemen satmak iyi olucak benim için

Şimdi almaya gidiyorum 1050 yi
  • ne yaptı etti aldırdı 1050 yi hadi bakalım oyununa darbogaz gelmesin inş :D
    inşallah hocam
  • bu sefer fps teslerini bekliyorum 7700k ile 1050 nasil bi tepki veircek oyunlarda
  • 1050 de 1080 ti da hayırlı olsun simdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marslan1999 -- 5 Mart 2017; 18:8:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikinci el bi gtx 780 al herturlu oynarsin. gidip 1050ti gibi bir karda 800 900 tl verme vereceksen 970 al ikinci el

• Ne alsanız zarar etmeyeceksiniz bence, 1-1.5 aya dolar yükseldi diyip herkes fiyat yükseltecek, aldığınız fiyata satarsınız ama paranız daha değersiz olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: cqkn61

Sıkıldım hocam valla 1-1.5 aydır doğru düzgün oyun oynayamamaktan

edeceğim 50-100 TL zararı pek önemsemiyorum 1 ay oynadığıma sayarım

cik dışarı git spor yap gez baska bi hobin yok mu oyun oynamak harici

• Bir ay bekleyemiyorsunuz bravo. Ben 7 yıldır bilgisayar parası biriktiriyorum öğrenci halimle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam buna şapka çıkarılır tebrikelr
    7 yılda kaç tl biriktirdiniz hocam baya birikmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 5 Mart 2017; 19:17:19 >
  • quote:

Hocam buna şapka çıkarılır tebrikelr

3800 civarı var fakat ara sıra parayı harcamak zorunda kaldığım da oldu. Bu yaz alırım artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: the fall of max payne

quote:

Hocam buna şapka çıkarılır tebrikelr

3800 civarı var fakat ara sıra parayı harcamak zorunda kaldığım da oldu. Bu yaz alırım artık.

cok konuşma paypalini yolla pm den

• bilgisayarın için dansöz videoları varmı kasa pavyon gibi mübarek
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.