Şimdi Ara

600-700 TL' lik bir tablet arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ekranı çok iyi, F/P oranı yüksek, donma vb sistemsel sorunları olmayan, kaliteli bir markanın tablet bilgisayarını almak istiyorum. Hafif olması ve çokta büyük olmaması çok önemli. Kolumun altına alıp gittiğim her yere götürebileceğim bir ürün olmalı, pili çok uzun dayanmalı. Genel olarak internet için kullanacağım ve 3 yıllık bir İphone kullanıcısı olarak aklıma ilk gelen iPad Mini oldu ama Apple' ın SD Kart çıkışının bile olmaması ve ürünlerinde uyguladığı şımarıkça politikalar ve kısıtlamalar sebebiyle farklı markalara yönelmek istedim.

Tabletlerle o kadar ilgim yok ki saçma gelecek bu yazdığım ama benim kablolu interneti bir şekilde bu tabletle kullanmam mümkün mü?

Tablet önerilerini bekliyorum... Çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chuck_bartowski -- 10 Ekim 2013; 16:58:13 >

• Yeni nexus 7 olabilir
  • Hocam sorduğun kablolu sorusu saçma değil.. usb'den veya micro usb'den rj45'e yani ethernet kablosuna dönüştürücüler mevcut...
    Arkadaş yeni Nexus demiş çok isabetli olur ama sd kart girişi yok onunda... Senin için önemli mi?
    Aslında onun da çözümü otg kablo ve usb'li kart adaptörüyle olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acer_sahibi77 -- 10 Ekim 2013; 19:59:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Max 8 bin tl telefon tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.