Şimdi Ara

600-700bin arası araç tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ev için para biriktiriyorum ama bu aralar arabaya da ihtiyacımız oldu. Aradığım evi bulur bulmaz hızlıca satabileceğim bir araba bakıyorum.

Manuel yada otomatik farketmez bir yerden bir yere götürsün yeterli.

B segment olmasında problem yok zaten 2 kişiyiz.

Tek kriterim hızlı satılabilmesi.

2020 ve üstü manuel cliolar var gözüme çarpan siz ne tavsiye edersiniz?

• Clio 5 - 1.0TCe motorlu.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Thoth -- 4 Eylül 2024; 11:55:11 >
  • Ben de auris öneririm, özellikle bu paralara 2010 2013 arası otomatik bulursanız kaçırmayın derim, sorunsuz masrafsız ve konforlu bir model, İngiltere üretimi olduğu için yerli corollalardan daha kaliteli, deneyimleme şansınız olursa fark edersiniz diye düşünüyorum.
  • böyle eski arabalara para verilmez aurismiş falan 10 yılını devirmiş kaç elden geçmiş belli değil gidin en temizinden en yenisinde bir egea alın

• 2012 2013 fiesta net
  • suatcagdas S kullanıcısına yanıt

Öneri için teşekkürler hocam. Sence otomatik mi manuel mi? Otomatik aradaki farka değer mi?

• @Mr Thoth @blueSKYLINE öneri için teşekkürler bu modeli de inceleyeyim

• fabrizo kullanıcısına yanıt

Hocam egea sedan mı önerirsiniz hb mi?

• Aurisle egea nin ayni cumlede gecmesi buyuk hakaret auris e. Yukarda da yazmislar ingiltere uretimi aurisle tr uretimi egea kiyaslanamaz dahi
  • fatopato F kullanıcısına yanıt

otomatik öncelikli tabiki ilerde satması kolay olur. bilhassa hanımlar küçük ve otomatik araç tercih ediyor yani ilerde satış olursa müşteri potansiyeli fazla olur.

• fatopato F kullanıcısına yanıt

hb tabiki, sedan kasaların üretim kalitesi düşük.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.