Şimdi Ara

600 bin tl otomatik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hocalar bütçe 600 (en fazla 700'e çıkar) otomatik olması şart ne önerirsiniz araçtan tek beklentim şanzımanın sorunsuz olması motor performans dış görünüş umrumda degil beni sanayiye sokmasın yeterli okuldan eve kullanacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende merak içindeyim otomatik max 850bin

• C segmenti
    2011 1.5 lancer tork konvertörlu
    Lpg takılmamış olanını al. Supap sıkıntısı cekmezsin.
    Servisi de Resmi olarak lpg önermiyor. Uyumlu diyene bakma.

Piyasa araci istersen Fiesta i20 corsa üçü içinde 1.4 motorlu tork konvertörlu otomatik olanlara bakacaksin

Çelik supab ( çelik oranı yüksek):uygulaması yapılmış (km den dolayi çoğu yaptırdı)
    Chevy Cruz da bakabilirsin. Şanzıman tork konvertörlu otomatiktir.lpg olunca yakıt tüketimi tolere edilebilir lancer a göre.

Örnek lancer 1.5 2011
    https://www.sahibinden.com/s/xhEHnEoB

1.6 lancer 2012
    https://www.sahibinden.com/s/n7F0oYqE

Corsa Fiesta i20 zamanı geldiğinde kolay elden çıkarılır Cruze da lancere gore kolay elden çıkarılır .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 21 Mart 2025; 1:39:5 >

• Corsalarin 1.3 yari otomatiklerine bulasma.Sanziman sorunlu.Honda civic fd6 2014-15 kasalari da cvt sanziman var,sorunsuzdur.Lpgli olanlaron yakiti cok iyidir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben olsam japonlara bakardım. Lpgsiz ve sadece servis bakımlı olmalı. Cvt yağ değişimi gecikmemiş veya atlanmamış olmalı.

• https://www.sahibinden.com/s/aOqOM7Tu

Mitsubishi Attrage 1.2 İntense Plus Cvt 122 bin km 615k 2015 model

Bakımlı bir araç ise fiyatı iyi, Attrage da 80 bin km de bujiler değişir. Şanzıman yağı ve filtresi değişir. V Kayışı ömürlük geçer sadece kontrol vardır yıpranmışsa değişir. Triger zincir ses yapmadığı sürece bir değişim km si yok. Bunlara bakılır 80 de pas geçmedi ise şanzıman bakımı alınabilir. Lpg uyumlu değildir.

Bakımları vs yapıldıysa 580-590bin TL den satış alınabilir bence güzel olur. 550 ye airbag değişen pert kaydı olmayan kırmızı attrage araç satıyorlar. Aslında o araç da güzel duruyor ama pert olacakken dışarıdan yapılmış olabilir o yüzden onu yazmadım.

• Corolla terra/sol kasa benzinli otomatik
    Dizeli de olur ama baskı balata ne zaman değişmiş sormak lazım
    Yaris 1.33 cvt 2011 sonrası
    Honda jazz 1.4 cvt (i-shift değil)
    Hyundai i20 veya accent olabilir tam otomatik şanzıman

Eski model bakarsan w203 c kasa mercedes 200cdi veya 220cdi motor temizini bulursan torununa bile kalır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mand1ra_Hekimi -- 21 Mart 2025; 5:44:9 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok fazla düşünmeye gerek yok. Tam otomatik i20 al arkana bakma.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.