Şimdi Ara

600 tl civarı ekran kartı ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şu anda Asus R7 240 GDDR3 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.2 kullanıyorum. CSGO oynuyorum. Daha iyi bir ekran kartı almak istiyorum ama bilgisayardan çok anlamıyorum. Benim sistemle uyumlu olacak 600 tl civarı bir kart önerir misiniz?
    Fiyat biraz daha fazla olur, az olur, sorun değil. Problem yaşamayayım yeter.

Main board: Gigabyte / GA- 780T - G3L
    İşlemci: AMD FX X8 8320 Soket AM3+ 3.5GHz 16MB Önbellek 125W 32nm (125W)
    Kasa: 500 W Cooler Master -
    Ram: 8 GB

Bir de sizce bir 8 gb ram daha alayım mı pc'ye. Rahatlatır mı sistemi?

Detaylı sistem: 600 tl civarı ekran kartı ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ninja34 -- 30 Eylül 2016; 19:19:38 >

• Ram almana bence gerek yok. Paran varsa al fazla ram iyidir ama şu noktada sana gereken şey değil.

RX460 almanı öneririm
  • Asus R7 370 al vatanda 580 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingname -- 30 Eylül 2016; 18:29:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce bi sistemi adam edecek anakart al ondan sonra ekran kartına bakarsın.
  • Sağ olun. İki tavsiye geldi. Sizce şu daha iyi olur, bu böyle olur diyebileceğiniz fikirleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Sapphire RX460 GDDR5 4GB 128Bit AMD Radeon DX12 - 616 TL

Asus R7 370 STRIX GAMING 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 - 591 TL

• Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Abi, hangi ana kartı tavsiye edersin?
    Benim işlemci ve ram aynı kalsın. Ana kartı ve ekran kartını mı değiştireyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ninja34

Abi, hangi ana kartı tavsiye edersin?
    Benim işlemci ve ram aynı kalsın. Ana kartı ve ekran kartını mı değiştireyim?

Ekran kartının ne olduğu belli değil.

Bi " GPU-Z " indir ordan ss at.

Evet ekran kartından önce anakart lazım o anakartla o işlemciyi adam gibi kullanamamışsın bu güne kadar.
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Bu başlıktaki ilk mesajın altında bir görsel ekli. O işte GPU-Z'den görüntü. Tüm bileşenler orada görünüyor.
    Ekran kartı da şu: Asus R7 240 GDDR3 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.2 (http://www.vatanbilgisayar.com/asus-r7-240-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html)

Tamam abi, sen bana upgrade tavsiyeleriniz yaz, sistemi güncelleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ninja34 -- 30 Eylül 2016; 19:19:08 >
  • Ben olsam 2.el 750ti alırım 300 liraya. 750ti cs go için gayet yeter bir gpu. 1024 çözünürlükte 144 hz Monitorle kullanan adamlar var -_- alırım dediğim gibi hem oyunumu oynarım hem de 300 lira param cebimde kalır miss. Bir alternatif daha var. Amazondan da alabilirsin orada da 100 dolar civarında 750 ti lar. Hem bu kart Gta 5 vesaire de oynatır medium ayarlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whattheayran -- 30 Eylül 2016; 19:23:42 >
  • r7 370 yi boşver

rx 460 yada gtx 950 al
  • whattheayran kullanıcısına yanıt
    Biraz daha iyi bir şey olsun istiyorum abi. Tavsiye için teşekkürler.
  • YuriBoyaka kullanıcısına yanıt
    Abi ben pek çok anlamıyorum. Neden R7 370 yerine RX 460 ya da GTX 950 daha iyi olur?

Bir de GTX 950'yi ASUS mu MSI mı tavsiye ediyorsun?
  • ninja34 kullanıcısına yanıt
    Benim r7 370 dememin sebebi diğerlerinin söylemiş olduğu ekran kartlariyla aynı özelliği taşıması ve piyasada daha ucuz olması ama karar sizin

Rica ederim ben paran cebinde kalsın diye o şekilde bir tavsiye yaptım. Sadece cs go oynayacağını düşünerek. İkinci bir tavsiyem de var, 600 lira sıfır karta vereceğine üstüne 150 daha koy gtx 970 al bir tane 2.el. Çünkü gtx 750 ti, gtx 950, r7 370, rx 460, hatta biraz abartayim gtx 960 bu kartların arasında aman aman bir uçurum yok. O fiyata bir gtx 970 aldın mı çok farkeder ama öyle diyeyim. Rx 470 de alınabilir ama yeni bir kart olduğu için 2. Elini bulamazsın. 2.el konusunda bilmiyorum belki endişelerin olabilir doğaldır ama 1500 2000 TL verip kart almadıkça korkacak bir şey yok gerçekten. Ekran kartı dediğin şey iPhone gibi oldu. Her sene yenileri güçlüleri çıkıyor piyasaya. Geçen sene 1300 1500 verilip alınan gtx 970 ler 750 800 e satılıyor. Çoğu da tertemiz garantili kartlar yani öyle çakma çıkma net cafe eskitmesi şeyler de değil. Bi düşün yani bence. Hele hele 600 liraya gtx 950 alma derim yazık etme parana. Kartın kötü olduğundan değil tam bir e-sports kartı ama dediğim gibi 1 sene sonra 750ti kadar bile değer görmeyecek bir kart olacak.

• kingname K kullanıcısına yanıt
    anladım, sağ olasın cevap için.
    Peki, benim sistem gtx 970 kaldırır mı?
    Kaldırır endişen olmasın

Hacı baktım gtx 970'te kronik problem var yazıyor herkes. coil whine var diyorlar. Yüklenince ses yapıyormuş.
    Ya coil whine her 9xx serisinden itibaren neredeyse tüm kartlarda var. Gtx 1070 konularını bir incele istersen. Artık öyle bir cw olayı var ki millet şu olaya gelmiş, işte hepsinde var da en az şunda var en çok bunda vesaire. Neyse ben tavsiyemi yapayım kanaat getirmek sana kalmış. Elimden 3 farklı gtx 970 geçti biri çok ağır coil whine liydi. Hani sana şöyle diyeyim bunun kartın ömrüne ya da performansına bir etkisi yok. Sadece ses. Ve inan ki bu sesi duymak isteyen duyuyor. Çok abartılıyor zaten oyun oynayan bir adam kulaklığı kafasına geçirdi mi bırak cw sesini kıyamet kopsa duymaz. Bu biraz işte nerdlerin uydurduğu şeyler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.