Şimdi Ara

600 TL fotograf makine önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba. bukonuda yabancıyım.amotör olarak fotograf çekmek istiyorum.fotgraf çekmek hoşuma gidermi bilmiyorum.eğer giderse daha iyi birşeyde alabilirim,bu yüzden 600 tl fazla para vermek istemiyorum.çünkü 1 kaç foto çekip rafa kaldırma ihtimalim var. bu konuda makina önerileriniz olurmu.cuma günü alıcam

• Canon 400D / 30D
    Nikon D70s / D100
    Pentax K100D Super / K10D
  • 700 tl ye k10d var bende de 3.500 shutter da 18.55 2 batarya dahil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Canon 400D / 30D
    Nikon D70s / D100
    Pentax K100D Super / K10D

cevaplar için teşekkürederim.Arkadaşım dediki birde hayyama gidelim diye internetten olmaz o iş dedi,görmeden etmeden filan,yarın birde oraya gidicez ve İmportant tafsiye ettiği modeller başta olmak üzere bakıcağız.ancak ordakiler acemi olduğumuzu anlarlarsa bizi kazıklamaya çalışırlarmı bilmiyorum,çaktırmamaya çalışıcağız becerebildiğimiz kadar idare ediceğiz durumu
  • Kesinlikle kazıklamaya çalışacaklardır. Fazla teknik detaya inmeden kısa sürede en düşük fiyatı almaya bakın derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayyamda ki fiyatlar buradakinden fazladir her zaman.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok iyi dusunmussunuz. Düşük bütçe ile girmeniz çok mantıklı. Tam fiyatlarını bilmiyorum ama seçeneklere nikon d50 & d60 ile canon 400d 'yi de dahil edin.

• Sıfır ayarında
    cok hassas kullanılmış. Üzerinden silinme paslanma yağlanma gibi bir durum oluşmamış.
    25k perde sayısında.Sıfırından farksız.
    Canon Eos 40d Body mi satıyorum.

Boyun askısı, pil şarj cihazı ve bataryası ile aynı gün kargolayacağım
    düşündüğüm rakam nakit 800 Tl

Taksitli Fiyatı 850 TL 12 taksitli fiyatıdır.

Sanalpazar, gittigidiyor Ve sahibinden.com üzerinden satabilirim.

ozcanikli@yahoo.com
    0505 431 68 12
  • pentax k200d var tertemiz eger dusunursen.

• Ikinci el temiz nikon d60 onerebilirim.
    Ama kullanmayip rafa kaldirma gibi bir durumun varsa canon powershot sx220 i oneririm. Hafiza karti cantadi tripodu dahil 539 tl idi sanirim fotozeynepte.

• Canon Ixus 300 HS. Manuel ayarlama moduyla harikalar yaratırsınız. Kompakt sınıfının üst düzey makinalarından biridir.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-d70s-body-cok-temiz-100278047/detay/
    D70s Body 14.000 de tertemiz hiç bir arızası sorunu yok düşünürseniz fiyatta bişeyler yaparım iyi günler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.