Şimdi Ara

600 TL telefon tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 600 TL ye kadar olan android telefonlardan ne önerirsiniz ?

Telefonlardan anlamam. Bu fiyata yakın iki tane telefon alıcam, babam kullanacak özellik derdim yok.

aranılan özellikler kısaca. kamera, şarj, uzun ömür.

• Lenova k3 note 500-600 civarı.
    Not:ülkemizde satışı yok. Yurt dışından getirteceksin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lumia 735 incelemenizde fayda var.

• Sony xperia e4g tavsiye ederim ama kamera konusunda düşük ışıklı ortamlarda iyi değil
  • Sony Xperia E4G 550 lira güzel telefondur alabilirsin.
  • xperia e4G
  • xperia e4g diyorum
  • Xperia E4G bencede 600 altinda en one cikan cihaz,gpusu da fiyatina göre hayli performansli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün xperia e4g, gm mini2, quatro m1453 bu modelleri karşılaştırdım. quatro açık farkla üstün fiyatı 580 tl civarında fakat hiç bilgim yok marka hakkında alınır mı sizce. Sensörü sony'e ait ve tasarımda muhtemelen onlarındır çünkü sony'e çok benziyor.

xperia e4g demişsiniz fakat o fiyata göre m1453 ün çok daha fazla özellği var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hll.jpg

dün xperia e4g, gm mini2, quatro m1453 bu modelleri karşılaştırdım. quatro açık farkla üstün fiyatı 580 tl civarında fakat hiç bilgim yok marka hakkında alınır mı sizce. Sensörü sony'e ait ve tasarımda muhtemelen onlarındır çünkü sony'e çok benziyor.

kesinlikle özellikler olarak quatro hepsinden iyi ve marka olara iyi bir imaj bıraktılar forumda aratırsan servis ile ilgili çok iyi yorumlar var.
    az özelliklere verileceğine o kadar para türk firmasına verip iyi özellikler almak çok mantıklı.
  • Wp almayacaksanız, Quatro m1453 çok iyi tercih.

• quote:

Orijinalden alıntı: cstone

quote:

dün xperia e4g, gm mini2, quatro m1453 bu modelleri karşılaştırdım. quatro açık farkla üstün fiyatı 580 tl civarında fakat hiç bilgim yok marka hakkında alınır mı sizce. Sensörü sony'e ait ve tasarımda muhtemelen onlarındır çünkü sony'e çok benziyor.

kesinlikle özellikler olarak quatro hepsinden iyi ve marka olara iyi bir imaj bıraktılar forumda aratırsan servis ile ilgili çok iyi yorumlar var.
    az özelliklere verileceğine o kadar para türk firmasına verip iyi özellikler almak çok mantıklı.

Ürünü alıcam ama bir türlü karar veremedim. İnternette baktım birazda çok fazla yorum yok olanlarda ürünün satıldığı yerde, onlarada güvenemiyorum satıcılar yazmıştır diye.

Gerçi bu telefonu babama alıcam hani çokta özellik şart değil ama para veriyoruz abi sonuçta mantığı var :)

alır almaz bozulmasın can sıkmasında o yeter yani 2, 3 sene kullanabilelim

ne diyosunuz alayım mı :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cstone

quote:

Ürünü alıcam ama bir türlü karar veremedim. İnternette baktım birazda çok fazla yorum yok olanlarda ürünün satıldığı yerde, onlarada güvenemiyorum satıcılar yazmıştır diye.

Gerçi bu telefonu babama alıcam hani çokta özellik şart değil ama para veriyoruz abi sonuçta mantığı var :)

alır almaz bozulmasın can sıkmasında o yeter yani 2, 3 sene kullanabilelim

ne diyosunuz alayım mı :)

M1453 2gb ram 4 çekirdek 5inc ile alanı pişman etmez hele hele baba için hiç pişman olunmaz. Dediğim gibi aksi bir durum olur da bozulursa garantisi var. Uzun lafın kısası bence al.

• Siparişi verdim hadi hayırlısı

teşekkür ederim yardımlarınız için
  • hll.jpg kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

HAIER W858 telefonumuzu inceleyeblirsiniz. Garantisi KVK tarafından verilmektedir.

http://www.kliksa.com/urunler/haier-akilli-cep-telefonlari/7028?filterMarka=Haier

Haier ülkemizde daha çok klimalarıyla tanınıyorsa da akıllı telefonlarıyla da yakında piyasada yer edineceğimize inanıyoruz.
  • s3 mini kullanışlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaierMobileTR

Merhaba,

HAIER W858 telefonumuzu inceleyeblirsiniz. Garantisi KVK tarafından verilmektedir.

http://www.kliksa.com/urunler/haier-akilli-cep-telefonlari/7028?filterMarka=Haier

Haier ülkemizde daha çok klimalarıyla tanınıyorsa da akıllı telefonlarıyla da yakında piyasada yer edineceğimize inanıyoruz.

Sizin telefonlarınızı gördüm 1gb Ram ile m1453 e rakip değil bence ffiyatta aynı zaten..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.