Şimdi Ara

600 watt pioneer oval

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
6.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yavaş yavaş aracıma ses sistemi yapmaya başladım ,başladğmdan beri de kafam çok karıştı,bugun media mark a gttm 550 watt 4 yollu pioneer oval haporlor fiyatı 229 lira mış 1 takımın,tabi piyasasınıda biliyom diye düşündüğümden şaşırdım,netten bakıp alışveriş yaptığmdan sürek li ,netteki fiyatı 600 watt 5 yollu oval 115 lira civarı bi şey az da değil 2 katı fark var,her neyse ,elaman lada konuştuk biraz 2 takım almam gerek çok tuzlu olcak hacı böyle olursa dedim ben ,JBL GTO-938 bunu önerdi 169 lira bunların fiyatımış ve artı 100 rms gücündemiş, (pioneer ler 80 rms) biraz düşünelm bakalım ddm ,acele ye gelmesin, bu arada arkadşlar JBL GTO-938 dinleyen deneyen kullanan var mıdır aramızda, amfi ile beslicem ne olur nasıl olur , aracımda şu an pioneer 5250 sd ana ünite ,yeni serilerden JBL GTO 1004 4 Kanallı 600 watt RMS amfi var ,4 tane kıytırık oval var ,sizinde acaba ddm tavsiyeleriniz olurmu ,bu ovaller in haricinde veyahut, bu 100 lira civarı piyası olan pioneer ovalleri alıyım mı ,ama yarı yarı ya fiyat farkı var neden bu böle acaba ,bu satıcalara sormama rağmen çin malı değil orjinal kutulu ürün fln dediler selamlar

• 938 iyidir.
  • daha iyi mi diyorsun fiyat da saten 3 aşağı 5 yukarı stabil her yerde ,ya bu pioneer in piyası niye böle allak bullak olmuş hocam acaba? var mı aramızda bu pioneer ları kullanan bilen garanti belgesi yok diye mı sadeece fiyatıı düşük yani insan merak ediyo tabi böle oldumu
  • en jbl kullandım süper tonlaması var tavsiye ederim usta 100 rms ama genellikle jbl nn 6*9 ları empedans değeri 2 ohm oluyor dikkat et
  • ben aldım arkadaşım pek iyi değil sen jbl dene pınner 600vatt hikaye...
  • aynen ersin ,cesaret edemedim bende ,hem para verip hem düşündüğümüz gibi olmucak sa ne gerek var kullanmıcam şeyi almaya tabi de ,, sn m.barutçu hocam bu empedans değeri 2 ohm oluyor bu nemiş hocam , 2 yollu 4 yollu olanları mı acaba? zaten ben amfi de kullanmayı düşünüyorum arkaya 4 tane oval yerine 2 oval 1 takım da comp. yapmaya karar verdim,,bu şekilde daha temiz ses alınır diye tavsiyeler duydum üstad lardan
  • GTO-938 benim aracımda var cidden kaliteli ve güzel bir sesi var gayet tatmin edici güçte alırsan pişman olmazsın =)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • jbl in 6*9 luğu 2 ohm yani amfi 2 ohmda stabil çalısıyorsa daha verimli ses alırsın normalde 6*9 lar 4 ohmdur
  • 2 ohm de çalan almak daha mı iyi o zmn acaba amifiyi de bilmiyorum kaç ohm de çaldığını amfide jbl gerçi gto 1004 modeli oda
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcapkan

2 ohm de çalan almak daha mı iyi o zmn acaba amifiyi de bilmiyorum kaç ohm de çaldığını amfide jbl gerçi gto 1004 modeli oda

slm.
    amfinin değerleri üretici sitesinde şöyle.

Output power (RMS, ≤1% THD + N; 2 ohms) 150W RMS x 4 channels
    Output power (RMS, ≤1% THD + N; 4 ohms) 100W RMS x 4 channels

yani 2 ohm'luk jbl 938 hoparlör alırsan amfin daha güzel güç verir.

o ovalleri çıldırtır bile diyebiliriz.
    gerçi thd değerleri biraz yüksek ama
    150 rms'i kısacağın için thd'de cuk diye oturacak ve güzel bir ses alacaksın.

birde bence ya oval dediğimiz çok yollu hoparlör kullan yada component ikisini karıştırma iş çorbaya dönüyor.
  • saol hocam yorumun için .e işte burda yeni yeni öğreniyoruz tabi bunlarıda sizler in sayesinde. ben bi arkaşım vasıtasıyla çok iyi fiyata bi takım jbl 6508 comp . 1 takım 440 vatt 6982 pioneer oval haporlör. arkadaşlar ben bunları jbl gto 1004 amfiye verdm 2gün kullanmak nasip oldu yandı hatta comp. ların süzücü leri bozuktu elektirikçi uyardı da gerçi ama bu şekilde olur diye tahmin etmedim yanık kokuları çıkmadı daha arabadan ben böle bi şey görmedim bu jbl gto 1004 katil amfi için . önereceğiniz tavsiye edeceğinz oval ve comp. varmı beslicek son sesde mesale silik lik fln yapmıcak şöle temiz net ses alabileceğim marka modeller mesale şu an aklımda olan jbl 938 var bumu mesale for x dedi bugun bi arkadaşım kicker oval kullan diyen var .hep de böle tavsiyelere kanıp da işte bilen bilmeyen den ondan da geliyo tabi biraz başıma da
  • quote:

saol hocam yorumun için .e işte burda yeni yeni öğreniyoruz tabi bunlarıda sizler in sayesinde. ben bi arkaşım vasıtasıyla çok iyi fiyata bi takım jbl 6508 comp . 1 takım 440 vatt 6982 pioneer oval haporlör. arkadaşlar ben bunları jbl gto 1004 amfiye verdm 2gün kullanmak nasip oldu yandı hatta comp. ların süzücü leri bozuktu elektirikçi uyardı da gerçi ama bu şekilde olur diye tahmin etmedim yanık kokuları çıkmadı daha arabadan ben böle bi şey görmedim bu jbl gto 1004 katil amfi için . önereceğiniz tavsiye edeceğinz oval ve comp. varmı beslicek son sesde mesale silik lik fln yapmıcak şöle temiz net ses alabileceğim marka modeller mesale şu an aklımda olan jbl 938 var bumu mesale for x dedi bugun bi arkadaşım kicker oval kullan diyen var .hep de böle tavsiyelere kanıp da işte bilen bilmeyen den ondan da geliyo tabi biraz başıma da

merhaba,

macoustic msx 650.2 düşünebilirsiniz. 125 watt rmslik güçlü bir mid takımıdır. sizin kullandııgnız 6508 ler 70 rmstir. Bütçenizi biraz daha yukarı çekebilirseniz hertz hsk 165 alın derim.

• Arkadaşlar bende jbl gto 1004 amfi var. 5250sd pioneer teyp var. Ön kapılara pioneer ts g1722i aldım. Arkaya kolon araştırması yapıyorum, media marktta jbl gto 938 vardı alsam mı almasam mı derken internette araştırayım dedim.. Jbl gto 938 dinlediğim kadarıyla güzel sesi vardı.. ama benim amfiye uyar mı bilmiyorum? Yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: audiocu

quote:

saol hocam yorumun için .e işte burda yeni yeni öğreniyoruz tabi bunlarıda sizler in sayesinde. ben bi arkaşım vasıtasıyla çok iyi fiyata bi takım jbl 6508 comp . 1 takım 440 vatt 6982 pioneer oval haporlör. arkadaşlar ben bunları jbl gto 1004 amfiye verdm 2gün kullanmak nasip oldu yandı hatta comp. ların süzücü leri bozuktu elektirikçi uyardı da gerçi ama bu şekilde olur diye tahmin etmedim yanık kokuları çıkmadı daha arabadan ben böle bi şey görmedim bu jbl gto 1004 katil amfi için . önereceğiniz tavsiye edeceğinz oval ve comp. varmı beslicek son sesde mesale silik lik fln yapmıcak şöle temiz net ses alabileceğim marka modeller mesale şu an aklımda olan jbl 938 var bumu mesale for x dedi bugun bi arkadaşım kicker oval kullan diyen var .hep de böle tavsiyelere kanıp da işte bilen bilmeyen den ondan da geliyo tabi biraz başıma da

merhaba,

macoustic msx 650.2 düşünebilirsiniz. 125 watt rmslik güçlü bir mid takımıdır. sizin kullandııgnız 6508 ler 70 rmstir. Bütçenizi biraz daha yukarı çekebilirseniz hertz hsk 165 alın derim.

Hocam benimde soruma cevap verebilir misiniz? Acil olarak bir karar vermem lazımda

• quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

Arkadaşlar bende jbl gto 1004 amfi var. 5250sd pioneer teyp var. Ön kapılara pioneer ts g1722i aldım. Arkaya kolon araştırması yapıyorum, media marktta jbl gto 938 vardı alsam mı almasam mı derken internette araştırayım dedim.. Jbl gto 938 dinlediğim kadarıyla güzel sesi vardı.. ama benim amfiye uyar mı bilmiyorum? Yardımcı olabilir misiniz?

O amfi gto 938 için biçilmiş bir kaftan adeta. 2ohmda 4x150 veriyor amfin , 938lerde 2 ohmda tanesi 150w rms güç veriyor. Gain ayarlı bir amfide çok üstüne gitmeden (en son seste aralıksız 1-2 saat dinlemek gibi) bir sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_1905

quote:

Arkadaşlar bende jbl gto 1004 amfi var. 5250sd pioneer teyp var. Ön kapılara pioneer ts g1722i aldım. Arkaya kolon araştırması yapıyorum, media marktta jbl gto 938 vardı alsam mı almasam mı derken internette araştırayım dedim.. Jbl gto 938 dinlediğim kadarıyla güzel sesi vardı.. ama benim amfiye uyar mı bilmiyorum? Yardımcı olabilir misiniz?

O amfi gto 938 için biçilmiş bir kaftan adeta. 2ohmda 4x150 veriyor amfin , 938lerde 2 ohmda tanesi 150w rms güç veriyor. Gain ayarlı bir amfide çok üstüne gitmeden (en son seste aralıksız 1-2 saat dinlemek gibi) bir sorun olmaz.

Valla media markttan tam alacaktım, birde internetten yorumlara ve fiyatlara bakayım dedim. Oto müzik konusunda aşırı bir bilgim yok ama bu anfi ve teybi alırken bu şekilde araştırarak aldım ve ister istemez bilgi sahibi oluyoruz.. Gto 938 için 100rms yazıyor yanlış görüş anlamadıysam. Siz 2 ohmda 150w rms demişsiniz bi yanlışlık yok değil mi? Birde bu ön kapılar için aldığım pioneer ts g1722 yi amfi ile kullanayım yoksa direkt teybe mi bağlamalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ctrlshft -- 30 Ağustos 2012; 20:37:15 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uA_1905

quote:

Valla media markttan tam alacaktım, birde internetten yorumlara ve fiyatlara bakayım dedim. Oto müzik konusunda aşırı bir bilgim yok ama bu anfi ve teybi alırken bu şekilde araştırarak aldım ve ister istemez bilgi sahibi oluyoruz.. Gto 938 için 100rms yazıyor yanlış görüş anlamadıysam. Siz 2 ohmda 150w rms demişsiniz bi yanlışlık yok değil mi? Birde bu ön kapılar için aldığım pioneer ts g1722 yi amfi ile kullanayım yoksa direkt teybe mi bağlamalıyım?

Nette araştırdım 2 ohm 300 watts rms diyor , kanal başına 150 rms, bilmiyorum 4 ohmluk modeli de var mı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: audiocu

quote:

merhaba,

Hocam benimde soruma cevap verebilir misiniz? Acil olarak bir karar vermem lazımda

iyi bir gain ayarıyla sorunsuz kullanabilirsiniz.

• GAİN İ FAZLA ZORLAMAZSAN SORUN OLMAZ.
  • Teşekkürler arkadaşlar.. Az önce gittigidiyordan siparişi verdim. en ucuz orda buldum. kafama takılan hepsiburada.comdan 20-30 tl daha ucuzdu. Sahte olma ihtimali olabilir mi? Böyle elektronik eşyalar alırken hep bu aklıma takılıyor. Bunların sahtesi olmaz değil mi? Bazı satıcılar toptancıdan yazmış. toptancıdan satılması dezavantaj yaratır mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.