Şimdi Ara

6000 mAh bataryalı Oukitel K6000'in teknik özellikleri ve fiyatı belli oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
1.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6000mAh bataryaya rağmen hala zenfone 2 den daha ince :D

• Bu çinliler çok güzel telefonlar yapıyorlar.

• Sırf wifi hotspot için bile kullanılır yahu ^^

• Islemci ve ekrana 6000 mah cok cok uzun sure dayanir gibime geliyor

• İşte böyle pillerle gelin bize ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: omerfa

Günlük kullanımda pilin ne kadar gideceği belli değil. Güç tasarrufu modunda 10 gün gidiyor gibi Kaçamak cevap verilmiş. Normal telefonlar dada zaten tam tasarruf moduna geçirince böyle oluyor zaten.

Güç tasarruf modu bence de kaçamak bir cevap ancak teknik detay da paylaşmışlar. Düşük tüketimli bileşenlerle yüksek kapasiteli batarya kombinasyonundan pil ömrünü tahmin etmek zor değil.

• aslinda düşük donanim yerine 8 cekirdekli 4 yüksek performansli uygulamalar icin 4 ü de düşük pil kullanimi icin calisan chipset bence daha albenisi olabilirdi şu haliyle albenisi yok lenovo p70 tercih edilebilir.batarya si guclu telefon isteyene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanima bakilirsa tam film ve dizi izleyenlere veya is gezilerine cikanlara uygun bi cihaz olmus.
    Ayrica fiyat da baya iyi.

• Ben de ayni cipsetli ve ozellikli doogee ht6 siparis ettim 6.260mah var onda incelik hemen hemen ayni. Gelecek hafta sanirim onsiparisleri gonderecekler DHL ile gelecek hemen bir deneme yaparim bataryayi.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Ben de ayni cipsetli ve ozellikli doogee ht6 siparis ettim 6.260mah var onda incelik hemen hemen ayni. Gelecek hafta sanirim onsiparisleri gonderecekler DHL ile gelecek hemen bir deneme yaparim bataryayi.

Merhaba kardeşim, Dhl ile gümrüğe takılmıyor mu?

Takılınca cep telefonlarını geri gönderiyorlardı önceden, şimdi durum ne acaba?

Bu K6000 bini nasıl alabiliriz acaba?

• Merhabalar,

Bu telefondan edinebilen yada kullanan var mı? Satışı başlamış gibi görünüyor, alan varsa yorumları duymak isterim.
  • Buradan almak isteyen alabilir. Adam zaten en çok Türkiyeye satış yapıyor. Bu modelden daha alan olmamış ama diğer modellerine de bakın. Kutulu değil zarfta gönderiyor gümrükten geçmesi için. İmeini bile hallediyormuş.

Original OUKITEL K6000 Smartphone 6000mAh Fast Charge 5.5 Inch HD MTK6735 2GB 16GB
    http://www.aliexpress.com/item/Original-OUKITEL-K6000-Smartphone-6000mAh-Fast-Charge-5-5-Inch-HD-MTK6735-2GB-16GB/32543420750.html

(from AliExpress Android)

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimakinci

Buradan almak isteyen alabilir. Adam zaten en çok Türkiyeye satış yapıyor. Bu modelden daha alan olmamış ama diğer modellerine de bakın. Kutulu değil zarfta gönderiyor gümrükten geçmesi için. İmeini bile hallediyormuş.

Original OUKITEL K6000 Smartphone 6000mAh Fast Charge 5.5 Inch HD MTK6735 2GB 16GB

http://www.aliexpress.com/item/Original-OUKITEL-K6000-Smartphone-6000mAh-Fast-Charge-5-5-Inch-HD-MTK6735-2GB-16GB/32543420750.html

(from AliExpress Android)

İmeini hallediyormuş derken dostum?
    Yine pasaportla kaydetmemiz gerekiyor değil mi telefonu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnginAKB -- 30 Kasım 2015; 3:38:45 >

• Aliexpressde bazı satıcılar sizin buradan göndereceğiniz eski bir imei telefona çakıyorlar ve pasaport-kayıtla uğraşmıyorsunuz. Ama satıcıya önce sormak lazım hepsi yapmıyor.ama önemli değil mtk işlemciye burada kendinizde imei flashını yapabilirsiniz. Bu forumda oldukça fazla bilgileri mevcut. Buradaki arkadaşlar yardımcı olacaktır.

• EnginAKB E kullanıcısına yanıt
    Dhl veya Çin devlet kargosu farketmez. %100 diye birşey yoktur. Geçerse alırsınız takılırsa geri gider parayı almak için uğraşırsınız ama %80-90 gibi çok yüksek yüzdeyle geçiren (iddia eden) satıcılar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimakinci

Aliexpressde bazı satıcılar sizin buradan göndereceğiniz eski bir imei telefona çakıyorlar ve pasaport-kayıtla uğraşmıyorsunuz. Ama satıcıya önce sormak lazım hepsi yapmıyor.ama önemli değil mtk işlemciye burada kendinizde imei flashını yapabilirsiniz. Bu forumda oldukça fazla bilgileri mevcut. Buradaki arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Ovv süper ya dünya kadar kullanmadığım telefon var güzelmiş, teşekkür ederim çok faydalı bilgiler, eline sağlık

• Hey maşallah 6000 mh batarya la yoğun kullanımda 20 saat ekran süresi verir bu.

• Bu pil olayı eskinin powerbanklerine dönmeye başladı. yarın bi marka 10.000mah pil koyduk diyebilir :D
  • Arkadaşlar bir şeyi merak ettim. Bunun camıda k4000 gibi kırılmaz özel cammı bunu bilen varmı

• kullandım güzel bir telefon.... şarj kullanıma bağlı ama beş gün gidiyor ortalama kullanımla...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.