Şimdi Ara

6000 mAh bataryalı Oukitel K6000'in teknik özellikleri ve fiyatı belli oldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
1.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: STND

Bu pil olayı eskinin powerbanklerine dönmeye başladı. yarın bi marka 10.000mah pil koyduk diyebilir :D

Oukitelin K10000 Modelinde 10000mAh pili mevcut zaten şuan.
  • valla güzel hareketler bunlar.büyük firmalarda pil ömrüne yatırım yapan neredeyse hiç yok.hala kafa 1 günü çıkarsın diye çalışıyor.
  • Alan kullanan var mı? Türkiye fiyatı ne kadar arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diyelimki bu linkteki cihazi ben siparis edicem begenmedigimi dusunursek yada sadece inceleme icin aldigimi dusunursem sonra turkiyeye gondermeyi dusunsem 212 dolara bana gelis fiyati ( 27 dolara DHL 7 gunde teslim )fiyati dahil sonra ben satmak istesem turkiyeye gondermeye kalksam genelde oyle yapiyorum kargo ile gonderiyorum takilan 20de 1 di neyse 40 dolar gonderim ucreti toplam 262 dolar x 3=786 tl yapiyor simdi turkiyede satilsa bu cihaz 1000 liradan asagi satilmasi lazimki asgarii ucretle calisan biri bunu telefonu alabilsin...

http://tr.aliexpress.com/item/Original-OUKITEL-K10000-10000mAh-5-5-HD-4G-LTE-Cell-Phone-Android-5-1-MTK6735P-Quad/32596918666.html?spm=2114.13010208.99999999.261.KQ4AB7

• bende sipariş vermek istiyorum bu telefondan ama nasıl sipariş vereceğimi bilemedim gitti her hangi bi telefon numarasıda yok bilgisayar kullanmayı da bilmiyom kapıda ödemeli geliyomu acaba

• Arkadaşlar ben de bu telefonu almak istiyorum. ama nasıl alacağım ödeme yaptıktan sonra ürün gelmez die korkmuyor da değilim.alan varsa bır yardımcı olabılır mı.mail adresim omer.yildiz55@hotmail.com lütfen bır yardımcı olunuz

• sar değerini bilen varmı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.