Şimdi Ara

6000₺ Pc Topladım sizce nasıl? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
1
Favori
5.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    senin tabirine göre 800e 8400 alan kötü, 1600 alan çok iyi yaptı. bi google cache atta görsünler nerede satılmış 800e 1600.

ortalama b360 fiyatına satılan giriş seviyesi "z" cipsetli anakart alıp 8400lede fantazi yapılabilir.
  • Ekran kartını rx 580 yapıp işlemciyi r5 2600x e mi yükseltsem.Birazdan sipariş vereceğim arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xFAZLICANx -- 23 Ocak 2019; 19:4:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim önerim ekran kartını düşürme bildigim kadari ile burada da fazla fark yaratan ekran kartin olacaktır. Iki islemci de seni idare eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmiyorum yorumları okuyunca 2600 basit bir işlemci gibi bahsediyor bazı arkadaşlar belki 2600x olursa iyi olur diye düşündüm.

• Bromton B kullanıcısına yanıt
    144Hz monitör alan adama 3-5 fps fazla olsa nolur diyorsun birde stream ve renderdan bahsediyorsun. Oyun için PC topluyorsan saf oyun performansına bakacaksın ryzen 6+12 16MB cachesi olan işlemcisi yarı çapındaki 6+6 9MB işlemciye oyun performas olarak yetişemiyorsa burada 8400ü yerden yere vurmanın anlamı yok. 8400de streaming ve multitaskingin kralını yapar ve 8400ün: 1600 + 2600 olarak iki nesil amd serisini idare eden bi işlemci olduğunuda untmayalım.
  • Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ediyorum sizin Tavsiyelerinize göre şöyle birşey topladım şimdi alacağım onay veriyormusunuz bir eksik yok demi saygılarımla 6000₺ Pc Topladım sizce nasıl?

• xFAZLICANx X kullanıcısına yanıt
    Fullhd(1080p) oyunlarda intel 3-4 fps önde olabilir şakin 2k veya 4k ya geçtiğin anda o zaman 10 fps fark attğını görürsün 2600 ün

2600x i al hem soğutması çok iyi hemde 2600üm oc li halini sana oc siz veriyo e onun oc li halinide sen düşüm bakınca arada fark yok derler, bunu almana gerek yok derler dinleme 👍🏻👍🏻

Bide 550 değilde 650w olsa yada 700 iyi olurdu o 590 çiftleşme dönemimdeki aslan gibi çalışcak :D

• 550 fazlasıyla yetiyor diyebiliyorum bronz sertifikalı psu

• Dostum rx590 almışsın fakat 8gb ramin var. Şunu unutma iyi ekran kartı alcam diye sistemin diğer özelliklerini kısarsan ister rtx2080ti al o sistemden bişey bekleme. Ekran kartını rx580 oc editiona düşür bi 8gb ram al ikinci olarak kasanda 500watt psu var ve ayrıyeten 550w psu alıyosun. Psusuz bir kasa al ve 600w bronz sertifikalı bir psu al

Bence tehlikeye atma derim yarın öbür gün 2600 ü gıdıklamaya çalışcaksın 590 ı ramları gıdıklamaya çalışcaksın en ufak sorunda zararım büyük olurpk denk geldim

• Pardon hata yapmışım

• Yayın açacak değil fakat müzik+internette bir şeylere bakarken usage fullenirse zaten darboğaz yer. Veya canı ister video çeker o zaman arada dağlar kadar fark oluşur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.