Şimdi Ara

6000 tl ile ne yapılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
3
Favori
3.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet başlık net Siyer-i Nebi yarışması var şuan hayal ama sizce ne yapabilirim hayalim 2000 e pc toplamak 1000 tl ye tv 1000 tlye ps4 1000 tl ye hoparlör amfi vs youtube Kanalı'da açmayı düşünüyorum yaş 17 oda bana ait fikir ve Görüşleri bekliyorum yatırım vs olabilir her görüşe açığım

Edit: nah çıktı 40 doğru 40 yanış sağlık olsun 😄

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebastian29 -- 1 Ocak 2015; 20:54:17 >

• Bence koy bir köşeye kalsın .
    Para kolay kazanılmıyor yaşın 17 zaten . Bunun üniversitesi , üniversiteden sonra evliliği felan var o zamanlar çok işini görür .
    Pc toplamak felan gerçekten bir heves yani hevesin geçince insan yüzüne bile bakmıyor . Yani pc toplayıp youtube kanalı açmak sana pek birşey katmaz bence .
    Şahsi görüşümdür tabiki çok istekliysen eğer içinde kalıcağına toplayabilirsin bilgisayar. Kanal açabilirsin.
  • 1.90 Sarışın Mavi gözlü DH arkadaşlarına verebilirsin
  • Hepsine bile 1'er tl verse yetmez heralde

Edit:Düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E0C9946C5 -- 13 Aralık 2014; 1:20:23 >
  • Öncelikle belirttiğin görüş için teşekkür ederim ailemin maddi durumu iyi sayılır bu tür boş gördükleri Şeyler için gerekmedikçe para harcamazlar ayrıca okumam için ellerinde bulunan şeyleri harcamaktan çekinmezler yani bu parayı ben bi Köşeye atsam annem altına çevirecek yatırım diye boynuna takacak ben istediğimde avcumı yalıyıcam yaşadım biliyorum sünnetiydi biriktirdiğimdi falan 5-6 milyar annemde ama helali hoş olsun ona az bile harcamak istememin sebeplerinden biride bu yani benim kuzenlerinde ps mi dersin yeni pc mi dersin Çoğu var bendekide 6-7 yıllık pc bi işe yaramıyor kısaca 20 lik internetin kalitesini alamıyorum Tarayıcı bile kasıyo kısaca
  • Düşünülebilir bu fikirde güzel
  • bana verilir
  • PC toplayacağına sadece ps4 al bence ikisine birden ne gerek var hem derste çalış
  • pc toplayacağına direk 1000 tl ye ps4 + 1000 tl ye tv var.Kalan paraylada ya iphone 6 al ya da bankaya at
  • laptop plazma ps al evden çıkmazsın :D ps3 bir anlık heves gibi ama ucuzladı baya şu aralar sanırım plazmaya laptopu bağlayıp film izliyorum süper oluyor senin paran senin keyfin kardeşim biraz daha biriktirip kendine iyi bir araba bile alabilirsin
  • Bana verciler gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tha Alumni

pc toplayacağına direk 1000 tl ye ps4 + 1000 tl ye tv var.Kalan paraylada ya iphone 6 al ya da bankaya at

Elimde iphone 5 var ben androidciyim değiştirirsem z4 Ün çıkmasını bekler onu alırım bide eğer vazgeçersem ps4 ten vazgeçerim dediğim gibi kanalda açmayı düşünüyorum YouTube de oyun oynayıp video çekicem hem parada var
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdepression

laptop plazma ps al evden çıkmazsın :D ps3 bir anlık heves gibi ama ucuzladı baya şu aralar sanırım plazmaya laptopu bağlayıp film izliyorum süper oluyor senin paran senin keyfin kardeşim biraz daha biriktirip kendine iyi bir araba bile alabilirsin

Araba vs o tür Şeyler sıkıntı değil araba şuanda yok zaten benim ehliyete denk getirip alırsak ben kullanırım babam kaza yapmış pek sıcak bakmıyo kendi kullanmaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: sebastian29

quote:

pc toplayacağına direk 1000 tl ye ps4 + 1000 tl ye tv var.Kalan paraylada ya iphone 6 al ya da bankaya at

Elimde iphone 5 var ben androidciyim değiştirirsem z4 Ün çıkmasını bekler onu alırım bide eğer vazgeçersem ps4 ten vazgeçerim dediğim gibi kanalda açmayı düşünüyorum YouTube de oyun oynayıp video çekicem hem parada var

ps4 üzerinden de video çekip youtube a yükleyebilirsin

• Csb, paranın fotoğrafını at bakalım.
  • Iddia da 10 oranlı bi kupon yapılır ve katlanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Bavarian

Iddia da 10 oranlı bi kupon yapılır ve katlanır
    PS4+DÜZGÜN Bİ TELEVİZYON+İPHONE 6PLUS
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArchloweKilled

Csb, paranın fotoğrafını at bakalım.

Konudada belirttim bir yarışma var iyi çalışıyorum bilgilerimde var 1. Lik ödülü 6k 2. 3k 3. 2k zaten 80 soru var 100 dk konuyu tam oku sonra csb de
  • quote:

Orijinalden alıntı: LollipopS2Team

PS4+DÜZGÜN Bİ TELEVİZYON+İPHONE 6PLUS

Milletteki iphone 6+ sevdasını çözemedim ya güzel bi tv kesin alıcam ama ps4 den biraz soğudum gibi Görüşün için teşekkürler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sebastian29

quote:

ps4 üzerinden de video çekip youtube a yükleyebilirsin

Ps için capture card Lazım vede oyunlar çok Pahalı o Yüzden konsola sıcak bakıyorum

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.