Şimdi Ara

6000 tl ile ne yapılır (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
3
Favori
3.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sebastian29

quote:

Orijinalden alıntı: lTUBORGl

Üstüne bi 6 bin daha koyulur ve altına fıstık gibi bi Hyosung GT 250R çekilir

Motorda pek hevesim yok ya birazda riskli bi tanıdığım baya büyük bi kaza geçirdi diz kapagı falan parçalandı riskli az birazda tırsıyorum 😄

Orası öyle tabi ama kaza felan yapmazsan dikkat edersen muhteşem bir zevk :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: x.InfecteD.x

Kardeşim bunlar hariç kendine bir hobi edinmeni öneririm ben

Ne gibi hobiler airsoft beni baya cezbediyor ama önerebileceğiniz bişey varmı

Airsoft, müzik, rc arabalar, resim çizmek, odun işleme, maket yapma bunlar geldi aklıma ilk

• Bim den ömrün boyunca yiyebileceğin kadar şey alabilirsin.
  • Yerinde olsam bi avrupa ülkesi gezerdim. Ama azıcık daha para biriktirmen lazım.
  • Su an bende olsa ıphone 6 + mac alırdım ama ihtiyacım olduğu ıcın ne lazımda onu al

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4000 adet tavuk döner alabilirsin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kelkill

pilav arabası al

Akskdkfkfl aradığım fikir budur yanına bide ayran için büyük termos 😄

ciddiyim, öyle pc falan toplarsan paranı çarçur etmiş olursun, bu parayla 2. el pilav arabaları al ve şehrin belli başlı noktalarına koy böyle yaparak paranı katlayabilirsin, tabi pilav mafyası ile uğraşman gerekir ama o da olacak o kadar
  • 18ine kadar bekle aç bi vadeli hesap unut parayı ileride çok lazım olucak. Ha dersen harcıyım git tomorrowlande gonlunce eğlen

• Dogan gorunumlu caca bi sahin topla

• quote:

quote:

quote:

Kardeşim bunlar hariç kendine bir hobi edinmeni öneririm ben

Ne gibi hobiler airsoft beni baya cezbediyor ama önerebileceğiniz bişey varmı

Airsoft, müzik, rc arabalar, resim çizmek, odun işleme, maket yapma bunlar geldi aklıma ilk

Aslında hpi sprint 2. 1967 Mustang var o arabaya hastayım 500-600 tl ye bulabilirsem almak isterim rc araçlar baya ilgimi çeker makette küçükken Yaptım ev değirmen uçak vs ama biraz daha kaliteli şeylere bakarım savaş uçağı gemiler vs

• quote:

Orijinalden alıntı: velibozdag

18ine kadar bekle aç bi vadeli hesap unut parayı ileride çok lazım olucak. Ha dersen harcıyım git tomorrowlande gonlunce eğlen

Ilerisi derken ne gibi durumlar için Lazım olur biraz örnek alabilirmiyim 😄

• sebastian29 S kullanıcısına yanıt
    Teknoloji her geçen saniye değişiyor daha farklı isteklerin olabilir. Ha bide noldum degil nolucam kafasinda gidersen daha kazançlı olabilirsin. Kesinlikle şans oyunlarindan kaçin paran uçar gider

• quote:

Orijinalden alıntı: manufaruk

4000 adet tavuk döner alabilirsin.

Bizim burada 2400 tane alınıyo nomussızlar önceden olsa az da pazarlık 8000 tane alırdık ah eskiler

• quote:

quote:

quote:

pilav arabası al

Akskdkfkfl aradığım fikir budur yanına bide ayran için büyük termos 😄

ciddiyim, öyle pc falan toplarsan paranı çarçur etmiş olursun, bu parayla 2. el pilav arabaları al ve şehrin belli başlı noktalarına koy böyle yaparak paranı katlayabilirsin, tabi pilav mafyası ile uğraşman gerekir ama o da olacak o kadar

Bulgura giderken eldeki pirinçten olmayalım şimdi 😄

• quote:

quote:

Bizim burada 2400 tane alınıyo nomussızlar önceden olsa az da pazarlık 8000 tane alırdık ah eskiler

Ooo pahalıdan veriyolarmış sizin orda. Bağcılarda 1.5tl tanesi. Toplu alırsan düşürebilirler

• quote:

Orijinalden alıntı: velibozdag

Teknoloji her geçen saniye değişiyor daha farklı isteklerin olabilir. Ha bide noldum degil nolucam kafasinda gidersen daha kazançlı olabilirsin. Kesinlikle şans oyunlarindan kaçin paran uçar gider

Asla şans oyunları için harcamam parayı Aklım Başımda o konuda 3-5 idda oynamışlıgım var ama o zamanlarda biraz param var huzurum var tribindeydim 1 kere tutturdum 80 lira sonra oynadım baya dahada oynamadım paranın ne ara Bittiği anlaşılmıyor bile gelip geçici bir heves ama ne biliyim insanın canı istiyo yani birikmişimde var zaten 1 Reşat 3 cumhuriyet Altını var vs

• quote:

quote:

quote:

Ooo pahalıdan veriyolarmış sizin orda. Bağcılarda 1.5tl tanesi. Toplu alırsan düşürebilirler

Benim arkadaş Bağcılar'da oturuyor takılıyorduk falan 4 kişiyiz 1 telden Pahalı bir yer görmedim hem döner hem çiğköfte çıktığımızda 2 Arkadaşın Kafası hafif güzeldi 😄 ne var o dönerlerde

• madem konu açtın burada yorum yapan bütün arkadaşlara paypaldan 5'er lira gönder ayıp kaçmasın bilader.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaquaries

Yerinde olsam bi avrupa ülkesi gezerdim. Ama azıcık daha para biriktirmen lazım.

18 den sonra düşünüyorum yurt dışına gezmeye gitmeyi

• sistemin o kadar kötü değilse update et kenarda mutlaka paran olsun
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.