Şimdi Ara

6000 tl ile ne yapılır (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
3
Favori
3.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pokezoom

quote:

Orijinalden alıntı: Daqadaqa

Bence koy bir köşeye kalsın .
    Para kolay kazanılmıyor yaşın 17 zaten . Bunun üniversitesi , üniversiteden sonra evliliği felan var o zamanlar çok işini görür .
    Pc toplamak felan gerçekten bir heves yani hevesin geçince insan yüzüne bile bakmıyor . Yani pc toplayıp youtube kanalı açmak sana pek birşey katmaz bence .
    Şahsi görüşümdür tabiki çok istekliysen eğer içinde kalıcağına toplayabilirsin bilgisayar. Kanal açabilirsin.

26 yaşında biri olarak ve 10 senelik iş hayatım adına arkadaşın dediklerine tamamen katılıyorum. +1 cidden.

Bende bu Abi'min dediklerine Katılıyorum ama zaten birikmişim falan var ama sistemim çok kötü bizimkilerde almamak konusunda direniyor burada ben kendi istediğimi yapmak için devreye giriyorum para kenarda dursa bile bişey oluyo falan parayı ya annem kendine bilezik yapmış ya altın yapmış yada borsaya yatırmış annemde Kalsın bişey dememde helali hoş olsun ama zoruma giden şey ben diyorumki mesela şunu alıcam 100-150 tl verin rica ediyorum vermiyorlar yok nabıcan ne edicen diye diyorum. Kendi paramla alıcam onada yok diyorlar benim şarteller atıyo pc alıcaktım 800 tl ye güzel paramda var cebimde aldırmadılar diyorum benim param hala laf yapıyorlar gittim salak gibi tv sehpasını ben aldım eve ama ona lafım yok babamdan telefon alıcam diye 700 dolar almıştım 300 dolarla telefon 400 dolarda bana kalmıştı sonra bozdum falan kasa aldım sattım 1k vardı Harcandı öyle anneme kurban için verdim sehpa aldım falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalım

ben olsam araba alırdım kardes o paraya , 1 yıla ehliyet de alırsın

Araba falan şuan altımızda yok ama babam alırsa arabayı ben kullanırım zaten babamın Kazası var biraz soğuk bakıyo kullanmaya

• quote:

Orijinalden alıntı: sebastian29

Evet başlık net Siyer-i Nebi yarışması var şuan hayal ama sizce ne yapabilirim hayalim 2000 e pc toplamak 1000 tl ye tv 1000 tlye ps4 1000 tl ye hoparlör amfi vs youtube Kanalı'da açmayı düşünüyorum yaş 17 oda bana ait fikir ve Görüşleri bekliyorum yatırım vs olabilir her görüşe açığım

(Kıyamette en şiddetli azap, ilmi kendine fayda vermeyen âlime olur.) [Beyheki]
    Cuma 5, Ali İmran 104'e de bakmanı tavsiye ederim. O kadar siyer bilgin varsa insanlara faydalı olmaya çalış kardeşim. Almayı düşündüğün şeyler sana sadece perde olur. Dünyaya meylini artırır. Ahiret kazancını isteyenin kazancını artırırız; dünya kazancını isteyene de ondan veririz; ama ahirette bir payı bulunmaz. Şura 20. ayetihttp://www.kuranmeali.org/42/sura_suresi/20.ayet/kurani_kerim_mealleri.aspx bunları düşünmeni isterim kardeşim.

• quote:

Orijinalden alıntı: grkm1

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: grkm1

2000 TL ye oyun oynayabileceğin PC toplarsın ama bana göre en az 2500-3000 TL harca PC için.

PS4 de güzel yatarak oynuyorsun falan ama PC vazgeçilmez bir de iPhone 6 Plus.

Eğer odan genişse ilk bi koltuk ve masa al bence adam akıllı.

Güzel 1 tane 47 lik tv 1800 falan eder 3d fhd i7 4790k 16 gskill trident x ram msi r9 280x ekran Kartı anakart ı ayarlarım kasa obsidian 750 yada haf x 942 soğutma fan düşünüyorum hdd 4 tb alırım 250 lik Samsung evo mişyın kompleyt kalitelide ses sistemi kurarım mis

HAF X alırsan alabildigin kadar fan da al artık soğutucu olarak kullanırsın

942 de fan basarım içine 750d de Sıvı kullanırım sade ve şık olur

• quote:

Orijinalden alıntı: OlIzVel

quote:

Evet başlık net Siyer-i Nebi yarışması var şuan hayal ama sizce ne yapabilirim hayalim 2000 e pc toplamak 1000 tl ye tv 1000 tlye ps4 1000 tl ye hoparlör amfi vs youtube Kanalı'da açmayı düşünüyorum yaş 17 oda bana ait fikir ve Görüşleri bekliyorum yatırım vs olabilir her görüşe açığım

(Kıyamette en şiddetli azap, ilmi kendine fayda vermeyen âlime olur.) [Beyheki]
    Cuma 5, Ali İmran 104'e de bakmanı tavsiye ederim. O kadar siyer bilgin varsa insanlara faydalı olmaya çalış kardeşim. Almayı düşündüğün şeyler sana sadece perde olur. Dünyaya meylini artırır. Ahiret kazancını isteyenin kazancını artırırız; dünya kazancını isteyene de ondan veririz; ama ahirette bir payı bulunmaz. Şura 20. ayetihttp://www.kuranmeali.org/42/sura_suresi/20.ayet/kurani_kerim_mealleri.aspx bunları düşünmeni isterim kardeşim.

Ailem dindardır ve bu paranın bir kısımıyla elbet yardım Yaparım Kuran-ı Kerimi 1 kere hatim ettim ve tecvidi biliyorum namazıda zamanla kılıcam

• Madem pc'in kötü 2000TL ye bir tane pc al. Geri kalanı da biriktir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pileysteysin -- 14 Aralık 2014; 1:18:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pileysteysin

Madem pc'in kötü 2000TL ye bir tane pc al. Geri kalanı da biriktir

Pc bide tv kesin alıcam

• Niye bir sey almak istiyorsun? Cık avrupa turuna.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bunun İçin Üye Oldum

Niye bir sey almak istiyorsun? Cık avrupa turuna.

Yaşım 17 oyun oynamayı ve teknolojiyi seviyorum ve şuan odamda dandik bi pc 2 yatak ve dolaptan başka bişey yok kendime güzel bi ev ortamı yaratmak istiyorum bu yüzden

• 3000 tl Beşiktaş'a bas. Geriye kalanla milli piyango bileti al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CakeMonster

3000 tl Beşiktaş'a bas. Geriye kalanla milli piyango bileti al.

Yok kardeş Sağol ban almayayım

• Kazandıgında gel yardımcı oluruz simdiden kafanı yorma

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hyperior

Karaköyde-10 liradan 600 kere isini görursun tabi senin kararin

Para siyer-i nebi yarışmasından gelecek yanlız

o para ile gidersin karaköye 600 kere gene ama oturursun ve hiç bir şey yapmazsın böylece onların bir süre günah işlemelerine engel olurdun böylece sevap kazanırdın.ben bunu kastetmiştim.Sen ne anladın ki?

• Ben olsam koyarım 4 binini kenara koyarım.Eski pc den ıvır zıvır katar 1 liraya pcyi şekillendiririm.Diğer bin liraylada televizyon alır bağlar pc den film izlerim.Geri kalan 4 binide araba için biriktiririm yada motor alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLACKTARIUS -- 14 Aralık 2014; 4:12:46 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BiLq3

bisiklet al hayatın değişsin.

Bisikleti ben biraz gereksiz buluyorum nedense arkadaşlarımda var kullanan gerek uzun yol gerek bmx kullanan bi kesim var

Gereksizmi ? 13000 TL Degerinde 2 bisiklete sahibim.Gruplara katildim,6 yildir bu sporla ilgileniyorum.Sen bir sehirden daglara cik,havayi kokla,Yada yollara in,asfaltta yag gibi ak resmen..Sonra gel birdaha konusalim.Bmx spor degil extreme spor dalidir.

• BOL BOL tatlı yenir

6000 tl ile ne yapılır
  • kardeş bi ayfon 5s veya 6 al sonra pc dizip oyun al tamamdır :D

• En az 2000 tlsini ayır kenara koy sıkiştığında felan kullanırsıñ

• İşler guçlerdeki şişman adama sor kaç tane edeceğini soylesin

• Ps4

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.