Şimdi Ara

6000 tl ile ne yapılır (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
3
Favori
3.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fazla para göz çıkarmaz kardeşim aklın basindaysa parayi en guzel sekikde degerlendir :) ha ben olsam

Universite ogrencisiyim turizm okuyorum. Ve sacma gelebilir ama altinin dusuk oldugu bir zamanda hepsini altina yatirirdim emin ol iyi kazanc saglar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • savurmak için iyi para.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe.1905se

Su an bende olsa ıphone 6 + mac alırdım ama ihtiyacım olduğu ıcın ne lazımda onu al

Şu iphone 6 hastalığı nedir insanlarda ya maç falan bana ters ama tavsiye için sağol

• quote:

Orijinalden alıntı: AhmetGüler

madem konu açtın burada yorum yapan bütün arkadaşlara paypaldan 5'er lira gönder ayıp kaçmasın bilader.

Daha yarışmaya katılmadık ortada para yok ne zaman ne kadar kazanıcaz belki kazanamıyıcaz belli değil şuan ben fikir alıyorum gerek abilerimden gerek kardeşlerimden henüz ortada 6k yok dediğim gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: sebastian29

quote:

Su an bende olsa ıphone 6 + mac alırdım ama ihtiyacım olduğu ıcın ne lazımda onu al

Şu iphone 6 hastalığı nedir insanlarda ya maç falan bana ters ama tavsiye için sağol

Hastalık değil piyasadakı en iyisi olduğu için 2000tl verip kasan android mı önereyim sna :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: velibozdag

Fazla para göz çıkarmaz kardeşim aklın basindaysa parayi en guzel sekikde degerlendir :) ha ben olsam

Universite ogrencisiyim turizm okuyorum. Ve sacma gelebilir ama altinin dusuk oldugu bir zamanda hepsini altina yatirirdim emin ol iyi kazanc saglar

Yatırım işinde ben baya şanssızım ya Altın'da var zaten yatırım 3-5 k benim şuanda istediğim şey yatırım değilde kendi isteklerimi gerçekleştirmek istiyorum şuana kadar neredeyse hep biriktirdim birazda harcamak istiyorum

• quote:

quote:

quote:

Hastalık değil piyasadakı en iyisi olduğu için 2000tl verip kasan android mı önereyim sna :))

Yok be sony xperia z3 candır ben z2 alıcaktım ama kısmet ucuza iphone 5 buldum bunu aldım iphone malzemeden çalmasa iyide işte malzemeden çalıyo

• 2000 TL ye oyun oynayabileceğin PC toplarsın ama bana göre en az 2500-3000 TL harca PC için.

PS4 de güzel yatarak oynuyorsun falan ama PC vazgeçilmez bir de iPhone 6 Plus.

Eğer odan genişse ilk bi koltuk ve masa al bence adam akıllı.

• quote:

quote:

quote:

Iphone malzemeden çalmasa daha çok müşteri kazanır ama malzemeden çalıyo işte ama her zaman ilk adımı iphone atıyo diğerleri benim ne eksiğim bar diye direk onlarda yapıyo örnek parmak izi örnek 64 bit işletim sistemi

• quote:

Orijinalden alıntı: GoaPsy

savurmak için iyi para.

Aynı görüşteyiz 😄

• Üniv okuyorsan çok güzel WAT yapılır İnsanın fikri neyse zikride oymuş.Yazın gidelim diyoruz ama bakalım kısmet mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkm1

2000 TL ye oyun oynayabileceğin PC toplarsın ama bana göre en az 2500-3000 TL harca PC için.

Güzel 1 tane 47 lik tv 1800 falan eder 3d fhd i7 4790k 16 gskill trident x ram msi r9 280x ekran Kartı anakart ı ayarlarım kasa obsidian 750 yada haf x 942 soğutma fan düşünüyorum hdd 4 tb alırım 250 lik Samsung evo mişyın kompleyt kalitelide ses sistemi kurarım mis

• quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

Üniv okuyorsan çok güzel WAT yapılır İnsanın fikri neyse zikride oymuş.Yazın gidelim diyoruz ama bakalım kısmet mi

Maalesef yaş 17 lise 3 teyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: PCMORS

sistemin o kadar kötü değilse update et kenarda mutlaka paran olsun

Ram 2 Pentium 4 hd 3650 ekran Kartı sen düşün

• sebastian29 S kullanıcısına yanıt
    ee o kadar da değil ama en azında bence 1.500 ayır kenara işine yarar.ben hiç parayı saklayan bi adam değilim.cebime 500 tl koy o gün biter ama sen sakla ilerde lazım olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daqadaqa

Bence koy bir köşeye kalsın .
    Para kolay kazanılmıyor yaşın 17 zaten . Bunun üniversitesi , üniversiteden sonra evliliği felan var o zamanlar çok işini görür .
    Pc toplamak felan gerçekten bir heves yani hevesin geçince insan yüzüne bile bakmıyor . Yani pc toplayıp youtube kanalı açmak sana pek birşey katmaz bence .
    Şahsi görüşümdür tabiki çok istekliysen eğer içinde kalıcağına toplayabilirsin bilgisayar. Kanal açabilirsin.

26 yaşında biri olarak ve 10 senelik iş hayatım adına arkadaşın dediklerine tamamen katılıyorum. +1 cidden.

• quote:

Orijinalden alıntı: PCMORS

ee o kadar da değil ama en azında bence 1.500 ayır kenara işine yarar.ben hiç parayı saklayan bi adam değilim.cebime 500 tl koy o gün biter ama sen sakla ilerde lazım olur

Elbet o günler için para saklamak gerek ama o parayı gerekse altın dolar yapmak gerek 400 dolar vardı bende bizimkilere sinirlendim gittim bozdurdum birazını harcadım falanıydı falanıydı derken para bitti şaka gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Daqadaqa

Bence koy bir köşeye kalsın .
    Para kolay kazanılmıyor yaşın 17 zaten . Bunun üniversitesi , üniversiteden sonra evliliği felan var o zamanlar çok işini görür .
    Pc toplamak felan gerçekten bir heves yani hevesin geçince insan yüzüne bile bakmıyor . Yani pc toplayıp youtube kanalı açmak sana pek birşey katmaz bence .
    Şahsi görüşümdür tabiki çok istekliysen eğer içinde kalıcağına toplayabilirsin bilgisayar. Kanal açabilirsin.

Pewdipie a da böyle demişlerdi ama o dinlemedi açtı youtube kanalını

• ben olsam araba alırdım kardes o paraya , 1 yıla ehliyet de alırsın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: grkm1

2000 TL ye oyun oynayabileceğin PC toplarsın ama bana göre en az 2500-3000 TL harca PC için.

Güzel 1 tane 47 lik tv 1800 falan eder 3d fhd i7 4790k 16 gskill trident x ram msi r9 280x ekran Kartı anakart ı ayarlarım kasa obsidian 750 yada haf x 942 soğutma fan düşünüyorum hdd 4 tb alırım 250 lik Samsung evo mişyın kompleyt kalitelide ses sistemi kurarım mis

HAF X alırsan alabildigin kadar fan da al artık soğutucu olarak kullanırsın

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.