Şimdi Ara

6000 TL PC Toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütçeye windows'u, monitörü, klavyesi herşeyi dahil ancak biraz daha esnetilebilir :) Bilgisayardan pek anlamıyorum ve parçaları tek siteden alıp montajını da yaptırmak istiyorum, uyum problemi olmasın diye kendim kurcalamıyorum pek parçaları biri yardımcı olabilirse şimdiden teşekkürler :)http://www.sinerji.gen.tr/sinerji-dck1080-i7-6700-8gb-1tb-gtx1080-msi-pmu72272 bunu buldum üzerine monitör, windows 10 vs... alınca 7500 civarı tutuyo toplam sizce nasıl?

•  6000 TL PC Toplama

Bu eklediğim resimdeki sistemi bakarak biraz değiştirip kendim yaptım uyuşmayan veya kullanmamam gereken bi parça var mı? Anlayan biri varsa yardım etsin lütfen ilk kez masaüstü bilgisayar kullanıcam bıktım bozulan laptoplardan :) eğer resim görünmüyosa bu linke bakabilirsinizhttp://i.hizliresim.com/WbjBvY.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrsohta -- 24 Ekim 2016; 18:8:50 >

• Yeni nesil ekran kartlarini tercih edin 970 yerine.

Rami tek 16gb yerine , 2x8 olacak sekilde alin.

Son olarakda kaliteli bir guc kaynagi tercih edin aerocool yerine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grimaniel kullanıcısına yanıt
    ram'i değiştirdim ancak ekran kartını daha kaliteli almam için başka parçalardan kısmam gerekiyo daha fazla harcayamam güç kaynağı için de o kasaya uyumsuz olma problemi olur mu? msi'ın gtx 1060 modeliyle fiyat farkı azmış baya onu kullanabilirim ama 192 bit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrsohta -- 24 Ekim 2016; 18:50:38 >
  • mrsohta M kullanıcısına yanıt
    Olmaz da, bu parcalari o psu ya emanet etmezdim.

Bilgisayari ne icin kullanacagini yazmamissin.Oyun icinse eger i5 yeterli olur.Ekran kartina abanman lazim.

O butce ile 1060 alirsan yazik edersin.1070 almaya calis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grimaniel -- 24 Ekim 2016; 18:51:18 >
  • Grimaniel kullanıcısına yanıt
    oyun için kullanıcam evet ama i7 dışında neleri değiştirmem lazım bilgisayardan çok anlamıyorum :) sinerji sitesinden topluyorum
  • mrsohta M kullanıcısına yanıt
    islemciyi i5 6600k alip , z serisi bir anakart alabilirsiniz.

Yada direk islemciyi i5 6600 yapabilirsiniz.İslemci sogutucu almanizada gerek kalmiyor boylelikle.

Ekran karti olarak msi gtx 1070 armor oc onerebilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toplama PC 2000TL
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teknobiyotik:
     6000 TL PC Toplama

6000 TL PC Toplama

Bütçe fazla gelirse işlemciyi i5 6600K yapabilirsin. Ya da monitörü daha düşük model seçebilirsin.

• yardımlar için teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsohta

Bütçeye windows'u, monitörü, klavyesi herşeyi dahil ancak biraz daha esnetilebilir :) Bilgisayardan pek anlamıyorum ve parçaları tek siteden alıp montajını da yaptırmak istiyorum, uyum problemi olmasın diye kendim kurcalamıyorum pek parçaları biri yardımcı olabilirse şimdiden teşekkürler :)http://www.sinerji.gen.tr/sinerji-dck1080-i7-6700-8gb-1tb-gtx1080-msi-pmu72272 bunu buldum üzerine monitör, windows 10 vs... alınca 7500 civarı tutuyo toplam sizce nasıl?

bu sisteme ssd takarsan bence sorunsuz olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.