Şimdi Ara

60000 liraya ikinci el araç önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    satarken zorlanmamak:
    ford opel toyota honda vw.
    Başka markalara hiç bakmayın.
  • acemler16 A kullanıcısına yanıt
    2012 1.6 Crdi idi 6.7 gösteriyordu benim kulladığımda. Şehre göre farklılık gösterebilir ama düz vites İ30 6.5-7.5 arası yakar. Otomatik olanı 7.5-10 arası :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60 bin liraya ikinci el 1.6 tdci manuel Focus sedan titanium modeli alınır.
    Sedan alırsanız ileride sıkıntı çekmezsiniz.
    Abartıldığı kadar dar bir otomobil değil, eğer incelerseniz arka koltuklara da oturulabileceğini görürsünüz.
    Benzinli istiyorsanız Astra 1.4t mantıklı.
    İkisini de inceleyin derim.

• Otomobilgini kullanıcısına yanıt
    Siz focus mu kullaniyorsunuz

• Boy uzunsa 2-3 yillik c-max alin, rahatca kullanin.

• shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Tabi haklisiniz. Suan degistirmem diyorum ama ne arabalar cikacak ileride. Onlari almak istediğimiz zamanda elimizdeki arabayı satarken iskence çekmemek gerek

• Peugeot 308 1.2 130 hp eat6
    Seat Leon 1.2 Tsı Dsg
    Astra J 1.4t 140 bg At6
    Focus 1.6 benzinli 125 bg powershift
    Dizel araç bakmadığım için benzinli olarak 60 bin liraya kadar bu dört aracın arasından birisini önerebilirim size.Dizel dersen kia ceed eklenebilir bu listeye.
  • YozgatLee0666 kullanıcısına yanıt
    Su hyundai motorunu bi gelistirse suan piyasaya damga vurur. Benim kullandigim i20 bile 6.5 yakiyordu ben sok oluyordum.

• Bahsettiğim markalara bakın hocam,hayırlı olsun
  • Boy 190 cm de benim ebatlarimdakiler araba kullanmiyor mu ya C-max tarzi araclar evlenince insallah

• Alfa Romeo 159'lara baktınız mı?
    Hayır, Peugeot 2008 kullanıyorum.
    Eniştemde Focus var, arka koltuğunda uzun yol bile yaptım.
    Trendx donanım olmasına rağmen aracı beğeniyorum.
    Dizel motoru performans olarak kendi aracımdan daha performanslı.
    Bizim sülalede otomobil alınacaksa Focus alınır, babam zamanında sıfır Focus 1 almıştı.
    Babam şimdi iş gereği kendine C-suv aldı ama otomobil alacak olsaydı kesinlikle titanium Focus alırdı.
    Anlatmak istediğim şu anda 2 yakın akrabamda Focus var ve 4 kişilik aile olarak biniyorlar.
    Türkiye'de sedan otomobil alacaksam Focus'tan şaşmam.
    Ancak hb alacaksam Golf, Astra, Megane filan varken Focus hb'nin yüzüne bakmam.

Normale göre fazla yakıyorlar yapacak bişey yok :) Donanım için 1 Lt fazla yakması çekilir(Düz viteste).

• quote:

Orijinalden alıntı: acemler16

Boy 190 cm de benim ebatlarimdakiler araba kullanmiyor mu ya C-max tarzi araclar evlenince insallah

Benim boy 1.97, normal araba tabi kullanirsin da c-max bir baska rahat oluyor. C-maxten once astra h vardi, hala babamda arac bazen kullaniyorum (hatta 3 gundur sehir disinda astra ile geziyorum, uzun yol yaptim). Eskiden bana cok rahat gelen astra (su an 140binde, en az 100bininde direksiyonda ben vardim) simdi o tadi vermiyor.

Sikinti yasiyor musun dersen yasamiyorum ama c-max rahatligi da yok.

• powermoon kullanıcısına yanıt
    Alfa romeoda guliettaya baktim oda donanim olarak bomboş bide gulietta kullanan bir tanımadığım parca sıkıntısı olduğunu söyledi o nedenle uzaklastim alfaya

• quote:

Lancianin ne servisini bilirim nede uretildigi yeri birgun model yükselteceğim zaman satmakta zorlanacagim bir arabayada o kadar para veremem kusura bakma

Bu konu bana ait,bende bu sıralar bakınıyorum araçlara :
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=119677457&p=1

Benimde boy ;1.87 ,rahat edeceğim bir araca bakıyorum ama şöyle bir sıkıntı var kime sorsam hep aynı yanıt : golf/focus/leon , e bende istiyorumki kullandığım aracın bi farklılığı olsun,yollarada göre göre sıkıldığım araçlardan olmasın ama bu seferde bazı şeylerden ödün vermek gerekiyor🤔

O yüzden dedim sana git bir incele araçları; galerilere,acentalara git bi dene ,bak bakalım aracın içine oturduğunda sana hitap ediyormu,kendini o aracın içinde mutlu ve huzurlu hissediyormusun😏

Alfalara fiat servisleri bakıyormuş o yüzden sıkıntı olacağını zannetmiyorum,ben mesela biraz daha artırabilsem bütçeyi ds5'e yada volvo s60'a bakmak isterim ama ne yazıkki şimdilik bütçem sınırlı , ancak birkaç araca hitap ediyor 😌

Benim mesela olmazsa olmazlarım : genişlik(sadece sürücü kısmı,arkası-bagajı dar olsada olur),otomatik vites,sanroof ve mümkünse az yakması😇

• Hey masallah senin boyda baya varmış. Acikcasi bende fordun modellerini begeniyorum focus hb istemememin sebebi focusa st body kit almayı düşünüyorum. Bence cok guzel duruyor

• memo84 kullanıcısına yanıt
    Vw grubundan o fiyata bi jettaya yururum yoksa vw benden uzak olsun... bence abartiliyor bu marka standart doğuş grubu pazarlama stratejisi...
    Leon desen suan sahin yolunda ilerliyor. Ayrıca vw grubu almasa piyasada seat goremezdik. Fr modelinde guzel opsiyonlar var ancak benzin bana uymuyor. Style modeline donanim ekletince focus ve astra ile kapisiyor.

• memo84 kullanıcısına yanıt
    Benim tanıdığım aldi ds5 80000 liraya gecen gün çöp konteynrina carpti. Serviste tek fari 3100 liraya değiştirdiler. Dedim tek far bu kadarsa motoru filan bedavaya vermisler

• quote:

Benim tanıdığım aldi ds5 80000 liraya gecen gün çöp konteynrina carpti. Serviste tek fari 3100 liraya değiştirdiler. Dedim tek far bu kadarsa motoru filan bedavaya vermisler

Prestijli arabaların hepsi öyle sonucta clio yada focus almıyoruzki 😂

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.