Şimdi Ara

60000 liraya ikinci el araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese iyi forumlar. 60000 liraya kadar bütçem var ve ikinci el arac arıyorum. Benim için olmazsa olmazlar.
    1- Dizel olmalı
    2- Yakıt tüketimi 9-10 litreleri görmemeli
    3- Boyum 1.90 o yuzden ergonomik olmali.
    4- Ön surucu kol dayama olmalı
    5- Fransız arabaları beni korkutuyor.
    6- Otomatik manuel farketmez.
    Onerilerinizi bekliyorum. Kac aydir ariyorum daha net bi fikir edinemedim donanım haberde cok sorunumu çözdüm umarim bu konuyuda birlikte çözeriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acemler16 -- 25 Ağustos 2016; 10:39:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Astra j 1.6 cdti işinizi görür. 2014 sport paketi bu fiyatlara alabilirsiniz. Bahsettiğiniz tüm özellikler var. Yakıt konusunda ise sıkışık istanbul trafiğinde 9 10 ları görebilir ama.

• Manüel çok fazla seçenek var. Focus titanium dizel 2012 ve sonrası olabilir. Dolu bir araç alınır. Eğer büyük olsun aile aracı dersen octavia düşünebilirsin.Ama otomatik dersen seçenek çok ama çok azalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

Astra j 1.6 cdti işinizi görür. 2014 sport paketi bu fiyatlara alabilirsiniz. Bahsettiğiniz tüm özellikler var. Yakıt konusunda ise sıkışık istanbul trafiğinde 9 10 ları görebilir ama.

Astra kullanicisisiniz herhalde bu araç ortalama kac litrelerde geziyor. Birde ararken kac binlerde bakmalıyım. Sonuçta her markanin motorunun belli bir omru var.

• quote:

Orijinalden alıntı: sevozgur

Manüel çok fazla seçenek var. Focus titanium dizel 2012 ve sonrası olabilir. Dolu bir araç alınır. Eğer büyük olsun aile aracı dersen octavia düşünebilirsin.Ama otomatik dersen seçenek çok ama çok azalıyor.

Otomatik olmasi benim icin hic önemli değil. Ancak focus 3 e hic binmedim ve focus 3 icin ici çok dar diyorlar. Ben araci al sat tarzinda değilde olabildigince uzun bir süre kullanmayı istiyorum. O yuzden aile aracida olabilir sonucta yasimiz kemale erdi

• Sahibinden ilan no: 332354990

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 200ugececekaga -- 25 Ağustos 2016; 11:23:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 200ugececekaga

Sahibinden ilan no: 332354990

Latitude uretimi bitiyor. Araç guzel ancak pazardaki satışı cok düşükmüş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.el araba tavsiyesi
    7 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • acemler16 A kullanıcısına yanıt
    Ben istanbulda yaşamıyorum. Sürekli iniş ve çıkışın olduğu bir anadolu ilinde şehir içi ortalama 6.5-7lt tüketimi var aracın. Genel ortalama tüketim 6lt. Şehirler arası 120km sabit ve klima açık 5lt. Rahat konforlu ve donanımlı bir araç. (Sport modeli) Bu motor yeni zaten. Öyle çok km yapmışını bulamazsınız kolay kolay. Motor yeni olduğu için ömrü ile ilgili bir bilgim yok fakat GM nin kötü bir motor yapacağını da düşünmüyorum. 50.000km de bir araç alınır gayet güzel binilir.
  • yusuf24 kullanıcısına yanıt
    Ben renault clio station wagon kullaniyorum. Araçta her bir parca hafif dokunsaniz kirilacak cinste. Yakit tuketimi 5 litrelerde ancak araba 100u geçince bile guven vermiyor bir ses sarsinti başlıyor. O nedenle başka konforlu bir araç düşünüyorum. Sonucta yakıt tüketimi hersey değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acemler16 -- 25 Ağustos 2016; 11:46:15 >
    160km sabit hız ile çok rahat, sarsıntısız ve sessiz yolculuk yapabilirsiniz. Aracın sağı solu oynamıyor ve güven veriyor. 160 ı geçince ses seviyesi yükseliyor ve yakıt sarfiyatı ciddi manada artıyor. Ben yol müsaitse 160 a sabitliyorum.

Performans olarak ta passat, focus, avensis vs. dinlemiyor alayını tokatlıyor. (1.6 dizele kadar olan motorları)

60000 liraya ikinci el araç önerisi

• Birazdan golf/focus ve leon hakkinda baya bir link atan öneren olur ,en iyisi siz bir tatil gununuzde gidip acenteları dolaşın,araçları inceleyin,burda zaten her aracın kulübü var ,hosunuza gidenin özelliklerinede bakın,belirli modeller arasında kalmadıktan sonra bu forumda önerilecek araçlar belli zaten ,boşa soruyorsunuz 😎👍

• Dizel olmalı ergonomik olmalı dersen. Astra ve İ30 diz mesafesi olarak başı çeker.

LPG'li olur dersen Sportage-İx35 de bakabilirsin 20 krşla gezersin...

2015 Astra Sport 1.6 CDTI kullanmış biri olarak şunu rahatlıkla söylerim; Süper motoru var süper bir gidişi var... Mersin-Adana otobanında giderken A6 2.0 TDİ geçebilmek için kendini yırttı. Bu sefer mersine gelirken Mersin gişelerden sonra hafif rampa vardır arkamda gene 2.0 TDİ A6 var bu sefer adam sinir küpü oldu o basıyor ben basıyorum halen arkamda halen fren mesafesinde gidebiliyor tampona bile yapışamıyor, Ben sağ o sol şeritte idi önüme araba çıkınca yavaşlamak zorunda kaldım sonrada uğraşmaya değmez nasıl olsa silindir hacmi yüksek son hızı Astradan daha iyi olucaktır ama Astraya normal yazılım ile 180 BG 420-450 Tork yapıp tokat makinası rahatlıkla olabilir :) 0 eğilim yolda 211 gördüm yanımdaki arkadaş korktuğu için daha basmadım 225-230 u görürdü :)

Bu kullanımla 160 km yolda 7 LT yaktı :) Astra alırsan hem ekonomik olur hemde inanılmaz kuvvetli motor.

• memo84 kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı aslında şurada ben mesela diyorum ki focus 3 alcam 55-60k ya. Adam diyor ki o fiyata focus mu alinir golf al bi bakiyosun o fiyata temiz golf yok. Arkadaş astra sport dedi bi bakiyorum millet 65k cekmis yani anlayamiyorum ben mi araba aramayı bilmiyorum yoksa millet bos muabbet (sozum meclisten disari) mi yapiyor. Ya ben o paraya tiguan alirim diyene bile rastladim. En sonunda burada anket gibi birsey yapmaya karar verdim. Sonuçta daha fazla kişiye ulaşıyorsunuz.

• YozgatLee0666 kullanıcısına yanıt
    Lpg bana gore değil ya çünkü avmlerde park sorunu filan cekemem hiç. Astra komusunda dediklerinize katiliyorum gidisat astrayi gosteriyor zaten. Elite model cam tavanli i30a o kadar hayrandım ki aranılan hersey vardi araçta. Ancak kullanicilarin yolladıkları yakit tuketimi yorumlari beni şok etti.

Astra ile İ30 aynı ağırlık hemen hemen aynı yakarlar. Benim böyle bir kriterim olsa ikisi arasında kalırdım ama donanım hastası olduğum için İ30 alırdım. İ30 u şehir içi kullandım bu yüzdende bişey yazmadım çünkü araba anlamak için uzun yol şarttır.:) Astra akrabamın arabası şehir içide şehir dışı her türlü kullanıyorum :)
    Şimdi fiyatlara göz attım. Bir miktar artış var. Ben 2015 astra dizel sport 20.000 de aracı 64.400 e almıştım 3 ay önce. Düz mantık 2015 değilde 2014, 20.000 değilde 50.000km 60.000 e alınabilir dedim. Aslında alınabilmesi lazım geliyor ama yokmuş . Bürçeyi 2-3 bin arttırırsanız güzel bir astra sport alırsınız.

Diğer araçlara lafım yok. Ama astra j 1.6 cdti araç (sport paket) fiyatını fazlası ile hak ediyor. Bence fiyat performans aracıdır. Bu fiyata bu kalitede başka bir araç yok bana göre. Araçta olmayan özellik yok, kasko değeri 81.000tl. 60 küsür bine alıyorsunuz aracı.

Bakın astra diğer arabalardan iyi demiyorum. Bu paraya alınabilecek en iyi araba olduğunu söylüyorum.

Geçen hafta bir arkadaşın yanına gittim malatyada. 2010 model golf 6 1.6tdi confort 45.000km de 58.000tl ye almış. hayırlı olsun dedim ama fiyat hakkikaten şaka gibi. Araba bildiğin boş. Hız sabitleme bile yok. Golf güzel araba ama 2. eline sıfır fiyatı çektikleri için 2. el vw araç düşünmüyorum şahsen. Millete bakarsan vw den iyi araba yok. Geçen arkadaşa anlatıyorum yolda passatı tokatladım. İnanmıyor. o basmamıştır, olamaz vs. diyor. 200 le solladım adamı diyorum. Hala adamın basmadığını iddia ediyor. VW sapıklarını çok dikkate almamanızı tavsiye ederim. Bizde golf 6 bluemotion da var. Aracı iyi tanıyorum.

Astra k nın 68.000 den başladığınıda hatırlatmak isterim. Motoru 1.0 ve benzinli. Dynamic altı modellerdeki rezil gri oyuncak plastiği göğüse adamların istediği fiyat bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 25 Ağustos 2016; 13:13:50 >

• Eğer al satçı değilseniz o rakama Delta isimli bir şaheser var:
    https://www.sahibinden.com/lancia-delta-1.6-mjet?sorting=a5_desc
    Az tüketim,iyi performans,mükemmel görünüm,kendini kanıtlamış mekanik,D segmenti standartlarında iç mekan,araç her şeye sahip.
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Lancianin ne servisini bilirim nede uretildigi yeri birgun model yükselteceğim zaman satmakta zorlanacagim bir arabayada o kadar para veremem kusura bakma

• YozgatLee0666 kullanıcısına yanıt
    I30 donanımı dillere destan zaten... Peki siz sehir icinde ortalama ne kadar tuketim yakaladiniz.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.