Şimdi Ara

60000 liraya ikinci el araç önerisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yapma be hocam clio ile focusu aynı kefeye koymayaydin iyiydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemler16

quote:

Orijinalden alıntı: 200ugececekaga

Sahibinden ilan no: 332354990

Latitude uretimi bitiyor. Araç guzel ancak pazardaki satışı cok düşükmüş.

Hocam arac bize ait. Uretimden kalkti elden cikarmasida diger piyasa araclarina gore yavas oda dogru. Hem yakit tuketimi hem konfor olarak cok guzel bi arac. Bi takim planlarimizdan dolayi satiyoruz. Alirken(2013yilinda) +5 yil kullanma niyetiyle almistik.

Aklinizin bi kosesinde bulunsun derim.

• C segmentinde içi en geniş hatchbak C4 biliyorum ben o fiyata Confort e-HDİ bulunabilir kol dayamanın içinde soğutma bile var

• acemler16 A kullanıcısına yanıt
    Bende 1.90 boyundayim boyla ilgili herkes abartiyo genelde.Tek sikinti sag ayagimin surekli vites konsoluna degmesi bacaklarim uzun.Onun da cozumu bmw lerde gordum o bolgede sunger var on numara yada eski konsolu alcak arabalara bakicaksiniz koltuk mesafesi genelde oluyo ama en buyuk sorun dizin konsola degip tahris etmesi

• quote:

Orijinalden alıntı: hotlevel

Bende 1.90 boyundayim boyla ilgili herkes abartiyo genelde.Tek sikinti sag ayagimin surekli vites konsoluna degmesi bacaklarim uzun.Onun da cozumu bmw lerde gordum o bolgede sunger var on numara yada eski konsolu alcak arabalara bakicaksiniz koltuk mesafesi genelde oluyo ama en buyuk sorun dizin konsola degip tahris etmesi

Dün acentaları gezdim,1.87 boyum var,bacak boyum : 113 cm kg:120

1.ford focus : acayip dar ,sol dizim ışık açma kapama düğnesine değiyor,kafam nerdeyse tavana değecek,sağ kolum sağ koltuğu sıkıstırıyor ,en darı bu araçtı

2. Peugeot 2008,308,2008 suv , hepside dar ,dizim direksiyona değiyor,ayrıca orta konsol acayip sıkıştırıyor

3.toyota auris,coralla fena değiller ama tam rahat edemedim,baş,direksiyon,orta konsol idare eder,rav4 acayip sıkıntılı içi çok dar ve hic rahat değil

4.skoda rapid acayip dar ,diz ve baş mesafesi kötü,ön cam görüş baya kötü,octavia ; en rahat ettiklerimden,oturusu gayet rahat ,direksiyon, orta konsol, tavan sıkınti yok,koltuğu geriye aldığımda arkada bolca diz mesafesi kalıyor

5. Vw golf ,koltuk en aşşağı ve geride ,direksiyon yukarda ve cekilmis;inip binerken orta direk baya sıkıntı yaratıyor ve oturduğunuzda kapı ilerde kalıyor,inip binerken direksiyon dize değiyor,otomatik araca bindim gaz pedalına basmak icin diz düz konumda ayak sağa dogru dönmesi gerekiyor,saçma bir pedal konumu var... tiguan; yok böyle rahatlık ,yayla gibi mübarek 😁
    6. Seat leon ; dar zannediyordum ama icine oturunca rahat ettim ,diz,bas,direksiyon mesafeleri iyi

7. Hyundai i30 ,elentra ; ikisininde diz bas,direksiyon mesafeleri iyi ,octaviadan sonra en rahat ettiğim 2. araçlar

8.opel astra ,direksiyon en ust konumda dizlerime değiyor ,içi bunaltıcı sıkıcı

Karşılaştırmalarımda elbet sınıf farklılıkları var ama benim boylarımda olup bu araçları düşünenlere bir fikir verebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memo84 -- 27 Ağustos 2016; 14:03:51 >

• Araba almak delirtecek galiba i30 donanim olarak cok guzel araba 5 yil garantisi var ama kullanicilar yakit yuzunden agliyorlar. Ama leon ve octaviadaki tdi motor (hiç kullanmadim) cok az yakıyormuş. Artik arac listesine 2 tane daha araç eklemiş olduk. Tiguan çok güzel kullandımda ancak tdi motorlu versiyonu cep yakiyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.