Şimdi Ara

600TL EKRAN KARTI ÖNERİSİ Rx 460 Rx 560 Gtx 1050 HANGİSİ ALINMALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bütün Donanım Haber okurlarına selam.AMD A10 7870K tabanlı sistem ve 600W Xigmatek Ares 1701 Kasa kullanıyorum. Konumuza dönecek olursak 600 lira kadar para biriktirdim. Ekran kartı almak istiyorum alıcağım ekran kartı beni 3-4 sene güncel oyunları kasmadan oynatıcak düzeyde olmalı. Ultra ayar takıntım yoktur örneğin 4 sene sonra çıkan bir oyunu Low ayarlarda +45 fps düzeyinde oynatsın yeter. Sizden ricam güzel bir ekran kartı önermeniz.

• GTX 1050 Ti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    Hacım 1050Ti para yetmiyor ya bir de işlemci Amd olduğu için ekran kartını da Amd almak istiyorum daha uyumlu çalışırlar diye ne düşünüyorsunuz bu konuda?
  • gtx 1050 ti

n11 de babalar gününe özel %11 indirim kuponu var. 620 tlye gelen kartlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sd3694 -- 16 Haziran 2017; 13:56:16 >
  • sd3694 kullanıcısına yanıt
    Evimin yakınlarında Vatan Bilgisayar var.Elden almayı düşünüyorum.
  • TheWolverine07 T kullanıcısına yanıt
    Vatandan almanızı tavsiye etmem. Diğer firmaların size göndermesi kesinlikle elden vatandan almanımızdan daha iyi ve güvenlidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    O zaman GTX 1050 diyorum ben.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nanokatologtan 620 tl ye gtx 1050 ti var tavsiye ederim

• Ben %11 kampanyasını ekran kartlarında geçerli değil diye biliyorum ama eğer geçerli ise şu ekran kartı 647,22 TL.na denk geliyor;

http://urun.n11.com/ekran-karti/asus-ex-gtx1050ti-o4g-4gb-128bit-ddr5-hdmi-ekran-karti-P150449506

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazondan GTX 1050Ti al.
  • 1050 ti 4gb altına düşmeyin.
  • Vergiyle kargo ücretiyle burda satılan fiyata çok yakın oluyor.Vatandan elden almayı düşünüyorum ama indirime girmedi bir türlü.
    https://www.amazon.de/EX-GTX1050TI-4G-GeForce-Grafikkarte-Speicher-DisplayPort/dp/B01M6YD55M/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1497774776&sr=8-5&keywords=1050+ti

bu ürün nasıl türkiye fiyatına yakın söyler misiniz ?

vergi iadesi alsanız kaza bela 500e kadar inecek fiyat. yapmayın aynı fiyata falan geldiği yok. önce oturup bakın sonra yakın fiyat diyin bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScriptKidie -- 18 Haziran 2017; 11:35:58 >

• ScriptKidie kullanıcısına yanıt
    Böylelerine yardım etmemek gerekiyor aslında. Vatan Vatan Vatan diyor sadece arkadaş. Sanki kötülüğünü düşünüp güvenilmez bir yerden daha fazla cebinden çıkarmaya çalışıyoruz. 575 tlye geliyor attığın linkteki ürün vergi dahil.
  • kesinlikle yani ağır konuşup yürü git al diyeceksin. bunun gibi adamlar alsın ki vatan gibi yerler yurt dışı alışverişine çok kafayı takmasın.
  • ScriptKidie kullanıcısına yanıt
    Bu konularla ilgisi olmadığından bizede bilmemiş muammelesi yapması garip. Kargo ücretide almıyor zaten.
  • yapacak bişe yok bazı insanlar bırak amazonu vatanın online sitesinden bile almaz :)
  • Kazik yemeye niyetliyse afiyet olsun :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.