işlemci p4 İNTEL ekran kartı ati bilmem ne bitürlü örenemedim modelini kusura bakmayın... arkadaş bugün istedi benden. yardımcı olursanız sevinirim
sen pci-ex derken sadece pci ex destekleyen anakart mı yoksa anakart ve ekran kartımı istiyosun
arkadaş almış pcı-e ekran kartı takılmamış. ona uygun bi anakart istiyor. ddr2 modül ram alacakmış ddr2 de olursa iyi olur. ekran kartı var ama sadece ati olduğunu ve pcı-e olduğunu söyledi. bi de sata hdd istiyormuş. şimdi pata kullanıyor
asus nforce650i sli board : 142 dolar kingston 1gb ddr2 800mhz ram : 69 dolar seagate 160gb hdd : 65 dolar + KDV 425 ytl ye fıstık gibi donanımlar. zaten bi p4 e bundan fazla ne alınabilirki. 600 ytl vermeyin bence kesinlikle 425 bile fazla
iyi yaw. ucuza kapandı. o zman biraz daha hdd takviyesi ile ii gider...
abi meraktan soruyorum. eğer imzadaki sistem seninse yani boylesine pro bir sitem alıp hatta en onemlisi overclock yapan birisi olarak nası boyle bi donanım tavsiyesini bizlere soruyosun hayret ettim walla.
abi üşengeçlik. ben kıbrıslyım arkadaş alışverişi türkiyede yapacak fiyat açısından size sordum. siteler normalden pahalımı ucuzmu bilmiyorum. bide ekran kartı nı ben oc yapmadım öyle satın aldım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme