Şimdi Ara

61 den 62 ye nasıl geçtiniz??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cok merak ediyorum benim maGe ilk defa 60 oldu %70 oyun acılsa 61 olucam 62 ye geçmek ölüm diyolar ama yapamazsın filan baya uzun sürermi ya?

• şöle dusun 60 ta 60m exp ıstıo 61 de 132m bıde su yanı war 1 harpyden 10k exp gelıosa 5k gelcek expler yarıı yarıya duscek
  • Serverlar gitmeden Hlodgoblinmine abss yekilerden kesiyodum, lvl60 24.000 e yakın exp veriyodu hatta daha fazlaydı yanlış hatırlamıyorsam eger, lvl 61 oldum orda exp 12.000 lere düştü, ilk kez 61 oldum vede bunu görünce hevesim kaçtı birden lvl 70 üztü olupta hacklenen arkadaşlara allah sabır versin diyorum.
  • yani 3 katına çıkıcak 132m exp yacak ama gelen exp yarıya düştüğü için 264m gibi yapcan oke ?
  • bu gibi nedenler yuzunden 4 ever ardream
  • Saolun Dahada korkuttunuz beni Acaip bişey o zaman bu yaa Napıcaz valla Görevlerinde hepsini yaptım abyss blessing karus symbol Mecbur kasıcaz
  • Şiiith formdakiler sizi gidi bossçular siziiiii, yatın uyun gayri bugün atillayı bana bırakn saat 04.51 bende hala server yok, dc oldugumda üstüme 3 tane goblin geliyodu büyük ihtimalle artık lvl 61 değil zuahahahah Ben birinden duyduydum adamın dedigini deniyim dedim resmen ters tepki oldu bende nedenmi dinleyin. Elemanın dediğine göre, lvl 50 görevini yapmazsak 61 den sonra exp yarı düşmezmiş, neyse sırf bunu öğrenmek için lvl50 görevi yapmadım bu çarda vede lvl 60 oldum, neyse denk gelen lvl 60 kişilerden bir tane yaratık kesmelerini rica ettim, gelen exp i sordum, daha sonrada aynı yaratıgı ben kestim, gelen exp i karşılaştırınca, ben daha az exp alıyordum :D olcak iş değil. Hatta eslanta bir çocukla karşılaştım, o bendende bir garip tüm exp görevlerini yapmamış, düz mantıkla 61 den sonra yapcağını söğledi ( kendince haklı tabe ) neyse ondan şu lider dts lerden kesmesini istedim adam 1 tanesinden 12450 mi ne exğ alıyodu diyelim şimdi tam aklımda değil, bense 9785 gibi bir exp alıyodum, cidden bence bu oyunda herkez aynı expi almıyo, deneyin ve görün...sabah sabah ne yazdım beaaa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    11’den se 2022’ye geçtim
    3 yıl önce açıldı
    12 den 14 e mi 15 e mi gecmeli?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: yorukefe

Şiiith formdakiler sizi gidi bossçular siziiiii, yatın uyun gayri bugün atillayı bana bırakn saat 04.51 bende hala server yok, dc oldugumda üstüme 3 tane goblin geliyodu büyük ihtimalle artık lvl 61 değil zuahahahah Ben birinden duyduydum adamın dedigini deniyim dedim resmen ters tepki oldu bende nedenmi dinleyin. Elemanın dediğine göre, lvl 50 görevini yapmazsak 61 den sonra exp yarı düşmezmiş, neyse sırf bunu öğrenmek için lvl50 görevi yapmadım bu çarda vede lvl 60 oldum, neyse denk gelen lvl 60 kişilerden bir tane yaratık kesmelerini rica ettim, gelen exp i sordum, daha sonrada aynı yaratıgı ben kestim, gelen exp i karşılaştırınca, ben daha az exp alıyordum :D olcak iş değil. Hatta eslanta bir çocukla karşılaştım, o bendende bir garip tüm exp görevlerini yapmamış, düz mantıkla 61 den sonra yapcağını söğledi ( kendince haklı tabe ) neyse ondan şu lider dts lerden kesmesini istedim adam 1 tanesinden 12450 mi ne exğ alıyodu diyelim şimdi tam aklımda değil, bense 9785 gibi bir exp alıyodum, cidden bence bu oyunda herkez aynı expi almıyo, deneyin ve görün...sabah sabah ne yazdım beaaa

sana anlatmaya cali$tigi exp yariya du$muyo degildir..50 gorevini 61 lvldan sonra yaaprsan 61 lvlda expler du$tugu icin lvl kasmak zorla$ir..sen bu lvlda yaparsan 50 gorevini trink 15m ex gelir..o birinin fazla birinin az ex almasi premiumla alakali olabilir

• @yorukefe
    Sana katılıyorum Bi arkadas vardı mage ben priestim o 22 ydi bi zamanlar hep aynı partylerde kastık hiç cıkmadık bi ara partyden ben onu geçtim 2 level farkla

@HarDeath
    Arkadasım SEnde haklısın Fakat Ardream ardream nereye kadar bende bi ara ardreamciyidm 20k da bıraktım sıkıldım Level kasmanın Ayrı bi zevki var benim için
  • ARKADASIM ADAMDA SİLVER YADA GOLD PREMİUM OLABİLİR ONDAN FAZLA EXP ALİYODUR
    quote:

Orjinalden alıntı: yorukefe

Şiiith formdakiler sizi gidi bossçular siziiiii, yatın uyun gayri bugün atillayı bana bırakn saat 04.51 bende hala server yok, dc oldugumda üstüme 3 tane goblin geliyodu büyük ihtimalle artık lvl 61 değil zuahahahah Ben birinden duyduydum adamın dedigini deniyim dedim resmen ters tepki oldu bende nedenmi dinleyin. Elemanın dediğine göre, lvl 50 görevini yapmazsak 61 den sonra exp yarı düşmezmiş, neyse sırf bunu öğrenmek için lvl50 görevi yapmadım bu çarda vede lvl 60 oldum, neyse denk gelen lvl 60 kişilerden bir tane yaratık kesmelerini rica ettim, gelen exp i sordum, daha sonrada aynı yaratıgı ben kestim, gelen exp i karşılaştırınca, ben daha az exp alıyordum :D olcak iş değil. Hatta eslanta bir çocukla karşılaştım, o bendende bir garip tüm exp görevlerini yapmamış, düz mantıkla 61 den sonra yapcağını söğledi ( kendince haklı tabe ) neyse ondan şu lider dts lerden kesmesini istedim adam 1 tanesinden 12450 mi ne exğ alıyodu diyelim şimdi tam aklımda değil, bense 9785 gibi bir exp alıyodum, cidden bence bu oyunda herkez aynı expi almıyo, deneyin ve görün...sabah sabah ne yazdım beaaa

• lvl 50 görevini senin dediğin mantıkla söğlemedi resmen adam yapmazsan ilerde mutlu olursun dediğdi :D bende yapmadım, şidmi yapmaya uğraştım 1 kaç kes buseferde 2. anahtarı oyun vermiyo bana obaaaaaa... Hala lvl 50 görevini yapmış değilim, senin dediin gibi exp fazla gelen kişide premium olabilir ama sanmıyorum adamda koxp vardır. Oyuna girdiğimde adam olmuyo olsa lvl 61 olan biriyle yine denerim ama bence gercekten exp kişiden kişiye değşiyo çünki 1 kişide denemedim 5 kişiye yakındı, hatta çoğu delimisin kardeşim git işine demese :D bu sayı artıcaktı ama kimsenin birbirine güveni kalmamışki, adama 1 tane yaratık kescen 2 dakkanı almaz diyom birşeyi deniyip formda yazcam diyom hemen kaçıyo :D Sizlerde kendi lvl inizde birini bulun vede deneyin göreceksiniz bak gelen exp ler farklı olcak. Bunun nedenide görevler yada başkabirşey olabilir.
  • yoruk hangi serverdasın logostasa attilaya bakmiom yoluma ters düşüo
  • Yok beaa hala ezük beramustayım, zaten şaka takılıyom boss işi nasip işi, 3 defa denk geldi 1 ayda bana, ondada hep üstümde can potum yoktu, hemen town can potu al gel, derken yaratıgın canı yarıya düşmüş, sonra itemi alcak adama artık yardım etmiş oluyoz sadece Oyun gelince abss te ölü doğacağım, sonra maradona ordanda elmorada gitcem, 3 slota bakarım, demin arkadaşın birinin dediği gibi hava yoğun yağmulu vede sisli ise 3 slotu 20 dakka dönerim olmadı oyundan çıkarım
  • eheh zaten boss işi biraz fıss eğer çevren yoksa 5 günde belki 30 boss kesmişiktir glass belt oda şansa int beltte olabilirdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicikan_cem

Cok merak ediyorum benim maGe ilk defa 60 oldu %70 oyun acılsa 61 olucam 62 ye geçmek ölüm diyolar ama yapamazsın filan baya uzun sürermi ya?

gene ben adaş

ben 61 den 62 ye full görevlerle geçtimo yüzden görevleri yapmaın derim hep 58 den 59 a 52 den 53 e kasmak kolay ama 61 den 62 ye zoro yüzden görevler her zaman 61+ayrıca mage kasmaktan kolay ne varkigit tek başına solo harpy dön ıce olcaksın ama yada bi ıce bulcaksın 45 en azından

• 3 güne geçtim görevsiz 61 oldum çevre vardı paramunda sabah 7.30 en geç gece saat 4 te bıraktım 3 güne full paramunda kastım 62 oldum
  • 61 %20 falandım ozmnlarda fd gelcekti ve geldi yani full görevlerle geçtim hatta görevlerle 62 %50 fln oldum
  • 61 lvli tan 1,5 ay oynadım en az 70 defa yattım yarısı press ok o kadar lanet bi lvl görmedim tabiri caizse cenabet lvl tüm 61 lvldekilere sabır diyorum
  • 2 gün sürdü sürmedi direk görevlerle.
  • Walla elle kastım gorevleri yapmıs bulundum onceden 4 gun... Eslanta gitceksin falcondan baslayıp geri geri giderek 2 falcon 2 cw 1 raven slotu alıyosun cok gzl artıyo.. Ya da full ice verdiysen, ust bas da guzel gozukuyosa (Shell fln) seni ew ye alırlar (-65 flame almıyolardı ama ben flameyim oralarda kastım paso [8D) ew de deli gibi kasar yani soyliim Ama ew de ice atmayı unutmayın ki youtube da videosu var unutunca neler oluo gosterio
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.