Şimdi Ara

61. Hafta (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
2.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Off yine sinir bozucu galiolar gelecek...
  • O deilde hala gelmedi championlar ve talon yok.
  • Bol bol Fiddle Katarina görürüz artık bu hafta.
    Acaba Dominion gelir mi?ondan mı gecikti.
  • sona neride
  • iyi iyi carryler dolmuş bize de feedlemek kaldı.
    Tavsiyem şudur premade atın karşıda ilk kez oynayan freelerden keklenin gazanın <3
  • 4 tanesi var ezrael ve corki dısındada hepsini oynadım
  • Ezreal iyi olacak ilk defa oynuyacam. bu arada hala değişmedi campler
  • Champlar gelmeyecek herhalde
  • değişmedi mi daha yaw ezreal ile katarina'yı merak ediyorum.galio da süper hero q+w ile iyi para kasılıyor.
  • bıktım artık katarinadan !!!
  • Yaklasik 6 aydir oynuyorum bu oyunu shacoyu suan 2. Kez free goruyorum.
  • Lanet oLsun içimdeki lol sevgisine . Ezreal geldi diye seviniyordum dün değişmddi bugün kesin değişir dedim ama bir de baktım ki ... aldığım tüm herolar hala free yazıyor God damn it .
  • ashe yine mi bedava değil fuuuuuu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün gelirse şanslıyız 12 saat oldu nerdeyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omgwhoisthis

Corki
    Fiddlesticks
    Katarina
    Malphite
    Rammus
    Shaco
    Soraka
    Poppy
    Ezreal
    Galio

Corki, fiddle, shaco ve eareal denemek istediğim karakterlerdi. İyi olmuş benim açımdan.
  • Bende bir problem yok değil mi? Çünkü hala geçen haftanın karakterleri duruyor bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reaglew
    Mesajı dikkatli okursan 10'dan az heron kalana kadar böyle devam edecek yazmışım eğer öyle birşey olursa random düşsün herolar çokta sorun değil benim için bu sistem bir işime yaramıyor çünkü bende olmayan heroları deneyemiyorumHer hafta bedava 1 yada 2 hero olmasından açıkçası sıkıldım ve nolifer olmadığım için gereken ip'de birikmiyor maalesef

ya 15 olsun, fark etmez.. Açıkçası 20 tane olsa bile Rune almak istemezsin. Düşünsene zaten genelde oynadığın 60 tane champ varken, diğer sende olmayan 10lunun nerden geldiğini. No lifer olmadan ip birikmediğini ben de biliyorum zaten.. Aşağı yukarı 50 tane champ açmadan da sürekli 2-3 champ free olmuyodu bende. -ki bende 50 champ varken oyunda daha az, baya az champ vardı.-

Ama şirket açısından bakmak lazım olaya, yani 30 tane karakter kaldı, istediğin 50 taneyi aldın, ve bu 30 u öylesine arada oynuyosun, sürekli bunlar dönerse kendi içinde yine de almazsın ki champ -RP ile de satıyolar sonuçta, no life değilim. Zamanım çok önemli diyen iş adamları için-. Eğlencesine oynayan bir kişinin oynamaktan zevk alcağı champ sayısı zaten 50 bilemedin 60ı geçmez zaten, ben örnek olsun diye 10 demiştim ona yoksa okudum mesajını yani..

• Gecikmeyle ilgili bir açıklama yok mu hala yoksa günleri mi şaşırdılar gece 3 de gelmesin yine champ lar ?
  • Phreak uyuya kaldı galiba. Nerede bu championlar?
  • Phreak çalışmıyor sadece Riot'ta.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.