Bu bedava heroları herkese göre ayrı yapmalılar bende bu hafta sadece galio beleş
15 milyon tane hesaba teker teker onda bu var bedava olmasın şunda bu yok bedava olsun diye uğraşssınlar zaten.
Otomatik sistem olacak atıyorum sende 20 heromu yok onun 10'unu random şekilde verecek taki 10'dan az hero kalana kadar böyle devam edecek
öyle sandığın gibi uğraştırıcı birşey değil
10 tane kaldıktan sonra Rune yerine champ almayı tecih etmen için bir sebep söylesene peki bana. Oyun çabuk eskimesin diye böyle bir sistem var. Zaten az karakterin varsa yeterince yeni karakter deniyebiliyosun
beyler bende herolar yok yeni herolar hala eskileri
soraka harici var :X
Aynen Champlar Değişmedi Neden ?
Eeee bütün herolar var bende.. Bu haftada gitti...
quote:
Orijinalden alıntı: RæmireZ
ezreal iyi oldu almayı düşünüyordum deneyeceğim.
Aynı şekilde.
Oyuna giremiyorum server is busy diyor.
Ashe yok olmadı şimdi Bende de eskileri var bi Sion oynayayım birdaha bulamayız
Saat Kaçda Değişicekmiş Bilen Varmı ?
Hala değişmedi. Nedenini bilen yok mu ya
quote:
Orijinalden alıntı: PhTx3
quote:
Orijinalden alıntı: Reaglew
quote:
Orijinalden alıntı: T-Bone Walker
quote:
Orijinalden alıntı: Reaglew
Bu bedava heroları herkese göre ayrı yapmalılar bende bu hafta sadece galio beleş
15 milyon tane hesaba teker teker onda bu var bedava olmasın şunda bu yok bedava olsun diye uğraşssınlar zaten.
Otomatik sistem olacak atıyorum sende 20 heromu yok onun 10'unu random şekilde verecek taki 10'dan az hero kalana kadar böyle devam edecek
öyle sandığın gibi uğraştırıcı birşey değil
10 tane kaldıktan sonra Rune yerine champ almayı tecih etmen için bir sebep söylesene peki bana. Oyun çabuk eskimesin diye böyle bir sistem var. Zaten az karakterin varsa yeterince yeni karakter deniyebiliyosun
Mesajı dikkatli okursan 10'dan az heron kalana kadar böyle devam edecek yazmışım eğer öyle birşey olursa random düşsün herolar çokta sorun değil benim için bu sistem bir işime yaramıyor çünkü bende olmayan heroları deneyemiyorumHer hafta bedava 1 yada 2 hero olmasından açıkçası sıkıldım ve nolifer olmadığım için gereken ip'de birikmiyor maalesef
Of çok sıkıcı geçiçek eger böyleyse talon olmadan Ezreal bide talon keser anca.
Arkadaşlar değiştiğinde birisi konuya haber verirse sevinirim. Bu herolar sıktı artık oynayasım yok 6300 biriktiriceğimden almıyorumda hero. Bu hafta ki herolar çok iyi
ya bu twitch ben hiç göremedim geçen hafta veya önceki hafta mi geldi? Gelmediyse 2 aydır gelmiyor niye böyle :S
Talon :D
abi her hafta hep bendeki herolar free oluyor bu nedir ya..3 4 aydır boyle :D
quote:
Orijinalden alıntı: Uçan Matkap
quote:
Orijinalden alıntı: thxxl
Ne olur Malphite a kritik kasmayın :/
Annieye pd kasmışlardı :)
Avatarındaki kim çok merak ettim.Bütün DH bunu kullanıyor.DH'nin yeni idolü mü yoksa?
Yinemi Corki yinemi Ezreal.
quote:
Orijinalden alıntı: sdfaseg1
ya bu twitch ben hiç göremedim geçen hafta veya önceki hafta mi geldi? Gelmediyse 2 aydır gelmiyor niye böyle :S
bende twitch bekliyorum geleceği yok almak şart oldu..