Ezreal pek can yaktı her maca dolustular.Hep noob olan bana denk gelıyo.
Hell Yeah Ap Carry Soraka akar!!11bir
quote:
Orijinalden alıntı: PhTx3
quote:
Orijinalden alıntı: Reaglew Mesajı dikkatli okursan 10'dan az heron kalana kadar böyle devam edecek yazmışım eğer öyle birşey olursa random düşsün herolar çokta sorun değil benim için bu sistem bir işime yaramıyor çünkü bende olmayan heroları deneyemiyorumHer hafta bedava 1 yada 2 hero olmasından açıkçası sıkıldım ve nolifer olmadığım için gereken ip'de birikmiyor maalesef
ya 15 olsun, fark etmez.. Açıkçası 20 tane olsa bile Rune almak istemezsin. Düşünsene zaten genelde oynadığın 60 tane champ varken, diğer sende olmayan 10lunun nerden geldiğini. No lifer olmadan ip birikmediğini ben de biliyorum zaten.. Aşağı yukarı 50 tane champ açmadan da sürekli 2-3 champ free olmuyodu bende. -ki bende 50 champ varken oyunda daha az, baya az champ vardı.-
Ama şirket açısından bakmak lazım olaya, yani 30 tane karakter kaldı, istediğin 50 taneyi aldın, ve bu 30 u öylesine arada oynuyosun, sürekli bunlar dönerse kendi içinde yine de almazsın ki champ -RP ile de satıyolar sonuçta, no life değilim. Zamanım çok önemli diyen iş adamları için-. Eğlencesine oynayan bir kişinin oynamaktan zevk alcağı champ sayısı zaten 50 bilemedin 60ı geçmez zaten, ben örnek olsun diye 10 demiştim ona yoksa okudum mesajını yani..
Bende şu anda 67 hero var her hafta 1 yada 2 hero bedava oluyor ancak anlamadığım şekilde aynı herolar bedava oluyor.Yeni ip sistemi geldiğinden beri ciddi anlamda ip kasması zorlaştı mesela olaf denemek istiyordum ancak ya ben kaçırdım yada bir aydan uzun süredir olaf bedava olmadı
ezrael galio ve rammus dışında hepsine sahibim :(
Rammusu iyiki geri vermişim canım rammus oynamak istesede istemesede hep beleş oluyor rammus çok değersiz oldu artık.
rammus free idi şimdi gözükmüyor ??
Biz Champion seçme ekranındayken değişti. Lee Sin seçmiştim başka bir arkadaş seçmesin diye.Birden baktım Champ'ların yerler değişti bir de baktım yenileri gelmiş. Baya komik oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: srkayp
ashe yine mi bedava değil fuuuuuu
aynen kaç haftadır bekliyorum illa okadar ip biriktiricez....
quote:
Orijinalden alıntı: Captain_Donanım
quote:
Orijinalden alıntı: srkayp
ashe yine mi bedava değil fuuuuuu
aynen kaç haftadır bekliyorum illa okadar ip biriktiricez....
haha haftalardir ryze i bekliyrodum sonunda geldi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme