Şimdi Ara

6199 TL Dijitsu 55DS9800 55' (139cm) Android 11 Akıllı TV (BİM 7 NİSANDAN İTİBAREN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.155
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6199 TL Dijitsu 55DS9800 55" (139cm) Android 11 Akıllı TV (BİM 7 NİSANDAN İTİBAREN)

Detaylı panel özellikleri:

https://www.inceleriz.com/dijistu-55ds9800-panel-teknik-ozellikleri-bim-6199tl//

https://www.youtube.com/watch?v=t9y3toC6WQg

6199 TL Dijitsu 55DS9800 55" (139cm) Android 11 Akıllı TV (BİM 7 NİSANDAN İTİBAREN)

• Dijitsu 3 yıllık kullanıcı olaraktan tavsiye etmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alemci83 A kullanıcısına yanıt

Ne gibi memnuniyetsizlikleriniz var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

sebebinide belirtsenizde alacak olanlar faydalansa hocam yorumunuzdan.

• Matias12 M kullanıcısına yanıt
    Ben bir önceki seriden 3 yıl önce almıştım bimden
    Kötü değil kullanılır ama sabrı olmayanlara tavsiye etmem yavaş kanal geçişi kafasına göre nadirende olsa kapanmalar, Netflix vs Amazon gibi uygulamalar acmama, düzenli kanalların yerlerinin değişmesi vs vs 2 bin TL aldım ama o zaman olsa asla almazdim hala izliyorum ama smart yavaş alanlar çok bişey beklemesin derim kötünün iyisi en fazla

• djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    Ben bir önceki seriden 3 yıl önce almıştım bimden
    Kötü değil kullanılır ama sabrı olmayanlara tavsiye etmem yavaş kanal geçişi kafasına göre nadirende olsa kapanmalar, Netflix vs Amazon gibi uygulamalar acmama, düzenli kanalların yerlerinin değişmesi vs vs 2 bin TL aldım ama o zaman olsa asla almazdim hala izliyorum ama smart yavaş alanlar çok bişey beklemesin derim kötünün iyisi en fazla
    Çok detaycı değilimdir fazlada incelemem canının kıymetini bilenler uzak dursun derim yeni seriler belki iyidir sorunları duzepmistir ama işte ama si var net olmadığı için şuan olsa asla almazdim evime sokmazdim uzak dursun

Ben de annemlere almıştım. Uydu alıcısı acayip yavaş, kanal listesi hazırlamak zulüm. Harici uydu alıcı ile kullanıyorlar o kadar yani. Smart kısmı ise eh işte...

Tavsiye etmem ama TV niyetine monitör alır gibi panel almış olayım uydu alıcı ile smart kutu takarım derseniz o zaman işinize yarar. Uydu alıcı ile smart kutu da 1.5tl verseniz. 7700tl civarına başka tv de bakabilirsiniz bence de...

• Alan kişiler aynı TV mi bu Android 11 var. Önceki serilerde android TV yoktu. Eski smart TV işletim sistemi vardı.

Tkgs özelliğini pasif hale getirirseniz kanalların yerlerinde değişim olmaz.

Kanal geçişleri 1 -1.5 saniye sürüyor.

Fiyat performans ürünleri bunlar çok beklentileri olanlar farklı Philips Samsung LG vs baksınlar.

• Aile büyüklerine alınabilir ama yeni nesile genç arkadaşlar a bu tarz tvleri pek önermiyorum akşam maç izliyecek siniz tak diye gidiveriyor meret

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.