Şimdi Ara

62 lvl de forcemi lightning mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler şu an lvl im 62 ve lightning 60 da.ancak ben lightı kapatıp forceyi açmak istiyorum.bu lvl da forcenin pvp lerde gözle görülür bi etkisi olurmu? yoksa lighta devam edip +70 demi açayım force yi???

yorumlarınız için şimdiden teşekkürler....

• Eğer nukersen lightsız olmaz.
  • ben 69 lvlim cold litning force yap yapacaksan 30da kalsın bicheon litning shock fazla sürmesede force zehri + shock parry ratio yerlerde sürünün karşısının
  • Int builse Lightı silmeyi unut. Her bölümün kendi getirisi var lightsız int nuker olmaz onu önce bir eleyelim. Sonrasında cold açma diyesim geliyor ama lanet olasıca snow shield yüzünden coldu maxlamak farz oldu. Sonrasında pvp'ye çok çıkarım dersen bicheon kas S/S olarak hem shield korur hem de iyi damage verebilirsin. Yok ben pvp fazla kasmam arada çıkarım dersen fire'ı maxlayabilirsin zira kendisi en yüksek damg. veren alanımızdır. Bir yerden force derseniz zehirleri için 30'a kadar çekebilirsiniz gerisi boş bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krothu -- 17 Ağustos 2008; 22:51:09 >
  • pardon heyler buildi solemeyi unutmuşum :D full str bow+garment

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz_pasa -- 17 Ağustos 2008; 23:22:09 >
  • Bi bow force ihtiyacı guymaz bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: tai__chi

Bi bow force ihtiyacı guymaz bence

http://www.youtube.com/watch?v=-1Xfo6_qApo Bir seyret sonra deiştirirsin msjını:d
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    64+9 sosun spear ve 72+9 sword
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.