bunu cesmek alışkanlık oldu daaaa toxic axede bastım 62 posion ana bacı giriyom bu ezihe
siz hala bunu bossmu sanıyonuz bu sadece tame hayvanı bu olmasa 50 lwl de yanınızda ne gezdireceniz boss görmek istiyosanız minimum bamboo dağında gezin
siz bunu kesiyonuz ben tameleyip yanımda gezzdiriyom
quote:
Orjinalden alıntı: lordofturks
siz hala bunu bossmu sanıyonuz bu sadece tame hayvanı bu olmasa 50 lwl de yanınızda ne gezdireceniz boss görmek istiyosanız minimum bamboo dağında gezin
siz bunu kesiyonuz ben tameleyip yanımda gezzdiriyom
adam daha onu pet olarak kullanamıyo bile... alay ederken ark ın lvl ine bak bence o senin gibi 78 lvl deil... lvl 50 ye kadar bana blood ninja tek atıyodu ama boss deil slotu var ama boss diyoruz neden bilion dimi?? çünkü sp de 1-2 tane çıkıyo kodumuda oturtuyo.. bi lvl e kadar boss sayılır.. sence komik ama adamın lvl ine bi bakman lazm...
eet o lvl de ben bloody ninjayı kesemıyorudum 51 de bloddyi kestim diye sevinmiştim ama alican buyuk ıs yapmıs hll lem
aferinn sana lord ne güzel sen 47 ıyken yaklasıomuydun yanına acaba bnde bnu merak edıorum nese saolun arklar hpnıze bısı payalasalım dedk mıllet hawalrda
böyle şeylerle çok karşılaşabilirsin(real için söylüyorum) bazı şeylerden ve özellikle kendin olmaktan vazgeçme... bir sürü paylaşmayı severim bende ki yapmıştık o dönem arklarımızla tatlı bi rekabetimiz vardı keşke bu ortam sizin aranızdada olsa... sende bizdensin pek takma seni düşürenlere inat kalkıp koşmalısın... hayat bunu ister..
paylaşımlarının devamını bekliyorum.. ii eğlenceler
ben bambooda noel üstüyle ne bosslar kesmedim
saol ashyouwish yazmııım yazmııım dedm ama haklsıın rekabet snucta nese herkese kolay gelsin
asyouwish pardon
ya sısın dedıgınız maplarda ne ole bamboo falan ben gucsuz oldugumdan daha bataklıktan cıkamadım o igrenc orumceklerle urasıyos arkadasın kestıgı bu venomdaki kaplan deilmi show tiger ?
ne venomu bu southernde ve güçlü bi şey bakma kolay kesiyom bunun spotu olsa ters düz ederler adamı bu bamboonun tepesinde kestiğin canawarlarla eş değer
helal valla Alican ama dur ben 47 olim bende kesicem ondan