Şimdi Ara

62 lwl boss we aljN:D at öldü ama olsun saygılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Nick=AljN
    lwl=47
    pets=white horse
    guıld=tabikide lTheEndl

• başarılarının devamını dilerim =)
    yanlış anlama ama birazcık taklit olmuş =) o lvl de büyük başarı hll
  • eet turk lady de kesmıstı sanırım ama onn lwlı yuksektı bn 47 lwl dakı arkalara seslenıorum tşk. ederim

Nick=AljN
    lwl=47
    pets=white horse
    guıld=tabikide lTheEndl
  • bunu cesmek alışkanlık oldu daaaa toxic axede bastım 62 posion ana bacı giriyom bu ezihe
  • siz hala bunu bossmu sanıyonuz bu sadece tame hayvanı bu olmasa 50 lwl de yanınızda ne gezdireceniz boss görmek istiyosanız minimum bamboo dağında gezin

siz bunu kesiyonuz ben tameleyip yanımda gezzdiriyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordofturks

siz hala bunu bossmu sanıyonuz bu sadece tame hayvanı bu olmasa 50 lwl de yanınızda ne gezdireceniz boss görmek istiyosanız minimum bamboo dağında gezin

siz bunu kesiyonuz ben tameleyip yanımda gezzdiriyom

adam daha onu pet olarak kullanamıyo bile... alay ederken ark ın lvl ine bak bence o senin gibi 78 lvl deil... lvl 50 ye kadar bana blood ninja tek atıyodu ama boss deil slotu var ama boss diyoruz neden bilion dimi?? çünkü sp de 1-2 tane çıkıyo kodumuda oturtuyo.. bi lvl e kadar boss sayılır.. sence komik ama adamın lvl ine bi bakman lazm...

• eet o lvl de ben bloody ninjayı kesemıyorudum 51 de bloddyi kestim diye sevinmiştim ama alican buyuk ıs yapmıs hll lem
  • aferinn sana lord ne güzel sen 47 ıyken yaklasıomuydun yanına acaba bnde bnu merak edıorum nese saolun arklar hpnıze bısı payalasalım dedk mıllet hawalrda
  • böyle şeylerle çok karşılaşabilirsin(real için söylüyorum) bazı şeylerden ve özellikle kendin olmaktan vazgeçme... bir sürü paylaşmayı severim bende ki yapmıştık o dönem arklarımızla tatlı bi rekabetimiz vardı keşke bu ortam sizin aranızdada olsa... sende bizdensin pek takma seni düşürenlere inat kalkıp koşmalısın... hayat bunu ister..

paylaşımlarının devamını bekliyorum.. ii eğlenceler
  • ben bambooda noel üstüyle ne bosslar kesmedim
  • saol ashyouwish yazmııım yazmııım dedm ama haklsıın rekabet snucta nese herkese kolay gelsin
  • asyouwish pardon
  • ya sısın dedıgınız maplarda ne ole bamboo falan ben gucsuz oldugumdan daha bataklıktan cıkamadım o igrenc orumceklerle urasıyos arkadasın kestıgı bu venomdaki kaplan deilmi show tiger ?
  • ne venomu bu southernde ve güçlü bi şey bakma kolay kesiyom bunun spotu olsa ters düz ederler adamı bu bamboonun tepesinde kestiğin canawarlarla eş değer
  • helal valla Alican ama dur ben 47 olim bende kesicem ondan
  • kes tabi mert aaa nede olsa the endli deılmısn

Nick=AljN
    lwl=47
    pets=white horse
    guıld=tabikide lTheEndl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.