Şimdi Ara

62_lwl_İ_59_A_DUSURSEK_ANDREAMA_GİREBİLİRMİYİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR DAHA ONCE SORULDUYSA OZURDİLERİM NEYSE SORUMA GECEYİM BENİM 62 LWL PRİESTİM VAR ONU 59 LWL E DUSURSEM SKİLL VE STAT POİNTLERİ SIFRLATSAM ANDREAM'A GİREBİLİRMİYİM ACABA MASTER KAPANIRMI YADA NASIL YAPABİLİRİZ SİMDİDEN TESEKKUR EDERİM

• yokmu bilen arkadaslar
  • master acık galiba giremez
  • bsu masteri kapatmanını 1 yolu yokmu dur yav
  • yokmu bilen dostlarrrrrrrrr
  • bastan 59 a kasmayalım hazır np li charımız varken
  • eğer master açıksa giremezsin ama master yoksa lvl dusup skıll bozup gırersın masterı kapatmanın bılınen bır yolu yok mlsf
  • kardeş charı 59 a düşürüp skilleri ve statları sıfırlarsan girebilirsin stat nie dersen 62 lvlsin statların onlardan fazla çünkü:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: _VoLHulK_

eğer master açıksa giremezsin ama master yoksa lvl dusup skıll bozup gırersın masterı kapatmanın bılınen bır yolu yok mlsf

+1905!
  • saolun arkadaslar ama sonuç olarak gidemiyoruz cunku master ımız acık :(
  • 62 lwl e kasmışsın nie düşmei düşünüosunki dahada kas nedir bu ardream sevdası anlamadım
  • hem lvl 62 ye kadar kamışın hemde master açık senin ardream a gitmen içim devenin iğne deilindengeçmsi gibi bişey
  • unut bu işi masterın açık kapatamazsın kasmaya devam bu arada hangi serverdasın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: knight_canavarı

hem lvl 62 ye kadar kamışın hemde master açık senin ardream a gitmen içim devenin iğne deilindengeçmsi gibi bişey

• master açıksa giremezsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antreko -- 30 Ocak 2007; 12:13:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.