Şimdi Ara

6230 paylaşımlı hafıza için bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşım bir NOKIA 6230 aldı. 6 mb paylaşımlı belleği varmış ve bu belleği arttırmanın bir yolu olup olmadığını merak ediyor. harici kart olan değilmiş. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• nasıl harici kart olan değilmiş anlamadım
    normalde artmaz hatta hiç artmaz
  • harici kart tan kastın mmc karttır herhalde o zaten artıyor paylaşımlı hafıza max 6 mb. card reader lar vasıtasıyla hafıza kartına telefonu kullanmadan veri atabilirsin bence bunu göz önünde tut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahtapoth -- 2 Aralık 2004,9:11:35 >
  • benim aldığım 6230 da 9.2 MB dahili hafıza vardı, resmi olarak 6 mb ama bende ki böyleydi.
    Telefonun kendi hafızasında gelen resim müzik vs. onları silersen yer açarsın 6 mb dan ama başka bir yolu yok, hafıza için mmc gerekir...
  • o olay 7650 de oluyor...
  • arkadaşlar 6230 un hafızası 1gb a kadar artırılıyo mu?
  • 6260'ın hafızasının 8.3mb olduğunu birkaç inceleme sitesinde okudum.Ayrıca yanında 32mb'lik mmc vermiş olmaları lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: klonajinsky

o olay 7650 de oluyor...

bunu yapan neresi?
    guvenlimi
    yaptıktan sonra telefonu tekrar yuklemek gerekiyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _jackal_

arkadaşlar 6230 un hafızası 1gb a kadar artırılıyo mu?

evet..
  • quote:

Orjinalden alıntı: deville

quote:

Orjinalden alıntı: klonajinsky

o olay 7650 de oluyor...

bunu yapan neresi?
    guvenlimi
    yaptıktan sonra telefonu tekrar yuklemek gerekiyor mu?

tabii ki riskli.sonuçta adam baştan söylüyor sana garantili olmadığını.manyak bi arkadaşım vardı doğubankın üst katında bir yere yaptırmıştı.hatta 1-2 7650 yide heba ettiğini söylemişti hafıza arttırıcam diye...
  • tlf hafızası değiştirilir ama çok zor ona uyan memory bulacaksın oda türkiyede yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.