Şimdi Ara

6230i (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Standart bir kamera, dinleyebileceğim bir mp3 player, standart bir video çekim
    şık ve kibar bir tasarım istiyorum, symbian da önemsiz diyorsan başka tel seçme derim
  • akıllı adamı hep severim, ama bu telefon gerçekten iyiymiş,
  • arkadaşlar cok iyisinis yaaa cok sağolun eksik olmayın yorumlarınızı değerlendirerek bi telefona karar verecem hepinizi saygıyla sevgiyle kucaklıyorum
    saygılar efenim saygılar

• K750 al
  • quote:

Orjinalden alıntı: apo_o

arkadaşlar tavsiyeleriniz icin teşekkür ederim bi sorum daha olcak bu 6230i,de mesela birinin resmini cekip o kişi aradığında ekrana resmin cıkması nasıl yapılıyo bileniniz varmı arkadaşta baktım bulamadık acaba ölye bi özzelliği yokmu bu veledin yoksa varda benmi yapamadım?hala halaa

O telefonun öyle bir özelligi var. Nasıl yapıldıgını tama hatırlamiorum ama akşama kuzen gelicek. Gelince bakar bakar kopyalarım buraya..
  • Bence herşeyiyle süper hele bir ses sistemi var ...

Kullanışlı tek kelimeyle ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: apo_o

arkadaşlar tavsiyeleriniz icin teşekkür ederim bi sorum daha olcak bu 6230i,de mesela birinin resmini cekip o kişi aradığında ekrana resmin cıkması nasıl yapılıyo bileniniz varmı arkadaşta baktım bulamadık acaba ölye bi özzelliği yokmu bu veledin yoksa varda benmi yapamadım?hala halaa

resim eklemek istediğin numara
    bilgiler
    seçenek
    bilgi ekle
    görüntü
    ve görüntü seç
    bitti!!!!!!!!
  • selam arkadaşlar.6230i de telsimden tv seyredebiliyormuyuz ?
  • arkadaşım ben aldım.Güzel ama bluetooth'u Pc süitte çalıştıramadım.Senron yapmadı.Çok da Bluetooth marka denememe rağmen. Sormadan araştırmadan......... karar verme kardeşim.

• 6230İ GÜZEL TEL AMA ONUN FİYATINA DÜŞÜNÜLEBİLECEK DAHA İYİ TELLERDE WAR
  • arkadaşlar bu 6230i de radyodan kayıt var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: digitalb

arkadaşım ben aldım.Güzel ama bluetooth'u Pc süitte çalıştıramadım.Senron yapmadı.Çok da Bluetooth marka denememe rağmen. Sormadan araştırmadan......... karar verme kardeşim.

Arkadaşım ben epoc marka 250 mt mesafeli Bluetooth kullanıyorum ve telle ilgili olarak hiçbir problemle karşılaşmadım. diğer markalardada bir problem olacagını hiç sanmıyorum. laptopta kızılötesinide kullandım pc suite i yükledikten sonra ondada hiç bir problem yoktu. hatta onu yüklemeden bile laptopa resim gönderebiliyorsun. sadece uygulama yüklemek istediginde pc suiti mecbur kurmak gerekiyor yoksa telefonda javayı çalıştıramıyorsun. laptopta da masaüstündede bluetoothla ilgili hiçbir problem yaşamadım.

• arkadaşlar bişii da sorucam bu 6230i,nin video görüntüsü bilgisayara attığımız zaman berbat acaba bunun bi ayarı varda benmi tutturamadım neyapmam gerekiyo telefonda videoyu,cekiyorum bilgisayara attığım zaman iğrenç ötesi bi görüntü kare kare gözüküyo ve hic bişi belli değil bi fikri olan varmı acep yoksa benmi ayar tutturamadım?
  • Ayarlarına karışma daha kötü olur
  • 6230i fiyatına göre gerçekten çok güzel telefon zaten nokianında en güzel telefonlarından biri (zarif telefonlar içinde) özellik bakımından 1.3 mp kamerası mp 3 ü radyosu video kamerasıyla ve her türlü java oyun,program vs. yükleyebileceğiniz harika bir cihazdır ben aldım yaklaşık 4 aydır kullanıyorum hiç bi şikayetim yok videosunun görüntüleri pek güzel olmasada idare ediyo ama istersen biraz daha bekle ve se w800i al (fiyatı düşmesi bakımından) ama herşeyiyle alınası bi telefon 6230i saygılar...
  • arkadaş yazmış bencede boyutu kullanabilirliği dikkate alırsak nokianın en iyi telefonu ama çok az daha küçük boyutta çok daha iyi bi telefon var w800i nokia nokia die bi çılgınlığın yoksa ve biraz daha paran veya ucuzlamasını beklemek için sabrın varsa w800i derim her özellik ve daha fazlası var tabii özelliklerin hepsi 1-2 adım üst seviyede bunu demem yeterli olmuştur herhalde6230inin videosunu sormuşsun: telefonun video çekimi o telefon için yeterli ama izlemede sorun olabiliyo mesela donup kalabiliyor..bikaç yerden okuduğuma göre de telefonun ekranla ilgili sorunları çıkmış..yine de almak istiyosan karar senin..en iyi özelliği boyutu diğer nokialara göre özellikle..
    quote:

Orjinalden alıntı: cellat206

6230i fiyatına göre gerçekten çok güzel telefon zaten nokianında en güzel telefonlarından biri (zarif telefonlar içinde) özellik bakımından 1.3 mp kamerası mp 3 ü radyosu video kamerasıyla ve her türlü java oyun,program vs. yükleyebileceğiniz harika bir cihazdır ben aldım yaklaşık 4 aydır kullanıyorum hiç bi şikayetim yok videosunun görüntüleri pek güzel olmasada idare ediyo ama istersen biraz daha bekle ve se w800i al (fiyatı düşmesi bakımından) ama herşeyiyle alınası bi telefon 6230i saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 12 Aralık 2005, 22:19:36 >

• bide şunu belirtiyim mp 3 dinlemek için çok iyi bir kulaklığa sahip olman gerekiyor özellikle açık veya gürültülü ortamlarda biraz kısık çalıyo mp 3ü ama nokialar içinde en iyi çalanlardan kısık yorumunu da sony ericssonlara kıyasla yaptım , mp 3ün kalitesi olarakta iyi ama sony ericsson onda da bi adım önde tizleri sesi biraz daha kaliteli..
  • arkadaşlar 6230i ye çamur atmayın .harika bi telefon.videoya gelince.telefonların çoğu zaten 3gp formatında çekim yapıyo.diğerleriyle kalitesi hemen hemen aynı sayılır.hatta bi çoğundan da üstün.Video izlemeye gelince .I AM TOO MPEG ENCODER diye bi program var sanki 6230i için yapılmış.wav ları mp3 e mp4 e AAC ye çevirebiliyor.aslında hepsini birbirine çevirebiliyor.ayrıca pc nizdeki istediğiniz video ları 3gp ye çevirebiliyor.üstelik kalitesinide siz ayarlıyorsunuz.bitrate kısmını arttırdıkça görüntü kaliteside artıyor.mpeg le avi ile birebir kaliteye kadar gelebiliyor.eee tabi boyutta büyüyor o zaman .ama kesinlikle tatmin edici.umarım yardımım olur tüm 6230i kullanıcılarına.programı rahalıkla bulabilirsiniz nette.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.