Şimdi Ara

6230i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mrb arkadaşlar ben 6230i almayı düşünüyorum siz nedersiniz sizce nasıl bir telefon telefon hakkındaki düşüncceleriniz veya duyduklarınız nelerdir sizce alıyımmı bana acil cevap yazarsanız cok iyi olur hepinize saygılar

• Güzel telefon ama onun yerine K750 almak daha mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::Banner:::

Güzel telefon ama onun yerine K750 almak daha mantıklı
    örnek ben 6230i aldım 2 ay kullanıp k750 aldım yani belki idare eder ama foto video mp3 istiosan k750..
  • quote:

Orijinalden alıntı: say

örnek ben 6230i aldım 2 ay kullanıp k750 aldım yani belki idare eder ama foto video mp3 istiosan k750..

Alıntıları Göster
    6230i yle 6630 un fiyatları hemen hemen aynı 6630 al bnce ozellikleri aynı sayılır ama 6630 un ekranı genis hic diilse
  • quote:

Orjinalden alıntı: apo_o

mrb arkadaşlar ben 6230i almayı düşünüyorum siz nedersiniz sizce nasıl bir telefon telefon hakkındaki düşüncceleriniz veya duyduklarınız nelerdir sizce alıyımmı bana acil cevap yazarsanız cok iyi olur hepinize saygılar

Bence de biraz daha ekle 6630 falan al.. cok iyi bir tel olsa da en fazla 3-4 ay sonra yetersiz gelmeye baslayacaktir.. 6630 ise ustun ozellikleri ile 6230i ye fark atar ve kullanim omru de 1 yidan az olmaz.. Ya da isletim sistemi bana gore degil diyorsan o zaman samsung E730 u bir incele derim.. kapakli, zarif, ufak, hafif, kullanisli, estetik ve teknolojik bir model.. Garantili fiyati 630 milyon civarinda.. Iste bu da bir resmi:

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelmax

quote:

mrb arkadaşlar ben 6230i almayı düşünüyorum siz nedersiniz sizce nasıl bir telefon telefon hakkındaki düşüncceleriniz veya duyduklarınız nelerdir sizce alıyımmı bana acil cevap yazarsanız cok iyi olur hepinize saygılar

Bence de biraz daha ekle 6630 falan al.. cok iyi bir tel olsa da en fazla 3-4 ay sonra yetersiz gelmeye baslayacaktir.. 6630 ise ustun ozellikleri ile 6230i ye fark atar ve kullanim omru de 1 yidan az olmaz.. Ya da isletim sistemi bana gore degil diyorsan o zaman samsung E730 u bir incele derim.. kapakli, zarif, ufak, hafif, kullanisli, estetik ve teknolojik bir model.. Garantili fiyati 630 milyon civarinda.. Iste bu da bir resmi:

arkadaşlar tavsiyeleriniz icin teşekkür ederim bi sorum daha olcak bu 6230i,de mesela birinin resmini cekip o kişi aradığında ekrana resmin cıkması nasıl yapılıyo bileniniz varmı arkadaşta baktım bulamadık acaba ölye bi özzelliği yokmu bu veledin yoksa varda benmi yapamadım?hala halaa

• quote:

Orijinalden alıntı: apo_o

arkadaşlar tavsiyeleriniz icin teşekkür ederim bi sorum daha olcak bu 6230i,de mesela birinin resmini cekip o kişi aradığında ekrana resmin cıkması nasıl yapılıyo bileniniz varmı arkadaşta baktım bulamadık acaba ölye bi özzelliği yokmu bu veledin yoksa varda benmi yapamadım?hala halaa

Alıntıları Göster
    BU TELEFONDA EN GICIK KAPTIĞIM OLAY EKRAN KÜÇÜK YAZI TİPİ BÜYÜK

• quote:

Alıntıları Göster
    Yok öyle bi özellik, Nokialarda bazılarında var ama, kücük resim çıkıyor, minicik birsey bit kadar :) ama symbian bi telefon olursa, ona program yükleyip yapabiliyorsun tam ekran...

quote:

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Yok öyle bi özellik, Nokialarda bazılarında var ama, kücük resim çıkıyor, minicik birsey bit kadar :) ama symbian bi telefon olursa, ona program yükleyip yapabiliyorsun tam ekran...

quote:

/>

Alıntıları Göster
    6230 İ boyut olarak 6630 gore daha kucuk bir telefon ancak 6630 ozellik olarak symbian isletim sistemini kullandıgı icin 6230 İ ıle kıyaslanamaz. illa kucuk bır telefon alacaksan D 500 Samsung u tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: proxy11

6230 İ boyut olarak 6630 gore daha kucuk bir telefon ancak 6630 ozellik olarak symbian isletim sistemini kullandıgı icin 6230 İ ıle kıyaslanamaz. illa kucuk bır telefon alacaksan D 500 Samsung u tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    6230i alma derim,ben de var şu an kullanıyorum ve memnun değilim, tamam küçük ama sonuçta ekran küçük,sadece java var,waw dosyası bile açmıyor,msn çalışmıyor(avea),gp video kalitesi çok kötü......uzar gider,alma,keşke 6630 alsaydım diyorum sen deme

• quote:

Orijinalden alıntı: proxy11

Alıntıları Göster
    hımmm o özellik olsaydı güsel olurdu nese ya bi bakıyım hangisi kafama yatarsa alıyım hepiniz var olun SAYGILAR
  • quote:

hımmm o özellik olsaydı güsel olurdu nese ya bi bakıyım hangisi kafama yatarsa alıyım hepiniz var olun SAYGILAR

Alıntıları Göster
    o özellik var bilmeden konuşup insanları yanıltmayalım lütfen!!!

resim eklemek istediğin numara
    bilgiler
    seçenek
    bilgi ekle
    görüntü
    ve görüntü seç
    bitti!!!!!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Aqualipse

o özellik var bilmeden konuşup insanları yanıltmayalım lütfen!!!

resim eklemek istediğin numara
    bilgiler
    seçenek
    bilgi ekle
    görüntü
    ve görüntü seç
    bitti!!!!!!!!

Alıntıları Göster
    ayrıca 6230i alınacak muhteşem bir telefon
    kullanımı kolay ve her işini görür

ama ben yine de çıkınca n80 alacğım!!!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aqualipse

ayrıca 6230i alınacak muhteşem bir telefon
    kullanımı kolay ve her işini görür

ama ben yine de çıkınca n80 alacğım!!!!!!!

Alıntıları Göster
    bende kısmetse alıcam harılısıyla inşallah allah bana böle saglam servise götürüp getirmicegim bi telefonu almayı nasip eder gecen yaz aldgım telefonu 7defa servise götürdüm en sonunda sıfır yepyeni kutusunda verdi bi hafta oldu alalı daha maşallahı var

• quote:

Orijinalden alıntı: naneci

6230i alma derim,ben de var şu an kullanıyorum ve memnun değilim, tamam küçük ama sonuçta ekran küçük,sadece java var,waw dosyası bile açmıyor,msn çalışmıyor(avea),gp video kalitesi çok kötü......uzar gider,alma,keşke 6630 alsaydım diyorum sen deme

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: naneci

Arkadaşım küçük klasmanda alınacak en iyi telefon. Özellikleri de gayet geniş ve güzel. Biraz çelişki yaşıyoruz istiyoruz ki ekran küçüldükçe küçülsün onda film TV izleyelim. Sonra sıkılıp büyük ekran olsun diyoruz bu sefer de kalas gibi telefonda taşınmaz ki diyerek p9xx sahiplerini afaroz ediyoruz. Şahsen ben tecrübeyle öğrendim ki ufak telefon çok pratik ve iyi. O pratiklikte ne film izlemek insanın aklına geliyor ne de başka birşey. Üstelik mesela 6230i de istenmeyecek kadar özellik yerleşmiş. waw dosyaları da ufak bir programla mp3 e çevrilerek idinlenebiliyor haberin olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: nakka

quote:

Arkadaşım küçük klasmanda alınacak en iyi telefon. Özellikleri de gayet geniş ve güzel. Biraz çelişki yaşıyoruz istiyoruz ki ekran küçüldükçe küçülsün onda film TV izleyelim. Sonra sıkılıp büyük ekran olsun diyoruz bu sefer de kalas gibi telefonda taşınmaz ki diyerek p9xx sahiplerini afaroz ediyoruz. Şahsen ben tecrübeyle öğrendim ki ufak telefon çok pratik ve iyi. O pratiklikte ne film izlemek insanın aklına geliyor ne de başka birşey. Üstelik mesela 6230i de istenmeyecek kadar özellik yerleşmiş. waw dosyaları da ufak bir programla mp3 e çevrilerek idinlenebiliyor haberin olsun.

Alıntıları Göster
    iyi de çektiğin resimler seni tatmin etmeyecek dostum bir yerden sonra, k750i'yi düşün derim ben sana..

• quote:

Orijinalden alıntı: nakka

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nakka

quote:

Söylediklerine bende katılıyorum Burada telefon alırken insanın ne istediğini iyi tespit etmesi gerekiyor. Ben tel alırken özelliklerinden dolayı 6630 mu alsam diye çok düşündüm. Özeliklerinden dolayı ne kadar istesemde telin büyük olmasından dolayı ne zaman elime alsam hevesim kaçıyordu. Bana göre tel dediğin belli bir boyutta olmalı. Karar verdim ve 6230i aldım ve gayette memnunum. Herşeyin bir artısı ve eksisi var. Eksisi özellik olarak yoksada, ya boyut olarak yada fiyat/performans olarak var.

Birde arkadaşım eğer waw dosyalarını mp3 e çeviren programla ilgili bana biraz bilgi verirsen sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: pixomaniac

quote:

Orjinalden alıntı: nakka

quote:

Söylediklerine bende katılıyorum Burada telefon alırken insanın ne istediğini iyi tespit etmesi gerekiyor. Ben tel alırken özelliklerinden dolayı 6630 mu alsam diye çok düşündüm. Özeliklerinden dolayı ne kadar istesemde telin büyük olmasından dolayı ne zaman elime alsam hevesim kaçıyordu. Bana göre tel dediğin belli bir boyutta olmalı. Karar verdim ve 6230i aldım ve gayette memnunum. Herşeyin bir artısı ve eksisi var. Eksisi özellik olarak yoksada, ya boyut olarak yada fiyat/performans olarak var.

Birde arkadaşım eğer waw dosyalarını mp3 e çeviren programla ilgili bana biraz bilgi verirsen sevinirim.

Alıntıları Göster
    benimde 6230i elime geçti gerçekten güzel telfonmuş, şu mp3 işini açsanız bizde öğrensek...

• quote:

Orijinalden alıntı: spyman

benimde 6230i elime geçti gerçekten güzel telfonmuş, şu mp3 işini açsanız bizde öğrensek...

Alıntıları Göster
    quote:

Nokia 6230i Technical Specs
    Operating System:
    Nokia OS

Developer Platform:
    Series 40 Developer Platform 2.0

Java Technology:
    CLDC 1.1

Wireless Messaging API (JSR-120)

Mobile Media API (JSR-135)

Mobile 3D Graphics API (JSR-184)

JTWI (JSR-185)

FileConnection and PIM API (JSR-75)

Bluetooth API (JSR-82 No OBEX)

MIDP 2.0

Nokia UI API

Browser:
    WAP 2.0

XHTML over TCP/IP

Messaging:
    MMS+SMIL

SMS

Digital Rights Management:
    OMA DRM v1.0

Delivery Method:
    MMS

WAP Download

Sound Formats:
    AAC

AMR (NB-AMR)

MIDI tones (poly 64)

MP3

MP4

True Tones (WB-AMR)

Functionality:
    GSM 1800

GSM 1900

GSM 850/900

Regional Availability:
    Africa

Americas

Asia-Pacific

Europe

Screen Display:
    Color Depth: 16 bit

Resolution: 208 x 208

Physical Descriptions:
    Dimensions: 103 x 44 x 20 mm

Weight: 99 g

Memory:
    Heap size: 2 MB

Shared Memory for Storage: 31 MB

Max JAR Size: 500 KB

Keypad Descriptions:
    3 labeled soft keys

5-way scrolling

Grid key mat

Video Support:
    3GPP formats (H.263)

MPEG-4

Network Data Support:
    CSD

EGPRS

GPRS

HSCSD

PC Connectivity:
    Bluetooth

Infrared

USB

Extra Features:
    1.3 megapixel camera with digital zoom

FM radio

Handsfree speaker

Instant Messaging

IMAP4 email

MMC

MP3/MP4/AAC player

POP3 email

Presence

Push-to-Talk

SMTP email

SyncML

Themes

Video player

Video recorder

Wallet

Developer link:
    Developer Home Page

Size 6230i nin teknik özelliklerini veriyorum azıcık ingilizce bilen okur sanırım. Sound Formats kısmında görebileceginiz gibi hem aac, amr, mp3 hemde mp4 çalabiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: spyman

Alıntıları Göster
    özellikle bluetooth çok sorunsuz çalışıyor, notebook la iyi anlaştı maşallah...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.