güzel bi tema adresi söyleyin abi ya menüye şöyle dehşet bi görüntü versin tema ismiyle birlikte verirseniz sevinirim
www.zedge.no
abi bi wap sitesi verin ya
ücretsiz
sinekwap.com wapcenneti.com eski topiclerde olcak ucretsiz wap siteleri die bi konu ona da bak istersen
quote:
Orjinalden alıntı: motto
Selam arkadaslar. eğr yardımcı olursanız sevınırım. 6230i telefonumuza kıngston 512 mb mmc plus uyuyor mu acaba? kart BURADA
Şimdiden cevaplar için teşekkürler..
Arkadaşlar sorum gume gııttı heralde.
uyuyor arkadaş gönül rahatlığı ile alıp kullanabilirsin
niye uymasın ki mmc rs-mmc uyar
abi ses 5sn kısık çalıyo sonra yükseliyo bitürlü şunu halledemedim bi yardım edin abi ya
yeni versiyonda düzeltmişlermidir acaba
yada başka türlü düzeltebilen varmı
nerde
kendi imkanlarıyladüzeltebilen
arkadaşım sorunun ne
quote:
Orjinalden alıntı: enes_aksoy
kendi imkanlarıyladüzeltebilen
o nokianın bilerek yaptığı birşey. daha önce de bu forumda sorulmuştu yanlış hatırlamıyorsam. bunu telefonunu hoparlörü zarar görmesin diye yapıyorlarmış. ama nasıl zarar görebilir onu bilen yok
quote:
abi ses 5sn kısık çalıyo sonra yükseliyo bitürlü şunu halledemedim bi yardım edin abi ya
way nokiadan beklenmicek bişey
quote:
Orjinalden alıntı: krbck
o nokianın bilerek yaptığı birşey. daha önce de bu forumda sorulmuştu yanlış hatırlamıyorsam. bunu telefonunu hoparlörü zarar görmesin diye yapıyorlarmış. ama nasıl zarar görebilir onu bilen yok
quote:
ya sizinkilerdemi böyle biri aradığında ses 5 sn sonra yükseliyo???
bunu elektronikciler düzelte bilirlermi acaba
bende de aynen oyle ya benim telefonda bi mallik var heralde diye dusunuyodum meger nokianın isiymis
kardeşim o zilsesinin yükselerek çalması bilerek konulmuş bir özellik yani senin hoşuna gitmiyor diye bu bir hata mı ? hayret bir şey ya
Evet bunu bir özellik olarak koymuşlar. Sessiz ortamda telefon çaldığı anda yerinden zıplamıyorsun. Eğer duyamayacağın bir yerdeysen de, ses sonradan yükseliyor.
Ama bu özelliği isteyenin devreye sokup, isteyenin kaldırabileceği bir menü zil sesi ayarı seçeneği olsa daha iyi olurdu.