Şimdi Ara

6230i 'CİLER BURAYA (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.115
Cevap
1
Favori
215.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben Java uygulaması yüklemek istiyorum bluetooth ile.. Jar uzantılı dosyaları atıyorum ama desteklenmiyor şeklinde bir uyarı alıyorum.
    Ayrıca telefondaki sms'leri pc'ye kopyalamanın bir yolu var mı?
  • peki bu bukadar rahatsız edici bişey mi yani ben açıkçası sevmeme artarak'ı en azından süreyi seçmek gibi bişey var mı varsa nekadar seçiliyor en az yoksa kaç sn sürüyor normal sese gelmesi birde ses yüksek çıkıyor mu sonra vede mp3 de??

birde ben almazsam 6230i s700i düşünüyorum sizce hangisi

o kadar rahatsız edici birşey değil
    sadece zil çalarken bu durum söz konusu
    seçme şansın yok herzaman 5sn
    5sn sonra canavar gibi oluyor emin ol
    zaten eniyi mp3 çalan tellerden biri
    mp3 te felan ses kısılması yok
    s700i bence çok büyük!!!!

• evet büyük ama foto kalitesi ve ekran çok güzel bence ama çok fiyat farkı varsa tabi 6230i alırım
  • ok sana kalmış artık!!!!

• ARKADASLAR BEN TELEFON ALACAGIM DA 6600, 6670, 6230İ ARASINDAKİ FARKLARI İYİ KÖTÜ YÖNLERİNİ BİLEN ARKADASIM VARSA BANA YARDIMCI OLABİLİR Mİ?
  • arkadaşlar bu 6230i ye program yüklemek mümkünmü.bide radyoyu donanımsız çalmak için ne yapmak lazım....
  • program java olur symbian olmaz radyo kulaksızsız çalmaz ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: lzooml

program java olur symbian olmaz radyo kulaksızsız çalmaz ;)

Ben Java uygulaması yüklemek istiyorum bluetooth ile.. Jar uzantılı dosyaları atıyorum ama desteklenmiyor şeklinde bir uyarı alıyorum.
    Ayrıca telefondaki sms'leri pc'ye kopyalamanın bir yolu var mı?
  • sms leri kopyalama yolu nokia pc suite ile olmuyor sanırım o javaları yollarkende pc suite ile yapıcan öyle yapıyosan vede yinede çalışmıyorsa o yolladığın java oyunu uyumsuzdur
  • quote:

Orjinalden alıntı: caudal

arkadaşlar bu 6230i ye program yüklemek mümkünmü.bide radyoyu donanımsız çalmak için ne yapmak lazım....

Donanımdan kastettiğin şey kulaklık ise, kulaklık aynı zamanda anten görevi gördüğü için, o olmadan radyoyu çalamazsın. Ama kulaklığı taktıktan sonra istersen sesi dışarıya verecek şekilde menüden ayar yapabilirsin.
  • 6230i deki Zil sesi sorununa alternatif çözümüm var. İsteyenler ve aklına yatanlar deneyebilir.
    Sanırım büyük bir çoğunluk zil sesi olarak mp3 dosyalarını kullanıyordur. İnternette bu konuya ilişkin bir çok forumda yazı okudum ve denediğim şeylerin hiçbiri işe yaramadı. Bunun üzerine bende telefonun sesi artmıyorsa mp3 ün sesini arttırmayı düşündüm
    mp3gain adlı programı
    http://www.pcworld.com/downloads/file_description/0,fid,23022,00.asp
    adresinden çekin (2.12 mb) daha sonra programı kurun. Zil sesi olarak kullandığınız mp3 dosyasını add file a basarak seçin. Ardından track analysis tuşuna basın. Bu şekilde sözkonusu dosyanın ses seviyesini (dosyanın karşısında volume yazan yerin altından) öğrenmiş oluyoruz. Genelde bu rakam 100 e yakın bir rakam olur. Daha sonra ise dosya isminin yazılı olduğu yerin üzerindeki Target "Normal" Volume yazan yere mp3 için hedeflediğimiz ses değerini yazıyoruz. Bu değer için tavsiyem mevcut değeri %10 arttırmak. Zira fazla arttırıldığı zaman ses kalitesi bozuluyor. Bu sebeple örneğin ilk analiz sonrasında mp3 ün ses değeri 90 ise bunu 100 ' e çıkarmak yerinde olacaktır. ( Tabi siz farklı seyler de deneyebilirsiniz ama hoparlörün sesini kısık tutun ) Son olarak istediğimiz değeri target bölümüne yazdıktan sonra Track gain tuşuna basıyoruz ve mp3 ün sesi artıyor.
    Bu şekilde kendi telefonumda gayet olumlu sonuçlar aldım. İlgilenenlere.

• hiç uğraşmayın öyle şeylerle son verisoyun yükletin 3.40 dı sanırım onda ses artarak çalmıyormuş
  • 6230i'ye 512mb Kingston RS-MMC card aldım ama bir türlü içine bilgisayardan birşey atamıyorum sürekli hata veriyor. tel kartı tanıyor şu kadarı boş dolu vs diyor ama içine birşey koyamıyorum. nedir bunun derdi anlayan var mı? yanlış tip bir kart mı taktık kart mı bozuk anlamadım gitti.
  • arkadaşlar ben bu telefona bir türlü program yada oyun yükleyemiyorum nasıl yapacağım Allah rızası için yardım edin.Pc mde Nokia PC Suite yüklü.anlatacak arkadaşa çok tşk ederim.lütfen arkadaşlar.ilginize şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZORZORRO

quote:

Orjinalden alıntı: osmanyagan

arkadaslar bu telefonda e-mail servisi var, bunu nasil kullancagimizi bilen var mi yani ayar falan yap diyo. Turkiyede bu hizmeti veren GSM operatoru var mi acep??

Ben de çok aramıştım e-posta ayarlarını. Sonunda hallettim ve word dosyasında yeniden düzenleyip, saklamışım iyi ki. Bir gün birisi sorucaktı nasılsa. Ben Turkcell hattımda kullanabiliyorum. Aşağıda ayrıntılı şekilde anlatımı var.

----------------------------------------------------------------

Nokia 6230i E-posta Ayarları:

Ayarlar-Yapılandırma-Kişisel yapılandırma ayarları-(“E-posta” hesabına da giriyoruz.)
    (Buradan POP3 destekli E-posta’nın ayarlarını yapacağız.)

(1) Hesap İsmi: “E-posta” olarak bırakabilir ya da istediğimiz bir hesap ismi verebiliriz.
    (2) İsmim: Buraya yazdığımız isim yolladığımız e-postada görünecek.
    (3) E-posta adresi: Buraya POP3 destekli E-posta adresimizi yazıyoruz.
    (4) İmza ekle: Hayır (İstersek “Evet” der E-postamıza imza ekleriz.)
    (5) Yanıt adresi: (Boş bırak)
    (6) SMTP güvenli giriş: Kapalı
    (7) SMTP kullanıcı ismi: E-posta adresimiz (Kimi sunucularda sadece “@” işaretinden önceki kullanıcı ismimiz.)
    (8) SMTP şifresi: E-posta şifremizi giriyoruz ve ikinci kez soruyor, tekrar girip doğruluyoruz.
    (9) Giden posta (SMTP) sunucusu: “mail.ttnet.net.tr” gibi. Veya “smtp.hotpop.com” gibi oluyor ve sunucumuzdan öğrenip dikkatlice giriyoruz bu bilgiyi.
    (10) Giden post. (SMTP) bağlantı noktası: 25
    (11) Tercih edilen erişim noktası: Hayır
    (12) SMTP erişim noktası: \
    Yakın kopya: Kapalı
    Veri taşıyıcı: GPRS
    Taşıyıcı ayarları: \
    GPRS erişim noktası: internet (küçük harflerle)
    Doğrulama türü: Normal
    Kullanıcı ad: gprs
    Şifre: gprs
    (13) Gelen posta sunucusu türü: POP3
    (14) Gelen posta ayarları: \
    E-postaları al: 30
    POP3 güvenli giriş: Kapalı
    POP3 kullanıcı ismi: E-posta adresimiz (Kimi sunucularda sadece “@” işaretinden önceki kullanıcı ismimiz.)
    POP3 şifresi: E-posta şifremizi giriyoruz ve ikinci kez soruyor, tekrar girip doğruluyoruz.
    Gelen posta (POP3) sunucusu: “mail.ttnet.net.tr” gibi. Veya “pop.hotpop.com” gibi oluyor ve sunucumuzdan öğrenip dikkatlice giriyoruz bu bilgiyi.
    Gelen post. (POP3) bağlantı noktası: 110
    Tercih edilen erişim noktasını kullan: Hayır
    POP3 erişim noktası: \
    Yakın kopya: Kapalı
    Veri taşıyıcı: GPRS
    Taşıyıcı ayarları: \
    GPRS erişim noktası: internet (küçük harflerle)
    Doğrulama türü: Normal
    Kullanıcı ad: gprs
    Şifre: gprs

Dikkat: Ayarlardan sonra kişisel yapılandırma içinde verdiğiniz hesap adını seçeneklerden etkinleştirmeyi unutmuyoruz.

Gelen (POP3) ve giden (SMTP) erişim noktalarını sunucunun sitesinden ya da servis sağlayıcı ile iletişime geçerek öğreniyoruz.

Yukarıda yazılı kullanıcı adındaki ve şifrelerdeki gprs harflerini, orada görüldüğü gibi küçük harflerle yazıyoruz.

Önce GPRS üye olun diyor nasıl olacak kardeş yardımcı olabilirmisin ???

• @zoom bence sony ericssona bulasma derim
    @sin_err s60 telefon gibi değil s40 telefonlar. dosyayı direkt atmıcan ancak pcsuite deki uygulama yukleden atabilirsin oyun. ayrıca oyunlar kısmına gitmez. uygulamalarda koleksiyon içine gider. ayrıca bazı oyunlar sapıtıo 208*208 ekranı gorunce. sms'leri pc'ye kopyalamayı pc suite ile yapamazsın. Oxygen phone manager 2 die program var onu kurman lazım. dikkat et for symbian phones olanı değil.
    @caudal program yuklemekde mumkun dediğim gibi pc suite deki uygulama yukle ile. bide sadece jar dosyalarını yukleyebilirsin. Radyo kulaklık olmadan calısmaz
    @zoom bende v3.30 var. artarak ses calma olayı denen olay bende yok. hatta nokianın orjinal melodisini baya bangır bangır calıo. MP3lerde biraz ses fazla cıkmıo ama onlarda da bu 5sn vs olayı yok.
    @rezilvezir aldıgın rs-mmc 6630a olan dv rs-mmc olmasın? cunku bende normal rs-mmc var catır catır calısıo.
    @slayer17 sin_err a anlattım ama detay istersen. 1- bluetooth, kızılötesi yada dku kablosunu (hangisi varsa) driverını tanıt. 2-nokia.com.tr den kendi telinin acıklamaları olan sayfadan ilgili pc suite i indir 3- bluetooth kullanıyorsan driverın pc suite ce desteklenip desteklenmedigine bak pc suite sayfasından. desteklenmiosa xp sp2 yuklu bilgisayarda bluetoothu tak kendi tanısın. windows driverı ile pc suite sorunsuz calısıo 4- telefonla pc'yi eşleştir 5- pc suite de uygulama yukleye tıkla. sol tarafta yukleyecegin seyi sec. ortadaki saga ok tusuna bas. 6- oyun yada uygulamalar telefonda uygulamalar klasorunde koleksiyonun içinde yerlerini aırlar 7- tema yuklemek isteyen varsa .nth uzantılı dosyayı pc suite deki dosya yoneticini kullnarak temalar klasorune atmaktan ibarettir. 8- temaları zedge.no adlı siteden bulabilirsiniz. 9- ayrıca s60 için tema yapma programı cogu yuksek kapasiteli pclerde super yavaslayarak calısırken s40 için tema yapma programı baya ii. 9- bu tema yapma programında tum ikonlkarı değiştirmek mumkun. ornegin ayarlar ikonundaki ingiliz anahtarını vs 10- tema konusundada ayrıca ilgilenen varsa daha ileriki bi zamanda ayrıntılı bilgi veriririm. vakit ayırıp tema yapmadım kendime daha.

• 6230i'de mesaj sayacı var mı bilen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tsender

@zoom bence sony ericssona bulasma derim
    @sin_err s60 telefon gibi değil s40 telefonlar. dosyayı direkt atmıcan ancak pcsuite deki uygulama yukleden atabilirsin oyun. ayrıca oyunlar kısmına gitmez. uygulamalarda koleksiyon içine gider. ayrıca bazı oyunlar sapıtıo 208*208 ekranı gorunce. sms'leri pc'ye kopyalamayı pc suite ile yapamazsın. Oxygen phone manager 2 die program var onu kurman lazım. dikkat et for symbian phones olanı değil.
    @caudal program yuklemekde mumkun dediğim gibi pc suite deki uygulama yukle ile. bide sadece jar dosyalarını yukleyebilirsin. Radyo kulaklık olmadan calısmaz
    @zoom bende v3.30 var. artarak ses calma olayı denen olay bende yok. hatta nokianın orjinal melodisini baya bangır bangır calıo. MP3lerde biraz ses fazla cıkmıo ama onlarda da bu 5sn vs olayı yok.
    @rezilvezir aldıgın rs-mmc 6630a olan dv rs-mmc olmasın? cunku bende normal rs-mmc var catır catır calısıo.
    @slayer17 sin_err a anlattım ama detay istersen. 1- bluetooth, kızılötesi yada dku kablosunu (hangisi varsa) driverını tanıt. 2-nokia.com.tr den kendi telinin acıklamaları olan sayfadan ilgili pc suite i indir 3- bluetooth kullanıyorsan driverın pc suite ce desteklenip desteklenmedigine bak pc suite sayfasından. desteklenmiosa xp sp2 yuklu bilgisayarda bluetoothu tak kendi tanısın. windows driverı ile pc suite sorunsuz calısıo 4- telefonla pc'yi eşleştir 5- pc suite de uygulama yukleye tıkla. sol tarafta yukleyecegin seyi sec. ortadaki saga ok tusuna bas. 6- oyun yada uygulamalar telefonda uygulamalar klasorunde koleksiyonun içinde yerlerini aırlar 7- tema yuklemek isteyen varsa .nth uzantılı dosyayı pc suite deki dosya yoneticini kullnarak temalar klasorune atmaktan ibarettir. 8- temaları zedge.no adlı siteden bulabilirsiniz. 9- ayrıca s60 için tema yapma programı cogu yuksek kapasiteli pclerde super yavaslayarak calısırken s40 için tema yapma programı baya ii. 9- bu tema yapma programında tum ikonlkarı değiştirmek mumkun. ornegin ayarlar ikonundaki ingiliz anahtarını vs 10- tema konusundada ayrıca ilgilenen varsa daha ileriki bi zamanda ayrıntılı bilgi veriririm. vakit ayırıp tema yapmadım kendime daha.

Arkadaşım öncelikle elelrine kolalrına sağlık.ÇOk ama çokk teşekkür eedrim.Şimdi her şey tamam Nokia PC Suite açtım uygulaam yükelde tamam.Şimdi bu telefon ne tür ounları destekliyor.Bildiğin oyunlar falan varsa söyler misin? birde o sol taraftaki bölümde dosyayı olduğu gibi mi atacağım direk olarak.?

• arkadaşlar bekliyorum yardımlarınızı can havliyle.ne olur yardım ne olur?
  • arkadaşlar pleaseeeeee
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.