Şimdi Ara

>>>>>>>6230i'ciler buraya!! (Başka topik açmayın)<<<<<<<< (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
3.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne olacak yani?iki dakka fazla beklersin.Taşıması kolay kabloyu nerden geçircem derdi yok istediğin yerden yollarsın atacaklarını
  • *#0000#

hiç mi yeni versiyon yükleten ALLAH ın kulu yok
    anlatın şunu da bizde yükletelim
    açılmayan wav dosyalarını napacaz ya bi anlatın
    bu telefona converter proğramı felan yüklen miomu
  • yüklettim 3.40 görebildiğim bi fark yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterr -- 22 Ağustos 2005, 18:32:51 >
  • üzüldm simdi 3.40 olayına

hafıza kartından melodi sectigim sarkıyı calmıyo yaa ben de tel hafızasına atıyorum bu sorun karttan mı?mp3 player olarak hic sorun yok ama bu sekilde karttan secince nokia tune calmakta bilen varmı nedenini?

su versiyonla hızını artırablrlermi acaba menülerin?

foto kalitesi fln fln hicmi fark yok 3.40da bence vardır yine bi kaç bug düzeltlmstr ama gözle gorulmeyenler olmalı
  • quote:

Orijinalinden alıntı: enes_aksoy

*#0000#

hiç mi yeni versiyon yükleten ALLAH ın kulu yok
    anlatın şunu da bizde yükletelim
    açılmayan wav dosyalarını napacaz ya bi anlatın
    bu telefona converter proğramı felan yüklen miomu

wav dosyalarının kalitesini değiştireceksin yani;
    16,000 kHz 8 bit mono 15kb/sn olarak değiştirdiğin zaman çalışması lazım en azından ben denedim oldu.
    convertor da hiç duymadım

• arkadaşlar yüklettim 3.40 anlatılcak bişeyi de yok
  • VAh ya bizde yeni versiyon çıkmış die seviniyodum..YA arkadaşlar bi sorum olacak telefonum arasıra bi şeylerle uğraşırken kafayı yiyiyo..Bazen oyun oynarken,bazen msj attıktan hemen sonra bazende gprse bağlandığımda kendi kendine kapanıyoo sonra tekrar açılıyoo..Önceki kullandığım 3510 da aynısını yapıyodu bi sorun çıkmadı ama sizinkilerde öylemi die sorayim dedim....
  • bana ööle bişey olmuo
  • version yüklet ilerde daha saglam version çıkınca bnce
  • arkadaşlar hadi saçmada olsa yazın bi şeyler topic yok olmasın
  • Bir ülkede bayan futbol maçı 50 ye 1 bitmiş.Takımın yedek kalecisi oynamış.Yenilen takımın kalecisinin açıklaması:
    "Takımın kalecisi pop şarkıcısının konserine gitti.İlk yarı kötü oynadık 27 gol yedik.İkinci yarı biraz toparlandık bir gol attık 23 gol yedik."
    Yorum sizin!...
  • kardeşim bak ben versiyon yükselttim ama bir fark olmadı diyebilirim şöyleki; sadece çerçeve ekleyemiyordum onu artık ekliyebiliyorum o kadar başka bir değişiklik olmadı, wav dosyası çalıştırmıyor ama adama wav ı ne yapacan derler, gereksiz olurdu zaten her şeyi çalıştır dersen bugün bilgisyarlar dahi gerekli programı eklemessen çalıştırmaz çalıştırmasıda anlamsız olur çünkü ses kalitesi kötü, en iyisi mp3 128kpbs onu çalıştırdığına dua et derim. versiyon club nokialarda 1 saatte atıyorlar. yüklettir iyidir yinede sonuçta bu tür versiyon yenilemeleri açıkları yok etmek içinde yapılıyor
  • menü hızı aynı mı daha mı hızlı
    ses 5 sn kısık çalıp sonra yükseliyordu onu gidermişler mi

bir de wav ları nasıl kısaltacağız
  • C_o_F
    dostum üzülme bende de oluyo
    çok kullananlarda olur bu sorun
    önemli bişey değil
    bazen kafayı yiyor işte
    ama dediğim gibi önemli değil
    sen versiyon yükletecen mi

• quote:

Orijinalinden alıntı: turelmurat

kardeşim bak ben versiyon yükselttim ama bir fark olmadı diyebilirim şöyleki; sadece çerçeve ekleyemiyordum onu artık ekliyebiliyorum o kadar başka bir değişiklik olmadı, wav dosyası çalıştırmıyor ama adama wav ı ne yapacan derler, gereksiz olurdu zaten her şeyi çalıştır dersen bugün bilgisyarlar dahi gerekli programı eklemessen çalıştırmaz çalıştırmasıda anlamsız olur çünkü ses kalitesi kötü, en iyisi mp3 128kpbs onu çalıştırdığına dua et derim. versiyon club nokialarda 1 saatte atıyorlar. yüklettir iyidir yinede sonuçta bu tür versiyon yenilemeleri açıkları yok etmek içinde yapılıyor

kaça yüklettin
  • Nokia Audio Adapter AD-15

http://www.mobilefun.co.uk/product/7382.htm

http://www.nokia.com/nokia/0,,79141,00.html

beyler bu baglantıyı kullanan varmı aranızda?ben telefonu arabaya kaset adaptöründen baglamak istiyorum ses nasıl olur yada baska daha iyi bir kulaklıkla kullansam?
  • telefon sigortalı
    256 hafıza kartı var
    hafıza full
    telefon 3aylık

satsam ne eder

• Orijinalinden alıntı: enes_aksoy

C_o_F
    önemli bişey değil
    bazen kafayı yiyor işte
    [/quote
    Ohh sevindim,,benimki 3.30 şimdilik düşünmüyorum. Bi değişiklik olmadığını söylüyorlar yeni bi versiyon beklerim herhalde

• quote:

C_o_F
    önemli bişey değil
    bazen kafayı yiyor işte

sevindim kardeş saolbenimki 3.30 şimdilik düşünmüyorum. Bi değişiklik olmadığını söylüyorlar yeni bi versiyon beklerim herhalde

• quote:

telefon sigortalı
    256 hafıza kartı var
    hafıza full
    telefon 3aylık

satsam ne eder

Ne yani satıyomusun telini neden??

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.