arkadaşlar biri arayınca ses 5saniye kısık çalıyo sonra yükseliyo sizdede böyle oluyo bu sorunu çözebilen var mı? yeni versiyon da bunu düzelt mişlermi?
aynısı bende de oluyor.ama bir sn ye sonra canavar gibi ses veriyo.bir de telefondaki e-posta yı nasıl kulanacaz.
ben kullanıyorum içi boş olmasına rağmen biraz yavaşlatıyor.
quote:
Orijinalinden alıntı: faikberk
ewet abi foto kalitesi harika birsey soracam bu msn de durumum nasıl hareketli olacak.msn kapalı oldugunda bana gelen mesajlar benim telefona(6230i) nasıl gelecek.yani telefonumda e-postayı kullanmak istiyorum. haydi 6230i' cilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
msn yi nerden bulun ben e-msn u-msn falan çalıştıramdım
Masterr dışarıya verdiğinden az mı geliyoo ses???Benimki gayet ii geliyoo eğer dışarıya verdiğinden az geliyosa teknik bi sorundur...Garantiliyse senin teli teknik servis paklar anca............Ya bu 3.40 hakkında kimse bişey bilmio herhalde...Enes kardeş aynı durum bendede söz konusu en başta biraz kısık sonra basbas bağırıyooo!!Bence sorun sayılmaz..
quote:
Orijinalinden alıntı: C_o_F
Masterr dışarıya verdiğinden az mı geliyoo ses???Benimki gayet ii geliyoo eğer dışarıya verdiğinden az geliyosa teknik bi sorundur...Garantiliyse senin teli teknik servis paklar anca............Ya bu 3.40 hakkında kimse bişey bilmio herhalde...Enes kardeş aynı durum bendede söz konusu en başta biraz kısık sonra basbas bağırıyooo!!Bence sorun sayılmaz..
benimki 3,25
Master hiç bilemeyeceğim kardeş yaa.Şu topice başkalarıda katılsa belki yardımcı olabilecek olan çıkacak ama naparsın??1-2 hafta sonrasını bekliyorum benn...Bu arada şarj durumunuz nedir arkadaşlar..Benimki ortlalama 1.5 gün gidiyoo ama teli elimden hiç bırakmam sürekli bişeylerle uğraşırım.Birisi sanırım bekleme süresini denemiş çok nadir kullandığı hattını takmış ve telefonun hiç bir özelliğini kullanmamış(2-3 msj dışında)ve 9 gün olarak tespit etmişş...Fırsat bulursam bende deneyeceğim...
wap.tjar.com die bi adres var.Sanırım senin sorununu çözecektir Faik_berk
quote:
Master hiç bilemeyeceğim kardeş yaa.Şu topice başkalarıda katılsa belki yardımcı olabilecek olan çıkacak ama naparsın??1-2 hafta sonrasını bekliyorum benn...Bu arada şarj durumunuz nedir arkadaşlar..Benimki ortlalama 1.5 gün gidiyoo ama teli elimden hiç bırakmam sürekli bişeylerle uğraşırım.Birisi sanırım bekleme süresini denemiş çok nadir kullandığı hattını takmış ve telefonun hiç bir özelliğini kullanmamış(2-3 msj dışında)ve 9 gün olarak tespit etmişş...Fırsat bulursam bende deneyeceğim...
arkadaşım şarj süresi uzuo sonra merak etme
ben o adrese girdim ama o adres öyle degil.wap.tjat.com olması lazım yinede teşekkür ederim
bende girdim o adrese harika bir sey
arkadaşlar teldeki uygulamaları bilgisayara nasıl atabilirim
arkadaşlar unutmayalım topicimiğzi yaşatalım hadi C_o_F
masterr pc suit denedin mi hiç bu arada çaban için saol kardeş
Şey pardon yaa pc suitte de olmuyoo..Hem napcanki kardeş bilgisayarda ya
selam beyler.ben bu telefonu almayı düşünüyorum.Baskuda.com sipariş vermiştim.Ama tedarikçiden kaynaklanan sorun nedeniyle 1 hafta kadar sonra ne zaman geleceğini haber verecekler.. oyüzden ben de iptal ettim.Kartın blokesi kalkar kalkmaz alıcam telefonu.Ama Zİmri'de nerden bulabilirim.Peşin fiyatına taksit yapan yerleri.Bilen varsa lütfen söylesin.Canım acaip bi keilde 6230i çekti.Adeta aş eriyorum.Lütfen yardımcı olun. Teşekkür ederim.Ayrıca 6230i ailesine katılmaktan da çok mutlu oalcağım.Tabii telefonu alabilirsem...
faikberk aynısı bende de oluyor.ama bir sn ye sonra canavar gibi ses veriyo DEMİŞSİN ALDIINDAMI ÖLEYDİ? SEN Mİ YAPTIN?
TEŞEKKÜRLER
quote:
Öncelikle ismin üzerine gel,bilgiler kısmına gir,daha sonra seçenek kısmından bilgi ekleye gel,oradan görüntüye gir ve resmi seç, o kişi aradığında resmi telefonunda çıksın
arkadaşlar benimde var 6230i telefonum, memnunum hiç arıza çıkarmadı, hatta ses kalitesi hiç bir marka telefonda yok, resim kaliteside idare eder kimse zaten bu tarz fotoğraf makinelerinden çok büyük performans beklemsin anılarımızı fotolayıp çıktısını aldığımızda güzel görünüyormu görünüyor, ben bir kaç kez almıştım, oldukça güzel bu yeterli. nasıl olsa 1 yıl sonra değiştiririm yine şimdi yaptığım gibi en iyisini alacam olup bitecek.
arkadaşlar SE ye savaş açalım başka yolu kalmadı hep arkadan takip ediyorlar ama şimdi iki model çıkardılar olana bak yer gök yok 750 yok 800 ne bu haydi mesaj atın buraya