Chinablue 6230i almadan önce bende cx75 ya da 6230i diyodum..Fakat şimdiye kadar nokia kullandım siemense güvenemedim.Çevremde kimse siemes kullanmıyor.Teknik özellikler 6230iyle neredeyse aynı ama fiyatı ucuz.Siemens kaliteli olmayan mallar kullanıyor ve bu yüzden telefonları ucuza satıyorlar.Ayrıca şunuda düşündüm ben o telefonu sadece özellikleri için alacaktım ama nefret ettiğim bi dizi sponsorluğunu kapmış Allah muhafaza arkadaşlar arasında karizmam sarsılırdı alsaydım.Sonunda 6230i aldım ve gayette memnunum...Hade sana kolay gelsin seçiminde
aynen dediğin gibi danıştığım bütün arkadaşlarım 6230i yi almamı önerdiler,bende caydım cx 75 ten şu an fiyat araştırması yapıyorum 667 ye 10 taksit alacam büyük ihtimal
bende de 6230i var harika telefon ve 512 rs mmc var.versiyonu 3.30 sadece tek kötü yanı menüye yavas girmasii.ama telefon harikaaaaaaaaaaaaaaa
arkadaşlar bende 6600 kullanıcısıyım ama heran 6230i alacağım çok hoşuma giden özellikler var ama bir kaç sorum olacak mesela SİS uzantılı oyun ve programları destekliyormu yada bu sis uzantılı dosyaları java uzantısına çeviren bi program uyumluluk gibi birkaç sorum olacak
arkadaşlar bende 6600 kullanıcısıyım ama heran 6230i alacağım çok hoşuma giden özellikler var ama bir kaç sorum olacak mesela SİS uzantılı oyun ve programları destekliyormu yada bu sis uzantılı dosyaları java uzantısına çeviren bi program uyumluluk gibi birkaç sorum olacak
quote:
Orijinalinden alıntı: yusuf1981
sis symbain uzatılıdır 6230i de symbain olmadığı için açamaz bu arada cof avatarım hakkında yorum yapmanın yeri burası değil ayrıca ben onu beğnip koymuş tek işiniz kota yaa yok benim rütbem şudur budur
ARAYAN KİŞİNİN RESMİNİN TELEFON ÇALDIĞINDA EKRANDA ÇIKMASI İÇİN NE YAPABİLİRİZ??
TEŞEKKÜRLER
Öncelikle ismin üzerine gel,bilgiler kısmına gir,daha sonra seçenek kısmından bilgi ekleye gel,oradan görüntüye gir ve resmi seç, o kişi aradığında resmi telefonunda çıksın
Ya arkadaşlar ben yine de diretiyorum.Forumda belkide yüzlerce 6230i kullanan var ama hepsi pasif kalıyoo.Topicimizi canlandıralım..Gerçi yavaş yavaş bu olmaya başladı ama canım çıkıyo burda yaaa
ya arkadaşlar ben telefonu Oxygen Phone Manager a bağlayamdım bir türlü nasıl olcak bilen varsa detaylı olarak anlatabilirmi
ayrıca kulaklıktan az ses geliyo nedenini bilen varmı,
lütfen biliosanız yazın
quote:
Orijinalinden alıntı: C_o_F
Masterr dostum kızma sadece takıldım biraz artniyet yok tmm???
tamam yaa bende 6230i ciyim ayakta tutalım topiciğimizi haziranda açmıştım 2gün sonra kapanmıştı tekrar öyle olmasın
Ya ben oxygen kullanmıyorum pc suit kullan bence..Bu arada benim kulaklıktan gayet ii ses gelioooo senin kulaklıkta sorun olabilir mi???
Bu arada diyorum yaa o kadar 6230i'ci var topice katılmıyo..
telefon harika tek kelimeyle nenede olsa 6230iiiiiiiiiiiiiii
Yaa bi de adsl de yok bende çok sık giremiyorum ama inş. 1-2 hafta sonra kavuşuyorum..Geçende kendi çektiğim fotolardan bi kaçını atacaktım topice merak edenler vardır foto kalitesini diye atamadım.inş 1-2 hafta sonra daha cıvıl cıvıl bi topic olacak.Problem o zmana kadar ayakta tutabilmek
quote:
Orijinalinden alıntı: C_o_F
Ya ben oxygen kullanmıyorum pc suit kullan bence..Bu arada benim kulaklıktan gayet ii ses gelioooo senin kulaklıkta sorun olabilir mi???
farklı kulaklıkla dendim aynı sorun arada düzelio sorunun softwareda olduğunu düşünüyorum
ewet abi foto kalitesi harika birsey soracam bu msn de durumum nasıl hareketli olacak.msn kapalı oldugunda bana gelen mesajlar benim telefona(6230i) nasıl gelecek.yani telefonumda e-postayı kullanmak istiyorum. haydi 6230i' cilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr