Şimdi Ara

>>>>>>>6230i'ciler buraya!! (Başka topik açmayın)<<<<<<<< (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
3.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yavaş yavaş 6230iciler topicimizi görmeye başladı sonunda..Terelmurat hoşgeldin kardeş..
    quote:

Orijinalinden alıntı: turelmurat

arkadaşlar benimde var 6230i telefonum, memnunum hiç arıza çıkarmadı, hatta ses kalitesi hiç bir marka telefonda yok, resim kaliteside idare eder kimse zaten bu tarz fotoğraf makinelerinden çok büyük performans beklemsin anılarımızı fotolayıp çıktısını aldığımızda güzel görünüyormu görünüyor, ben bir kaç kez almıştım, oldukça güzel bu yeterli. nasıl olsa 1 yıl sonra değiştiririm yine şimdi yaptığım gibi en iyisini alacam olup bitecek.

Dediğine canı gönülden katılıyorum

• up
  • quote:

Orijinalinden alıntı: C_o_F

Yavaş yavaş 6230iciler topicimizi görmeye başladı sonunda..Terelmurat hoşgeldin kardeş..
    quote:

arkadaşlar benimde var 6230i telefonum, memnunum hiç arıza çıkarmadı, hatta ses kalitesi hiç bir marka telefonda yok, resim kaliteside idare eder kimse zaten bu tarz fotoğraf makinelerinden çok büyük performans beklemsin anılarımızı fotolayıp çıktısını aldığımızda güzel görünüyormu görünüyor, ben bir kaç kez almıştım, oldukça güzel bu yeterli. nasıl olsa 1 yıl sonra değiştiririm yine şimdi yaptığım gibi en iyisini alacam olup bitecek.

Dediğine canı gönülden katılıyorum

slm arkadaşlar.Ben de yeni bir 6230 kulanıcısıyım.Telefondan memnunum.Ama bir sorun var.benim Sim kart hafızam dolu.bunun birazını hafıza kartına atmak istiyorum.nasıl atabilirim?hafıza kartım boş.şimdidien tşkler.cevaplarınızı bekliyorum.ne yaptıysam yapayım olmadı.belki de ben yanlış bir şeyler yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o_n_u_r -- 19 Ağustos 2005, 17:42:48 >

• kaç günden beri bu sorunun cevabını öğrenmeye çalışıyorum.n'olur yardım edin ya.
  • arkadaşlar dün aldım nihayet nokia 6230i yi
    ama bir kaç sorum olacak sizlere
    -telefonu bilgisayarıma bir türlü bağlayamadım,acaba pc mle tel arasında veri alış-verişi ni nası organize edebilirim
    yeni telefon ile birlikte verilen nokia pc suite yazılımını kurdum(6.41.6),ama telefonu buna bir türlü tanıtamadım
    pc suite de ki menülerden nokia connection managerden,bluetooth u yapılandırmaya çalışıyorum fakat olmuyo şöyle bi uyarı veriyo
    "bağlantı tipi kullanılamaz.gereken tüm donanım,yazılı ve sürücülerin kullanılabilir olduğundan emin olun"
    yani benim şimdi ayrı bir kablo falan mı almam gerekir,pc-telefon işbirliği için???????
    - ayrıca system bar da pc sync diye bir şey var o da bağlı değil uyarısı verdi?
    lütfen üşenip cevap yazmamazlık yapmayın
  • quote:

Orijinalinden alıntı: C_o_F

masterr pc suit denedin mi hiç bu arada çaban için saol kardeş

yedeklicem arkadaşım ama geçmiş olsun zaten
  • arkadaşlar kvkya verdim teli yeni versiyon yüklenio ben 3.25 vardı bakalım versyonun kaç olduğunu söölemediler sizlerde kaç var
  • masterr 3.30 var yüklettiğinde haber ver ver ne gibi farklılıklar var..
  • yeni versiyon yükletmek için clup nokıaya üye olmak mı gerekiyor?
    telefonu versek kaç gün de alırız?
    ücret alıyorlar mı?
    bir de yükletmeye değermi?
  • ya arkadaşlar
    bu 6230i
    bazı wav dosyalarını açıyor bazılarını açmıyor
    herhalde kısaları açıyor uzunları açmıyor
    bir bilginiz var mı?
    uzunları da açmanın bir yolu yok mu?
    lutfen bilen yazsın

• bitrate(kalite) farklılığı olabilir belli bir değerden üstünü açamıyor olabilir
    teli yarın alıcam farkları yazarım
  • quote:

Orijinalinden alıntı: enes_aksoy

ya arkadaşlar
    bu 6230i
    bazı wav dosyalarını açıyor bazılarını açmıyor
    herhalde kısaları açıyor uzunları açmıyor
    bir bilginiz var mı?
    uzunları da açmanın bir yolu yok mu?
    lutfen bilen yazsın

16 Bit 16 kHz Olması gerekli diğerlerini açmaz.

• Selamlar!!!!!
    Arkadaşlar bende 6230i kullanıcısıyım.6230i ile ilgili sorularınıza açığım.
  • herkese selamlar ben de geldim

telefonunuzu bilgisayara baglamak istiyorsanız benim yaptgm gbi DKU-2 usb kablosu alın , acaip gusel hic ugrasmaya gerek yok gittignz her yerde usb bellek gbi taktıgınz anda hafıza kartını hard disk gbi bilgisayarımda goruyorsunz,bu sekilde dosya transferi cok kolay,,kablo club nokialarda 50küsür civarı ama kacak olarak 20 milyona orjinalini satıyolar,bluetoothla ugrasmayn bence..

1gb kart marka tavsiye edermsnz?
    3.40versiyonu çıktı denmisti bunun hakkında bilgi sanrm kimsede yok,,tel bir tek yavas bunun haricinde kamera yeterli ekran süper ses k750den daha fazla cıkıyor hoparlörde..
  • quote:

arkadaşlar SE ye savaş açalım başka yolu kalmadı hep arkadan takip ediyorlar ama şimdi iki model çıkardılar olana bak yer gök yok 750 yok 800 ne bu haydi mesaj atın buraya

• Bluetooth la uğraşılacak birşey yok ki bilgisayara takıyorsun bilgisayar otomatik olarak görüyor zaten
    windows kendi programıyla dosya alış verişi yapabilirsin zaten oyun yüklemek için zaten pc suite kurman gerek bluetooth un fiyatı daha uygun kaçak kablonun çalışacağını garanti eder misin?
  • yess kaçak kablo dediğim orjinal kabloyu kaçak getiren yerler var sonuçta kablom orjinal

kablo daha hızlı bluetooth u denedm ama ben mp3 player şeklinde kullandğm içn çok daha iyi sanırm 6230i nin bluetoothu brz daha yavas dier tellere göre
  • vla bu k500 k700 t630 hepsinin zamanla joystigi bozuluyo sapıtıyo nokia uzun dönemde daha iyi ericssondan ben kullandm gördm tekrar nokia aldm
  • evet bluetooth kabloya göre yavaş haklısın
  • ewt arkadaşlar tabiki bluetooth kabloya göre yavaş ama bende mp3 falan atıyorum çok uzun sürmüyor
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.