Şimdi Ara

6230i K750i ile Takas edilirmi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Maximus_16

Ya heralde takas edilir.bide bazı arkadaşlar k750i ile 6230i yi kıyaslıyo yapmayın ya arkadaşlar espirimi yapıyorsunuz____*?

dostum avatarında ne güzelmiş benimkine ne kadar benziyor öyle sanki aynısı değilmi?

bu arada bunu bildiğini düşündüğün kaç arkadaşın var senin 6230i nin k750i den daha geri bir telefon olduğunu yani kim biliyor yada kime anlatabilirsin?

• bende se k750i var ama sana o teli tavsiye ederim pişman olamayacaksın fiyat farkı da fazla olmaz
  • müzik dinleme ve ses kalitesi olarak da k750i önde
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecetin271

gerçekten çok doğru bir tespit kutlarım. Aynı telefonu nokia diye etiket bas sat bir milyara millet kapışsın onu istiyorlar. Layık bu millete

cep telefonu dünyasında en büyük firma hiç kuşkusuz nokia'dır ve herkes de bunu kabullenmiştir.Sony daha ericssonla ortak olmadan önceki telefonları ne kadar kötüydü ericssonla birleştikten sonra ericsson adını duyurmuş bir marka olduğu için insanlar yöneldi ayrıca malzeme kalitesine de hala çözüm bulamadılar symbianı da adamlar gereksiz bişey gibi görüp telefonlara koymuolar ve ordan da kaybediolar sen demişsin bas etiketi 1 milayara sat demişsin eğer o telefonda nokia etiketi olsaydı malzemesi öyle kalitesiz olmazdı o zaman da layık olurdu bize sen üzme canını..

• quote:

Orjinalden alıntı: cellat206

quote:

gerçekten çok doğru bir tespit kutlarım. Aynı telefonu nokia diye etiket bas sat bir milyara millet kapışsın onu istiyorlar. Layık bu millete

cep telefonu dünyasında en büyük firma hiç kuşkusuz nokia'dır ve herkes de bunu kabullenmiştir.Sony daha ericssonla ortak olmadan önceki telefonları ne kadar kötüydü ericssonla birleştikten sonra ericsson adını duyurmuş bir marka olduğu için insanlar yöneldi ayrıca malzeme kalitesine de hala çözüm bulamadılar symbianı da adamlar gereksiz bişey gibi görüp telefonlara koymuolar ve ordan da kaybediolar sen demişsin bas etiketi 1 milayara sat demişsin eğer o telefonda nokia etiketi olsaydı malzemesi öyle kalitesiz olmazdı o zaman da layık olurdu bize sen üzme canını..

cellat kardeş harbiden çok net cevap vermişin adamı asmışsın valla

• quote:

Orjinalden alıntı: atakansah

Peki dostum sence Nokia etiket olmak için kaç sene bekledi ve etiket olabilmek için nasıl sağlam ve kaliteli telefonlar yaptı biliyor musun geçmişte? İşte bu etiketi almak çok zor kaybetmesi de çok zordur.

SE ise daha antenden yeni vazgeçti dostum eski telefonlarını biliyorsunuz, adını duyan "Aman uzak duralım!" diyordu Ama şimdi ilerleme var. SE, kötü malzeme ve dayanıksızlık problemini çözemedi bir türlü. Ayrıca önemsemediği symbian yüzünden çok müşteri bulamıyor.

Şimdi soruyorum, Nokia gibi dünyanın en büyük telefon üreticisi, sence bu MARKA tahtına oturmak için uzaydan mı geldi? Yoksa YILLARIN BİLGİ VE TEKNOLOJİ BİRİKİMİ mi Nokia'ya fiyat kazandırıyor?

Bu yazının altına imzamı atarım.

Not: Azıcık düzenleme yapıp, öyle attım imzamı.

• quote:

Orjinalden alıntı: ZORZORRO

quote:

Peki dostum sence Nokia etiket olmak için kaç sene bekledi ve etiket olabilmek için nasıl sağlam ve kaliteli telefonlar yaptı biliyor musun geçmişte? İşte bu etiketi almak çok zor kaybetmesi de çok zordur.

SE ise daha antenden yeni vazgeçti dostum eski telefonlarını biliyorsunuz, adını duyan "Aman uzak duralım!" diyordu Ama şimdi ilerleme var. SE, kötü malzeme ve dayanıksızlık problemini çözemedi bir türlü. Ayrıca önemsemediği symbian yüzünden çok müşteri bulamıyor.

Şimdi soruyorum, Nokia gibi dünyanın en büyük telefon üreticisi, sence bu MARKA tahtına oturmak için uzaydan mı geldi? Yoksa YILLARIN BİLGİ VE TEKNOLOJİ BİRİKİMİ mi Nokia'ya fiyat kazandırıyor?

Bu yazının altına imzamı atarım.

Not: Azıcık düzenleme yapıp, öyle attım imzamı.

dostum eyvallah bana katıldığın için bunlar gerçek zaten palavra yokki hiçbir satırında.

bu arada ben yazarken pek imla kurllarına dikkat etmem ayıptır söylemesi üniversite yıllarımdan kalma bir alışkanlık hızlı yazarım o kadar bakama hatalara. ama düzenleme için eline sağlık

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cellat206

quote:

cellat kardeş harbiden çok net cevap vermişin adamı asmışsın valla

eywallah aga böyle adama böyle cevap vereceksin

• her markanın iyi ve kötü modelleri olur
    6230i nokianın iyi olmayan modellerinde yerini aldı 3230 la beraber zaten pek tutmadı
  • ben aynı takası 4 ay önce telefoncuda yaptım ve üste 200 saydım 10 tane nokia olucana 1 tane k750 lin olsun yeter nokia düşmanı degilim cok kullandım ama k750 den sonra bütün hepsinden nefret ediyorum
  • Hocam aşağıdaki resime bakarsan bir karşılaştırma raporu göreceksin bu raporda n90 ın k750 karşısında düştüğü duruma bak ve ona göre karar ver derim
    saygılarımla....
    not: fotoyu w900i ile çektim....

6230i K750i ile Takas edilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asekitmez -- 29 Mart 2006; 19:41:06 >
  • Ne durumuna düşmüş kardeş ben anlamadımda, aynı işte, ikiside mükemmelmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Palmal

Ne durumuna düşmüş kardeş ben anlamadımda, aynı işte, ikiside mükemmelmiş

hocam harikasın
  • Yanlız bir gerçek varki sen resmi iyi çekememişsin, K750i şu senin çektiğinden çok daha iyi resim çekebilir Aceleye getirdin heralde olayı

İkinci bir gerçekte 6230i böyle bir resmi asla çekemez.

quote:

Orjinalden alıntı: asekitmez

quote:

hocam harikasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Palmal -- 29 Mart 2006; 20:05:01 >

• 6230İ ÜSTÜN TUTAN ARKADAŞLAR HERHALDE ESPİRİ YAPIYORLAR 5 TANE 6230İ OLSA 1 TEK K750 NİN ELİNE SU DÖKEMAZLER VAY BE NE GÜNLERE KALDIK 100 YTL VER ÜSTE HİÇ PİŞMAN OLMAZSIN DAHA FAZLASINI HAK EDİYOR K750 İ
  • sonyericsson k750i ile 6230 u kıyaslamanız olanaksız bu tam bir cinayet olur. k750i dijital fotoğraf makinasıyla yarışır durumda videosu mükemmel. istediğiniz her pgoramı yükleyebilirsiniz. fotoğrafları görmek için bu adresten örnek fotoğraflar indirebilirsiniz.
    http://www.ntvmsnbc.com/modules/ntv/inceleme/K750i.zip lütfen bakmadan karar vermeyin
  • marka tutkunu deilim ama k750i yi 6230i yle aynı kefeye koymak büyük hata..
    atakansah senin k750i + 80 = 6230i teklifinde galiba espri yaptın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackSparroW- -- 30 Mart 2006; 11:35:32 >
  • Avatarlarımız aynıBen değiştirmeyi düşünmüyorum ama istersen sen değiştir
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Maximus_16

Ya heralde takas edilir.bide bazı arkadaşlar k750i ile 6230i yi kıyaslıyo yapmayın ya arkadaşlar espirimi yapıyorsunuz____*?

dostum avatarında ne güzelmiş benimkine ne kadar benziyor öyle sanki aynısı değilmi?

bu arada bunu bildiğini düşündüğün kaç arkadaşın var senin 6230i nin k750i den daha geri bir telefon olduğunu yani kim biliyor yada kime anlatabilirsin?

• fiyatlarına bak anlarsın
    quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: shawlin

sonyericsson k750i ile 6230 u kıyaslamanız olanaksız bu tam bir cinayet olur. k750i dijital fotoğraf makinasıyla yarışır durumda videosu mükemmel. istediğiniz her pgoramı yükleyebilirsiniz. fotoğrafları görmek için bu adresten örnek fotoğraflar indirebilirsiniz.
    http://www.ntvmsnbc.com/modules/ntv/inceleme/K750i.zip lütfen bakmadan karar vermeyin

dostum öncelikle biz k750i ile 6230i yi karşılaştırıyoruz 6230'u değil ikinci bişey ise burda kime sorarsan sor k750'nin videosu berbat ötesi sen nasıl mükemmel dersin alacak kişinin de aklını karıştırma..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.