Şimdi Ara

6230i K750i ile Takas edilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben 6230i kullanıyorum K750i ile takas edeceğim sizce değermi? ne kadar vermem yada ne kadar almam gerek...

• K750i ses ve kamera olarak daha iyi olsada iki telefonun özellikleri hemen hemen aynı. Bence değiştirmeye değmez.
  • kesinlikle değer herseyiyle daha iyi bir telefon kamera 2.0 megapixel dağlar kadar fark var 1,3 mp.ses olarak 6230i kamera da bozulyo görüntüler cektikten sonra.ikisinide daha gecen gün kullandım yanyana.dizayn olarak k750 mukemmel bi kere dijital makina ve mp3 calar telefonla bulustu:)
  • Bende K750i kullanıyorum. Güzel telefon ama kesinlikle mükemmel değil. Çok rahatsız edici olmasada her telefonda olabileceği gibi bazı kusurları var. Bluetooth ile veri aktarımında çok sık olmasada telefon kilitleniyor. Özellikle kasanın köşelerindeki boyalar sürtünmeden dolayı aşınıyor (kılıf kullanılırsa problem olmaz). Joystik bazen takılıyor (mekanik bir takılma değil). Birden fazla zamana alarm kurulamıyor. Bunun dışında ses, radyo, kamera çok iyi.
  • Üste çok para vereceksen hiç değmez, ama makul bir para vereceksen olabilir.
  • hocam oyle bır fırsatın varsaa hemen al hemen bak pişman olmıyacaksın bende k750i yok ama oo telı ben 3 ay kulklandım cok kalıtelı telefon hemen al derım
  • K750i, 6230i yi, önce 3 e böler, 5 le çarptıktan sonra, 8 e katlayıp paketler :D

K750i deli bir cihaz, ve 6230i ile kıyaslanamıycak kadar iyi. Üzerine 100 lira verilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    k790 mı w810 mu??
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle takas edilir dostum hiç düşünme.

ses,kamera,ekran, v.s v.s
  • K750i sıfırsa takaslanır. Çünkü kullanıldıkça aksaklıklar başgöstermiş olabilir.

Yani mantıklı olan K750i yi sıfır alıp kullanıp, ondan sonra 6230i si olan biriyle takaslamaktır. Tersi sakıncalıdır.
  • Ne günlere kaldık beaa; K750'yi kıyasladıkları telefona bak..

Fiyatı düşünce tabii öyle oluyor.. Ah SE ah; şu fiyatları yüksek tutsana biraz!!!.. Millet pahalı olunca birşey var sanıyor telefonda..

İddia ediyorum; K750 Nokia telefonu olsaydı, fiyatı en az 1.000 YTL olurdu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 29 Mart 2006; 8:56:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Palmal

K750i, 6230i yi, önce 3 e böler, 5 le çarptıktan sonra, 8 e katlayıp paketler :D

K750i deli bir cihaz, ve 6230i ile kıyaslanamıycak kadar iyi. Üzerine 100 lira verilir.

6230i 580-ytl k750i 560-ytl ve sen 6230 + 100 ytl üzerine ver diyorsun sence mantığın bunu kaldırıyormu?

ayrıca aynı fiyatlı iki telefondan bir nokia ise direk %30 daha fazla eder 2.eli biliyorsundur umarım.

6230i verip k750+80-ytl alırsa arkadaş o zaman olur.
  • Bu iki telefondan herhangi birini 2.el alacak olsam hangisini tavsiye edersiniz???
  • quote:

Orjinalden alıntı: yivyiv

Bu iki telefondan herhangi birini 2.el alacak olsam hangisini tavsiye edersiniz???

6230i alabilirsin ama fotoya çok önem verirsen o zaman k750i al.
  • 6230i hiç iyi bir telefon değil zaten yavaş-ekran ufak-resim çekimi kötü-ses kaliteside 6230dan iyi sadece hepsi o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 29 Mart 2006; 14:45:41 >
  • 510 milyona sıfır kvk garantili 6230i alırmısın? Güncel fiyatlardan haberimiz yok belliki dostum ayrıca 20 milyon içinmi tartışacaz, 80 olsun yahu

quote:

Orjinalden alıntı: atakansah

quote:

K750i, 6230i yi, önce 3 e böler, 5 le çarptıktan sonra, 8 e katlayıp paketler :D

6230i 580-ytl k750i 560-ytl ve sen 6230 + 100 ytl üzerine ver diyorsun sence mantığın bunu kaldırıyormu?

ayrıca aynı fiyatlı iki telefondan bir nokia ise direk %30 daha fazla eder 2.eli biliyorsundur umarım.

• bence takas edilir çünkü k750i bariz bi şekilde 6230i den üstün
  • quote:

510 milyona sıfır kvk garantili 6230i alırmısın? Çünkü benim bildiğim fayatlar şöyle:
    6230i
    Grey: 440
    KVK: 500

k750İ
    Grey: Bilmiyorum
    KVK: 560

İkinci eldede bu cihazlar kafa kafaya gidiyor biliyorum, ama hiç kimse takas olayında kafa kafaya 6230 ile K750i değiştirmez. Çünkü özellik ve kalite açısından arada uçurumlar var.
    100 Milyon üste verip alabilirse ne ala:)

quote:

Orjinalden alıntı: atakansah

quote:

• gerçekten çok doğru bir tespit kutlarım. Aynı telefonu nokia diye etiket bas sat bir milyara millet kapışsın onu istiyorlar. Layık bu millete
  • Ya heralde takas edilir.bide bazı arkadaşlar k750i ile 6230i yi kıyaslıyo yapmayın ya arkadaşlar espirimi yapıyorsunuz____*?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecetin271

gerçekten çok doğru bir tespit kutlarım. Aynı telefonu nokia diye etiket bas sat bir milyara millet kapışsın onu istiyorlar. Layık bu millete

Peki dostum sence nokia etiket olmak için kaç sene bekledi ve etiket olabilmek için nasıl sağlam ve kaliteli telefonlar yaptı biliyormusun geçmişte. işte bu etiketi almak çok zor kaybetmeside çok zordur.

se ise daha antenden yeni vazgeçti dostum eski telefonlarını biliyonuz adını duyan aman uzak duralım diyordu ama şimdi ilerleme var. se kötü malzemi ve dayanıksızlık problemini çözemedi bir türlü ayrıca önemsemediği symbian yüzünden çok müşteri bulamıyor.

şimdi soruyorum nokia gibi dünyanın en büyük telefon üreticisi sence bu MARKA tahtına oturmak için uızydanmı geldi yoksa YILLARIN BİLGİ VE TEKNOLOJİ BİRİKİMİMİ nokiaya fiyat kazndırıyor?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.