Şimdi Ara

6230i K750i ile Takas edilirmi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • k750i ile 6230i kıyaslanamaz bence, denk telefonlar değiller, k750i her acıdan daha iyi...
  • Bencede bu iki telefon kıyaslanamaz.Eğer üste çok para vermiyeceksen takas etmelisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: rockcity

marka tutkunu deilim ama k750i yi 6230i yle aynı kefeye koymak büyük hata..
    atakansah senin k750i + 80 = 6230i teklifinde galiba espri yaptın

espri değil belliki sen marka tutkunusun ama saklayamamışsın.

telefonlar forumda satılmıyor dikkatini çekerim gerçeke hayatta satılıyor çık dışarıya GERÇEK PEİYASADA TELEFONLARIN 2.EL DEĞERİNE BAK ONDAN SONRA YAZ OLURMU?

her zaman aynı fiyata sıfırı olan telefonlarda nokia daima 2.elde %30 daha fazla fiayata alaıcı bulur bu cep telefonu satıcıları içinde geçerli.

kime anlatırsan anlat adam k750i fotoğraf güzel çekiyor diye sana diyeceği olsun ben yinede nokia alayım ne olduğu belli hemde hemen satarım der sana haksızmıyım?

• tmm arkadasım nokia 2.elde daha cabuk satılıyor amaaa k750i +80 ytl = 6230i örnegi biraz acaibime gittii..
    şunu da sölimm benim zevkime hangisi hitap ediyorsa o teli kullanırım bundan önce kullandıgım teller arasında 6600,7610,6630,6681 samsungd600 v.s teller de var..hangisi hem maddii hemde özellik bakımından işime gelirse onu alırım
  • Her fırsatta nokia-se tartışması yapıp sidik yarıştırmaya bayılıyorsunuz, söyler misiniz bu tartışmanın kime ne faydası var, baydınız artık yeter...
  • Valla topici hep görüyorum hep aklımda bi cümle var bu topicle ilgili söyleyeceğim onu söyleyeyimde içimde kalmasın bari.....
    DOSTUM 6230i ZATEN k750i İLE DEĞİŞTİRİLİR!!!
    quote:

Orjinalden alıntı: shawlin
    sonyericsson k750i ile 6230 u kıyaslamanız olanaksız bu tam bir cinayet olur. k750i dijital fotoğraf makinasıyla yarışır durumda videosu mükemmel. istediğiniz her pgoramı yükleyebilirsiniz. fotoğrafları görmek için bu adresten örnek fotoğraflar indirebilirsiniz.
    http://www.ntvmsnbc.com/modules/ntv/inceleme/K750i.zip lütfen bakmadan karar vermeyin

Bende k750i kullanıyorum ama bu yorum biraz fazla fan olmuş dostum yaa!! Bi kere videosu mükemmel değil orta kalitede... Son versiyonda bakınca ne kötü ne iyi...
    Bide istediğiniz her programı yüklersiniz demişsin ya merak ettim nasıl yükleyeceğiz istediğimiz her programı! Anca orta karar java programları yükleniyor...

Ama bunlar bu telefonun 6230iden çok daha üstün olduğunu ve 6230iyi k750iyle değiştirmenin doğru bir karar olacağı gerçeğini değiştirmez..
    6230ide güzel telefon ilk çıktığı zaman filan güzel işler yapmıştı ama şu anda k750iyle pek yarışabilecek gibi durmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkangsk -- 30 Mart 2006; 23:07:35 >

• K750 tüm özellikler bakımından model nosu 6XXX telefonların hepsinden açık ara öndedir. Hele hele 6230 unsa lafı bile edilmez.

İsteyen menü hızını karşılaştırsın
    İstyen mp3 dinleyip karşılaştırsın
    isteyen bir fotoğrafçıya gidip fotoğraf tabı yaptırsın yüzü tutuyorsa karşılaştırsın

dünya aleminbildiği şeyi burada uzatıp durmaya gerek yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akay635

K750i ses ve kamera olarak daha iyi olsada iki telefonun özellikleri hemen hemen aynı. Bence değiştirmeye değmez.

gerçekten iki telefonun özelliklerinin hemen hemen aynı olduğunu mu düşünüyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

müzik dinleme ve ses kalitesi olarak da k750i önde

Bence her yönden k750 önde
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaMKaN

Her fırsatta nokia-se tartışması yapıp sidik yarıştırmaya bayılıyorsunuz, söyler misiniz bu tartışmanın kime ne faydası var, baydınız artık yeter...

çok doğru bir tespit kesinlikle katılıyorum üstelik böyle savaş açarak henüz telefon alacak olan kişilere faydadan çok zarar veriliyor tüketicinin kafası karışıyor nokia karşıtları bir tarafta sonyericsson bir taraf o onu yere batıroyor diğeri onun sonuçta bu firmalar bizim değil bizim cebimize bişey girmiyor aksine çıkıyor olaylara markacı yaklaşmayalım objektif olalım doğruya doğru dersek daha iyi olur sonuçta büyük paralar dönüyor çoğumuz farkında olmasakta

• quote:

Orjinalden alıntı: akay635

Bende K750i kullanıyorum. Güzel telefon ama kesinlikle mükemmel değil. Çok rahatsız edici olmasada her telefonda olabileceği gibi bazı kusurları var. Bluetooth ile veri aktarımında çok sık olmasada telefon kilitleniyor. Özellikle kasanın köşelerindeki boyalar sürtünmeden dolayı aşınıyor (kılıf kullanılırsa problem olmaz). Joystik bazen takılıyor (mekanik bir takılma değil). Birden fazla zamana alarm kurulamıyor. Bunun dışında ses, radyo, kamera çok iyi.
    bencede arkadaşımız baya bi haklı bende de wardı şimdi sattım we mutluyum...bide bu arada benden sana tawsiye nokia alma.
  • Selam,

Yaklaşık 6 ay evvel almış olduğum Sony Ericsson K750i telefonumu satıyorum.

Cihaz faturalı ve GENPA-KVK garantili olup sıfırdan farksızdır.
    Cihazda 64mb MS-Pro Duo Kart Dahildir.
    Cihazda 15 saat mp3 çalma özelliği vardır (Walkman). Telefonun ses kalitesi hakkında yorum yapmama gerek yok sanırım. Mega Bass Teknolojisi bile var.
    Ayrıca stereo radyo da bulunmaktadır hemde RDS teknolojisi ile birlikte. ;)
    Bluetooth, gprs, kızılötesi, 2MEGAPIKSEL Kamera da yuzlerce özelliğinden birkaçı...
    Kutusu ve tüm aparatları mevcuttur.

Tel : 05054013549
    Mail : mdursungul@hotmail.com
    Fiyat : 450 ytl Pazarlıksız
    Takas : OLUR
  • quote:

Orjinalden alıntı: _alaz_

K750 tüm özellikler bakımından model nosu 6XXX telefonların hepsinden açık ara öndedir. Hele hele 6230 unsa lafı bile edilmez.

İsteyen menü hızını karşılaştırsın
    İstyen mp3 dinleyip karşılaştırsın
    isteyen bir fotoğrafçıya gidip fotoğraf tabı yaptırsın yüzü tutuyorsa karşılaştırsın

dünya aleminbildiği şeyi burada uzatıp durmaya gerek yok.
    katılıyorum
    K750i 6230i nin ayarı bile olamaz
    her yonden k750 i ezer geçer...kesinlikle takas etme

• quote:

Orjinalden alıntı: ZORZORRO

K750i sıfırsa takaslanır. Çünkü kullanıldıkça aksaklıklar başgöstermiş olabilir.

Yani mantıklı olan K750i yi sıfır alıp kullanıp, ondan sonra 6230i si olan biriyle takaslamaktır. Tersi sakıncalıdır.

Bencede
  • arkadaşım 2 nci el topiğine yazarsan daha mantıklı olur yalnız 450 yi zor eder satma kullan güzel tel
  • +100

quote:

Orjinalden alıntı: asekitmez

Hocam aşağıdaki resime bakarsan bir karşılaştırma raporu göreceksin bu raporda n90 ın k750 karşısında düştüğü duruma bak ve ona göre karar ver derim
    saygılarımla....
    not: fotoyu w900i ile çektim....

6230i K750i ile Takas edilirmi?

• K750İ BENCE 6230İ DEN DAHA İYİ ÜSTÜNEDE 50-100 ARASI VEREBİLİRSİN TEMİZ İSE TELEFON
  • kardeş...k750i kesinlikle 6230i le takaslık bi telefon olamaz
    kafamı duvarlara vuracam yaaa
    ahan da vurdum
  • valla hükümet meselesi oldu bu olay...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.