Bildirim
6230i ses adaptörü yardım
DeFacto Regular Fit Bisiklet Yaka Kazak : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CGHVQHQK
20 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
AD15 isteyen varsa 20 ytl burda satıyorum tamamen orjinal olup ve sıfır ürünlerdir kaç tane isterseniz var bana ulaşmak isteyen varsa msn adresim samet0388@hotmail.com
AD15 telefonunuza istediğiniz kulaklığı takabilme imkanı veriyor ayrıca ses sistemine ve arabada kaset adaptörüne takabiliyorsunuz stereo süper kullanışlı bir üründür tavisye ederim cevaplarınızı bekliyorum. istanbulda olanlara pahalı gelebilir ama çoğu yerde bulmak neredeyse imkansız veya arıyorum bulacam diye otobüslere para harcarsınız ve bulamayadabilirsiniz yorulduğunuzla kalırsınız. çoğu telefoncu AD15 nedir bilmiyor bile. ben size kargoyla adresinize evinize yollarım zahmetsiz bir alış veriş olur isteyen varsa msn'e ekleyebilirler.
BEN 6280 TELEFONUMDA BU İKİLİYİ KULLANIYORUM MÜZİK ZİYAFETİ ÇEKİYORUM SİZEDE CX300 TAVİSE EDERİM AD15 İLE SÜPER UYUM SAĞLIYOR
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- çin nokia imei değiştirme kodu
- stereo ses nedir
- samsung tuşlu telefon şebeke yok
- kimlik bilgilerinin değiştirildiği tespit edildiği için 30 gün içinde kapatilacaktir
- snapdragon 8 elite
- fastboot ne demek
- silinen fotoğrafları geri getirme
- cep telefonu kim icat etti
- firmware nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X