arkadaşlar 6233 telefonum contact service hatası veriyor ve açılmıyor... açılır gibi yapıyor bazen o zamanda simkart ret edildi diyor yine açılmıyor... nasıl bi çözümü var... neyapmam lazım yardımcı olursanız sevinirm...
quote:
Orjinalden alıntı: ayhan173
arkadaşlar 6233 telefonum contact service hatası veriyor ve açılmıyor... açılır gibi yapıyor bazen o zamanda simkart ret edildi diyor yine açılmıyor... nasıl bi çözümü var... neyapmam lazım yardımcı olursanız sevinirm...
baskasımkartla dene aynı hatayı verıyorsa yazılım guncelleme yaparsın
evet aynı hatayı veriyor nasıl yazılımını güncelleyebilirim yarydımcı olabilirmisin.. sana zahmet...
arkadaşlar benimde telefonum 6234 telefonumla müzik dinliyodum sanırım bataryası bitti kapandı telefon sonra birdaha açılmadı telefon telefoncuya götürdüm 1-2 gün beklesin olmazsa flash felan dedi hiç bir şekilde ekran ışık hiç bir şey olmuyor şarj felan gözükmüyor?
contact service hatası pm hatasıdır. Telefonun bir daha açılmayabilir de. İyi bir servise götürüp düzeltmelerini iste
Arkadaşlar 6303 kontak servis hakkında bilgilendirirmisiniz
knk bende söyle yaptım calıstı sim kadrı cıkartıp yeniden taktım o.O oldu yani
Bendede bi Nokia'da o hatayı veriyodu, açılmıyodu. Uğraşma, açılmaz..
quote:
Orijinalden alıntı: createemir
Bendede bi Nokia'da o hatayı veriyodu, açılmıyodu. Uğraşma, açılmaz..
yanlış yönlendirme bence insanları.
ben de nokia c3te aynı şeyle karşılaştım, yazılımı önce downgrade tekrar son sürüm yükleyince çalışır hale geldi.
Özür dilerim, telefoncu düzelmez demişti.
Nokia yazılım hatasınada, donanım hatasınada contact service hatası verdittiriyor anladığım kadarıyla bende yazılım attım yine düzelmedi. Tel asha 303.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme