sevgili arkadaşlar son zamanların hem maddi hem manevi yönden bu ideal telefonuna karşı ilgi duymaya başladım anacak telefonda olması gereken(bence) bi iki küçük özellik varki java bu konuda yeterli olur mu onu merak ediyorum mesela ne istiyorum: bazı kişilerden bana gelen mesajlar gelen kutusu dışında mümkünse saklı bi klasörde biriksin ben istediğim zaman okuyayım geldiği anda uyarı vermesin istiyorum çok mu bu daha bitmedi istediğim anlarda daha önce kara listeye aldığım bazı numaralar beni aradıklarında tel onlara aradığınız kişiye şu an ulaşamıyor...la başlayan bi nutuk çeksin istiyorum sayın 6233 dahası java uzmanları sizce bu makine bu iyiliği yapar mı bana_?
ben 6233 sahibiyim ve malesef benim de istediğim bir özellik olmasına rağmen bu iyiliği bana yapmıyor fakat engelleme diye birşey var sanırım
Kompedant ne demek?
uzman demek
quote:
Orjinalden alıntı: coasar
uzman demek
Kompetan olmasın sakın o? Ayrıca neden uzman demek varken yabancısı kullanmaya çalışıp kullanamayız onu da merak etmişimdir. Soruna gelecek olursak bu yaz aylarına kadar Java'lı telefon kullanıyordum senin dediğin gibi bir program duymadım ama yeni çıkan programlar bu işi yapıyor mudur onu bilemem.
Kompetan olmasın sakın o? Ayrıca neden uzman demek varken yabancısı kullanmaya çalışıp kullanamayız onu da merak etmişimdir.
TÜRKÇE YAZALIM TÜRKÇE KONUŞALIM ARKADAŞLAR, DİLİMİZİ BİR DE BİZ KATLETMEYELİM!!!