Şimdi Ara

6233 mü 6280 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR LÜTFEN YARDIMCI OLUN BU IKI TELEFON ARASINDA KALDIM:ZANNEDERSEM COK DA FARK YOK ÖZELLIK OLARAK AMA SIZ NE DERSINIZ

• eğer kızaklı model seviyorsan ve bir süre sonra tozla ve kapak oynamasıyla başederim problem değil diyorsan 6280..Ammadaha sağlam bir kasası olsun diyorsan ve kızaklı olmasın diyorsan 6233özellikleri aynı,6233 ün sadece flaşı yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerdaR^73

eğer kızaklı model seviyorsan ve bir süre sonra tozla ve kapak oynamasıyla başederim problem değil diyorsan 6280..Ammadaha sağlam bir kasası olsun diyorsan ve kızaklı olmasın diyorsan 6233özellikleri aynı,6233 ün sadece flaşı yok...
    aslında flaş önemli özllik. bende 6233 kullanıyorum ama yarı karanlık ortamda yakın planda 6280 ile çektiğim bir foto baya güzeldi. 6233 ü çok beğenmeme rağmen keşke flaşı da olsaydı demekten de kendimi alamıyorum. Bence bu iki tel arasında alma kriterin : flaş olmazsa olazmı senin için, kızaklı severmisin. bu 2 kriteri düşünerek arada karar vereceksin. birde 6233 ün menüsü daha sonraki versiyon sanırım. 6131 ve 6233 menüleri en son s 40 java versiyonunu kullanıyor. ufak farklar var önceki s 40 larla.

• quote:

Orijinalden alıntı: aadnan

aslında flaş önemli özllik. bende 6233 kullanıyorum ama yarı karanlık ortamda yakın planda 6280 ile çektiğim bir foto baya güzeldi. 6233 ü çok beğenmeme rağmen keşke flaşı da olsaydı demekten de kendimi alamıyorum. Bence bu iki tel arasında alma kriterin : flaş olmazsa olazmı senin için, kızaklı severmisin. bu 2 kriteri düşünerek arada karar vereceksin. birde 6233 ün menüsü daha sonraki versiyon sanırım. 6131 ve 6233 menüleri en son s 40 java versiyonunu kullanıyor. ufak farklar var önceki s 40 larla.

Alıntıları Göster
    fikrimi ede söylemeyi unutmayayım bu arada ben 6233 derim. çünkü 6280 in kızağı samsung lar gibi değil çabuk laçkalaşıyor, bizzatihi arkadaşdakini gördüm laçkalaşmışdı.

• quote:

Alıntıları Göster
    hem resim ve video kalitesi hem de şekil itibariyle bence 6280.ayrıca flaş da eklenince 6280 daha ağır basıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: okumusfatih

hem resim ve video kalitesi hem de şekil itibariyle bence 6280.ayrıca flaş da eklenince 6280 daha ağır basıyor

Alıntıları Göster
    quote:

okumusfatih
    Teğmen

22 Eylül 2006; 1:47:55

--------------------------------------------------------------------------------

video kalitesinde eşitler, resim kalitesindede eşitler. yalnız gece ve yarı karanlık ortamlarda fark ediyor flaş farkı sebebiyle.

• quote:

quote:

okumusfatih
    Teğmen

22 Eylül 2006; 1:47:55

--------------------------------------------------------------------------------

video kalitesinde eşitler, resim kalitesindede eşitler. yalnız gece ve yarı karanlık ortamlarda fark ediyor flaş farkı sebebiyle.

Alıntıları Göster
    şekil ve tip olarak kesinlikle 6280

• quote:

Orijinalden alıntı: Katibim

şekil ve tip olarak kesinlikle 6280

Alıntıları Göster
    bence 6233 almalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ygmrr

bence 6233 almalısın

Alıntıları Göster
    6280 al bence bı arkadasımda vardıı.cok beyenıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jasmin88

6280 al bence bı arkadasımda vardıı.cok beyenıyorum..

Alıntıları Göster
    6280,6233'e yetişemez bile
    6233
  • quote:

Orijinalden alıntı: psikopat_demobil

6280,6233'e yetişemez bile
    6233

Alıntıları Göster
    Kamerada flaşa çok da önem vermiyorsan 6233
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..Knight..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

arkadaşım 6233 her alanda 6280 den üstün zaten
    aynı olan video ve ekran kalitesi'dir

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

arkadaşım 6233 her alanda 6280 den üstün zaten
    aynı olan video ve ekran kalitesi'dir

Alıntıları Göster
    ikisi de değil kesinlikle N72

• quote:

Orijinalden alıntı: coasar

ikisi de değil kesinlikle N72

Alıntıları Göster
    n72 değil
    ikisi arasında 6233
  • quote:

Orijinalden alıntı: snsnc

n72 değil
    ikisi arasında 6233

Alıntıları Göster
    yav arkadaşım 6233 en son çıkan S40 3G telefonu. 6280 alırsan keşke 6233 alsaydım diyeceeksin bence. malzeme kalitesi ve duruşu gerçekten çok güzel.
  • quote:

yav arkadaşım 6233 en son çıkan S40 3G telefonu. 6280 alırsan keşke 6233 alsaydım diyeceeksin bence. malzeme kalitesi ve duruşu gerçekten çok güzel.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: aadnan

+1905

• quote:

Orijinalden alıntı: SerdaR^73

quote:

Orjinalden alıntı: aadnan

+1905

Alıntıları Göster
    6233

• quote:

Orijinalden alıntı: Mert

6233

Alıntıları Göster
    kesinlikle lafı bile olmaz 6233/34
    6280in şimdiden modası geçmeye başladı bi kere ama 6233 öyle olmayacak,6230 gibi büyük bir başarı yakalayacak ve en az 2 yıl piyasada vitrinlerde olacak
  • quote:

kesinlikle lafı bile olmaz 6233/34
    6280in şimdiden modası geçmeye başladı bi kere ama 6233 öyle olmayacak,6230 gibi büyük bir başarı yakalayacak ve en az 2 yıl piyasada vitrinlerde olacak

Alıntıları Göster
    6233 ben dinlemedim ama ses kalitesiyle şimdiden sesini duyurmaya başladı

• quote:

Orijinalden alıntı: dispersoid

6233 ben dinlemedim ama ses kalitesiyle şimdiden sesini duyurmaya başladı

Alıntıları Göster
    kesinlikle 6233

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.