Şimdi Ara

6233 mü 6280 mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rahmi telefonu modifiye ettir o zaman ne diyeyim görünüş neje gerek ve siyahı telefonun çok hoş görünüyor...
    quote:

6233 sıradan görünümlü, ve o görünüme o parayı veresi gelmiyor insanın. ama özellikleride cok iyi
  • arkedeşler sayfa başı oldum popüleritemde artar artık demi

• harici flaşı varsa nerdeen bulacağız 6233 de
  • bu 6233de kapak değişiyo mu?
  • Bence ses konusunda 6233 daha üstün bir telefon. Benim tavsiyem 6233
  • 6280 in ekranı biraz daha büyük ve 6233 e göre biraz daha parlak onun dışında sistem olarak genelde aynı sayılır, 6280 de benim en beğeniğim nokia tellerinden ancak bazı aksaklıklarıda yok değil, özellikle toz ve hoparlör sesi prb, ama onun dışında iyi tel.
    6233 e gelince şu anda kullandığım tel, 6280 den ekranı biraz küçük ve parlaklığıda biraz az bu telde sevmediğim bir şeyde tuş takımı ışığının mavi olması onun dışında özellikle siyah rengi baya hoş duruyor,
    telin artıları mükemmel bir ses kalitesine sahip dış hoparlör ve kulaklık ses kalitesi konusunda çok çok iyi
    radyo çok iyi hem kulaklıkta hem hoparlörde, foto ve video kalitesi, 6280 le aynı sayılır, foto iyi video daha iyi yazılımda ufak tefek değişiklikler var 6233 te onun dışında aynı, ekranı daha sağlam olduğu için ve yan ve hoparlör izalasyonu daha iyi olduğu için 6280 deki kadarda toz girmez gibi gözüküyor.
    sonuç olarak eğer tip olarak beğendiysenki siyahı güzel, bu tel 6280 den ve benzerlerinden ses kalitesi bakımından çok belirgin bir üstünlük sağlamış durumda bana göre tabi..

• quote:

harici flaşı varsa nerdeen bulacağız 6233 de

harici flash ı telefonu satan her yerden bulabilirsin ellerinde yoksada getirtirler zaten nokiada genellikle bi malzeme her telefona uyum sağlıyor...
  • quote:

bu 6233de kapak değişiyo mu?

nokiada kapağı değişmeyen tel varmı? varsada bunun değişiyor şimdilik metalik gri siyah ve metalik kırmızı var siyah ve kırmızı telefona çok yakışıyor...

• quote:

Bence ses konusunda 6233 daha üstün bir telefon. Benim tavsiyem 6233

• quote:

Orjinalden alıntı: endoplazmikbirkulum

quote:

Bence ses konusunda 6233 daha üstün bir telefon. Benim tavsiyem 6233

+1905....!
  • telefonu satın alacak arkadaş heralde artık almıştır ama topic havada kaldı gibi görünüyor girip seçimini söylesede herkez savunduğu telefonumu almış yoksa diğerinimi öğrense
  • 6280
  • 6233ün tipi çok iğrenç bence 6280
  • quote:

6233ün tipi çok iğrenç bence 6280

siyahına bakın netten bakınca grisi görüğnüyor ama siyahı muhteşem telefonu elinizle tutmadan karar vermeyin...
  • quote:

6280
    böyle cevaplarada hasta oluyorum sana fikrini sordular ama neye göre savunuyorsun bu teli onuda söyle bari saçma oluyo böyle yazmak neyi iyi mesela
  • normal şartlarda 6233 istenileni veren bir telefon ve özellik bakımından da 6280 ile aynı hemen hemen fakat gece çekiminde yada karanlık bir ortamda çekilen foto da 6280 daha bşarılı.
  • bende ikisi arasında kalmıştım ama yazılanları okuyunca 6233 almaya karar verdim.6280 in flaşı da o kadar ii deil ama idare eder arkadaşımda vardı ordan biliom.6233ü olan arkadaşlar resim ve video koysa çok ii olur.bide 6233 te uçuş modu var dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cazooka -- 1 Ekim 2006; 0:50:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: FenaQ

bende ikisi arasında kalmıştım ama yazılanları okuyunca 6233 almaya karar verdim.6280 in flaşı da o kadar ii deil ama idare eder arkadaşımda vardı ordan biliom.6233ü olan arkadaşlar resim ve video koysa çok ii olur.bide 6233 te uçuş modu var dimi?

uçak modu vardır.
    http://forum.donanimhaber.com/m_9011878/tm.htm
    6233 için sorularına burda cevap bulabilirsin
  • evt şimdi aradım buldum bence 6280 den daha ii ve daha ucuz ben bunu alacam herkese tşkrler
  • quote:

Orjinalden alıntı: FenaQ

evt şimdi aradım buldum bence 6280 den daha ii ve daha ucuz ben bunu alacam herkese tşkrler

güzzel seçim.hayırlı olsun şimdiden
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.