Şimdi Ara

6233 mü 6280 mi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • afedersiniz saygısızlık haddim değil ama neden hep siz herkesin dikine gidiyosunuz anlamadm...tabikide herkes yorumunu söyleyecek ama kalkıpta mesela 7610 diyo siz diyonuz hayır 6630...
    quote:

Orjinalden alıntı: psikopat_demobil

quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Kamerada flaşa çok da önem vermiyorsan 6233

arkadaşım 6233 her alanda 6280 den üstün zaten
    aynı olan video ve ekran kalitesi'dir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ygmrr -- 22 Eylül 2006; 20:54:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: yagmur_ygmr

afedersiniz saygısızlık haddim değil ama neden hep siz herkesin dikine gidiyosunuz anlamadm...tabikide herkes yorumunu söyleyecek ama kalkıpta mesela 7610 diyo siz diyonuz hayır 6630...
    quote:

Orjinalden alıntı: psikopat_demobil

quote:

Kamerada flaşa çok da önem vermiyorsan 6233

aga nerde 6630 dedik biz

• dikkatli okumamışın mesela demiştim
  • 6280
  • simsiyah bir 6233 derim..gri si biraz dandik duruyo
  • quote:

Malzeme kalitesi, tasarım, hoparlör ses çıkışı, MP3 kalitesi ve pil ömrü gibi konularda 6233 üstündür ancak kamerada flaş bulunmaması da bir dezavantajdır.
  • 6233 iyi bir seçim olur...
  • quote:

quote:

Malzeme kalitesi, tasarım, hoparlör ses çıkışı, MP3 kalitesi ve pil ömrü gibi konularda 6233 üstündür ancak kamerada flaş bulunmaması da bir dezavantajdır.

k750 deki gibi 6233 ünde harici flaşı yokmu yani nokıa nın öyle bi flaş modeli yokmu

• Harici flaşı sürekli yanında taşıyamazsın...
  • dahili flası yok diye 6233 ten vazgeçilmez ki bence multimedya özellikleri çok önemli bi telefonda ve 6233 bi çok telefona farkı basıyor gerisi boş tartışmak bile anlamsız 6233 ü tek geçerim sende dene
  • bence 6233 en iyisi
  • aklın yolu bir abi :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: endoplazmikbirkulum

dahili flası yok diye 6233 ten vazgeçilmez ki bence multimedya özellikleri çok önemli bi telefonda ve 6233 bi çok telefona farkı basıyor gerisi boş tartışmak bile anlamsız 6233 ü tek geçerim sende dene

• lay lay lay lay lay lay lay lay lay haaaaaaaaaaaaaaaaaa 6233
  • bi arkadaş harici flası sürekli yanında taşıyamazsın demiş çok ağır nakliye ile taşınması gereken bişey değil tamam sürekli taşıyamazsın ama süreklide flash isteyen fotolar çekmeye ihtiyaç duymazsın fotoğrafı özel anları ölümsüzleştirmek için yada bişeyler ifade eden şeyleri çekmek için kullanırsın oda işten eve dönerken yada susayıp su içerken karşına çıkmaz
  • arkadaşlar "işten eve dönerken, susayıp suiçerken, her daim aklımdasın hayat akıp giderken" diye devam edip giden bi şarkı sözünden alıntı yaptım az evvelki mesajımda tanıdık gelirse diye söylüyorum yüksek sadakatin bi şarkısıydı bu sonra " vuuuuuuuuuu çalmış" demeyin hehehhehehhehe
  • bence 6233
  • 6233
  • 6233 pişman olmicaan sağlam bi tel
    ama 6280 karizma ve genellikle sorunlu bi tel...!
  • 6233 sıradan görünümlü, ve o görünüme o parayı veresi gelmiyor insanın. ama özellikleride cok iyi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.