Şimdi Ara

6280'de rehber limiti 500 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konuyu 6280 knu başlığına yazmıştım ama, pek ilgi görmedi. Yeni başlık açmak zorunda kaldım.

Bir iki gün önce 6280 aldık. Rehberine en fazla 500 giriş yapılabiliyor. Bu doğru mu? Nokia'nın çok daha önce çıkan modellerinde daha çok giriş yapılabiliyor. Bu sorunu fimware update'le aşmak filan mümkün mü?

• evet 6280 nin rehberi 500 isim alıyor.fw ile artırılmıyor sanırım.
  • bende de 6230 umdaki rehberi pc suite ile 6233 üme atayım dedim hepsini almadı. 6230 da %45 doluluk gösterirken 6233 de % de yüz doluluk var dı. ciddi bir eksiklik. hemde çok ciddi. inşallah bir şekilde düzeltiliyordur. yoksa sırf bu sebebden değiştirecem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aadnan

bende de 6230 umdaki rehberi pc suite ile 6233 üme atayım dedim hepsini almadı. 6230 da %45 doluluk gösterirken 6233 de % de yüz doluluk var dı. ciddi bir eksiklik. hemde çok ciddi. inşallah bir şekilde düzeltiliyordur. yoksa sırf bu sebebden değiştirecem.

dostum 6230 un rehberi 1000 isimlik.6233 ün rehberi ise 500 isim ama her isme 16 farklı bilgi girebiliyorsun.
    senin rehberinde 500 den fazla isim var demekki.yüzde 45 olsa 450 numara yapar.ilginç bir durum.
  • çok az
  • Her bir isme 16 farklı bilgiyi kim girecek? Nokia bazen böyle mantıksız işler yapıyor. Şunu 500x16 yerine, 2000x4, ya da en azından 1000x8 gibi bir şey yapsalardı, veya bu seçimi ayarlar menüsünden kullanıcıya bıraksalardı.

Sorun şu ki, 500 kapasite bana yetmiyor, aldığım yere götürdüm bunu değiştirin w810i almak istiyorum diye. Değiştirme ve iade olmuyor cep telefonlarında, KVK'ya götürmeniz lazım dediler.
  • bende bu yüzden sattım zaten teli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • %45 i yaklaşık olarak söylemiştim. o civarda yani. sonuçta dediğiniz doğru biri 500 diğeri 1000 isim alıyor. tabi her isme farklı bilgiler kaydedilebiliyor. ama hafızasının 6230 gibi olmasını isterdim doğrusu. her isme çok farklı bilgiler girileceğine; daha fazla isim girilseydi daha kullanışlı olurdu. işte bu sebepten değiştirmeyi gündemime aldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.