Arkadaşlar telefonu alali 2-3hafta oldu telin kapagini actigimda sanki surtuyu gibime geliyo bunun sebebi ne olabilir teknik serviste yaptirsam tekrar ayni saorun başima gelirmi...
bende telı ıkıncı el aldım.. tel coz az kullanılmıstı.. adam paraya sıkıstıgından satmıstı.. bende aldıgımda kapagı zorlanarak acılıyodu.. bende senın gıbı huylandım ne yapım dıye gunlerce dusundum forumları falan okudum.. sonra servıse gıttım adamlar en az 10 gunde servısten donecegını soledıler.. bende telden ayrı kalmayı goze alamadım vermedım servıse.. 5 6 gun sonra telın kapagı kullandıkca rahat sekılde acılmaya basladı.. bıraz daha kullan telı bakalım rahatlayacak mı yoksa servıse verırsın.. aklında olsun teli servıse verınce hafızada ne varsa sılınıyo surumunu yenıledıklerı ıcın .. bu yuzden bılgılerını yedekle bı yere .. ozellıkle rehberın tele kayıtlı ıse.. ıyı gunlerde kullan...
Ben derim ki hiç servise vermene gerek yok. Neden die soracak olursan o sorun bende de var biraz zor açılıyor. Servise verirsen 1 - 2 ay unutman gerek telefonunu. Onun için bence verme zamanla açılacaktır.