Şimdi Ara

Nokia N70 kilit kodu girmem lazım (bilen biri varmı?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • N70 var bnde övünmek gibi olmasın nese beyler acilen kilit kodu girmem lazım yardımcı olabilcek birileri varmıtuş kilidini açmak için şifre sorsun istiyorum yani

• normalde 12345 ama değiştirip unuttuysan bazı sitelerden imei numaranı girerek değiştirebiliyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: kocabiyik222

normalde 12345 ama değiştirip unuttuysan bazı sitelerden imei numaranı girerek değiştirebiliyorsun

imeiyi aklından bilmiyosa ya da bi yere yazmamışsa not almamışsa
    haliylen kilit kodunu açıp imeiye bakması gerekir
    kilit kodunuda açamıcağına göre
  • quote:

imeiyi aklından bilmiyosa ya da bi yere yazmamışsa not almamışsa
    haliylen kilit kodunu açıp imeiye bakması gerekir
    kilit kodunuda açamıcağına göre

bataryayı çıkarınca arkasında yazar

n70in kilit kodu öyle bulunmaz
  • hadi beyler biri bişey söylesin artık nasıl koyarım bu telefona tuş kilidi şifresini
  • Kardeş ayarlar>güvenlik>kilit koduna gir hiç değiştirmediysen şifre 1234,0000 veya pin2 kodu gibi bişey olmalı. Onu değiştir ve telefonun kapatma düğmesinde kilit kodu var onu girince kilitleniyo. Umarım anlatabilmişimdir veya derdini anlayabilmişimdir
  • Kilidi etkinleştirmek için güvenlik kodunu bilmesi lazım ancak bilmiyo onu .Oyüzden soruyor arkadaş.

Al sana bir yöntem

quote:

Nokia Güvenlik Kodunu Unutanlar ...

NOT:Arkadaşlar bunu yaparken telefonunuz eski ayarlarına dönecektir bilginiz olsun ve PC Suite kurulu olacak

http://www.b-phreaks.co.uk/index.php?main_page=page_2

Bu siteden Nemesis Servic Suite Zipli dosyayı indirin(6.3 mb)
    Sonra bunu kurun...

Sonra Telefonunuzu PC Suite ile birlikte bilgisayara bağlayın...
    Telefonunuz bağlandıktan sonra Nemesis isimli programı çalıştırın.
    Program açıldığında Sağ üst köşede büyüteç resmi çıkacak ona bir kez tıklayın.
    Sonra gelen ekrandan TOOLS yazan yere tıklatın.
    FACTORY SETTİNG kısmından FULL FACTORY' i işaretleyin ve RESET tuşuna basın.
    Birkaç saniye sonra telefonununuz güvenlik kodu eskisi gibi, yani 12345 olacaktır.Bundan sonra 12345 olur ve değiştirebilirsiniz.Ben denedim oldu.

NOT:Arkadaşlar proğramı kurduktan sonra açın ve telefonunuzu bağlayın....
    Proğramın telefonunuzu görmezi lazım

Alıntıdır...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu telefonu kullanan varmı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadşalar imei kodunu biliyorum benim tel içinde lazım nasıl bulurum kilit kodunu?
  • kilit kodu değişmiş..bir servise gidip orda açtırman lazım yada formatla,o zaman fabrika ayarlarına geri döner
    30 ytl servis ücreti olması lazım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Serhatb55

arkadşalar imei kodunu biliyorum benim tel içinde lazım nasıl bulurum kilit kodunu?

sen bana imei numarasını pm yolla sana kod vereyim onu kilit koduna gir yada programın setup unu yollayım sana
  • ya bnm telefonum kapandı.ve kilit kodu istio açılması için. birileri kilit kodumu değiştirmiş.ve IMEI numarasını bilmiyorumm .ne olur yardım edin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.