N70 var bnde övünmek gibi olmasın nese beyler acilen kilit kodu girmem lazım yardımcı olabilcek birileri varmıtuş kilidini açmak için şifre sorsun istiyorum yani
normalde 12345 ama değiştirip unuttuysan bazı sitelerden imei numaranı girerek değiştirebiliyorsun
quote:
Orjinalden alıntı: kocabiyik222
normalde 12345 ama değiştirip unuttuysan bazı sitelerden imei numaranı girerek değiştirebiliyorsun
imeiyi aklından bilmiyosa ya da bi yere yazmamışsa not almamışsa haliylen kilit kodunu açıp imeiye bakması gerekir kilit kodunuda açamıcağına göre
quote:
imeiyi aklından bilmiyosa ya da bi yere yazmamışsa not almamışsa haliylen kilit kodunu açıp imeiye bakması gerekir kilit kodunuda açamıcağına göre
bataryayı çıkarınca arkasında yazar
n70in kilit kodu öyle bulunmaz
hadi beyler biri bişey söylesin artık nasıl koyarım bu telefona tuş kilidi şifresini
Kardeş ayarlar>güvenlik>kilit koduna gir hiç değiştirmediysen şifre 1234,0000 veya pin2 kodu gibi bişey olmalı. Onu değiştir ve telefonun kapatma düğmesinde kilit kodu var onu girince kilitleniyo. Umarım anlatabilmişimdir veya derdini anlayabilmişimdir
Kilidi etkinleştirmek için güvenlik kodunu bilmesi lazım ancak bilmiyo onu .Oyüzden soruyor arkadaş.
Al sana bir yöntem
quote:
Nokia Güvenlik Kodunu Unutanlar ...
NOT:Arkadaşlar bunu yaparken telefonunuz eski ayarlarına dönecektir bilginiz olsun ve PC Suite kurulu olacak
Bu siteden Nemesis Servic Suite Zipli dosyayı indirin(6.3 mb) Sonra bunu kurun...
Sonra Telefonunuzu PC Suite ile birlikte bilgisayara bağlayın... Telefonunuz bağlandıktan sonra Nemesis isimli programı çalıştırın. Program açıldığında Sağ üst köşede büyüteç resmi çıkacak ona bir kez tıklayın. Sonra gelen ekrandan TOOLS yazan yere tıklatın. FACTORY SETTİNG kısmından FULL FACTORY' i işaretleyin ve RESET tuşuna basın. Birkaç saniye sonra telefonununuz güvenlik kodu eskisi gibi, yani 12345 olacaktır.Bundan sonra 12345 olur ve değiştirebilirsiniz.Ben denedim oldu.
NOT:Arkadaşlar proğramı kurduktan sonra açın ve telefonunuzu bağlayın.... Proğramın telefonunuzu görmezi lazım